Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Ewka chrzciny robimy w miejscowości z której pochodzę (zapomniałam napisać na wcześniejsze Twoje pytanie, sorki).
A co się stało, że zamki wymienialiście jakies włamanie czy co???

JA DAWAŁAM TYLKO TYM CO PRZYJEŻDŻALI Z DALEKA A TYM CO MIESZKAJĄ NA MIEJSCU SŁOWNE ZAPROSZENIE WYSTARCZYŁO 🙂

OJ AGUŚ84 TO PRZYKRO ŻE POKŁÓCIŁAŚ SIĘ Z SIOSTRĄ ALE POWINNA ZROZUMIEĆ ŻE MASZ MAŁE MIESZKANIE I JAK ONA BĘDZIE CHCIAŁA WEJŚĆ TO RESZTA TEŻ I SIĘ NIE POMIEŚCICIE 😉 MAM NADZIEJĘ ŻE DOJDZIECIE DO KOMPROMISU 😉

To co dzieje się w tym domu to przechodzi ludzkie pojęcie!
Znowu głodzę dziecko, teściowa nie może czasem słuchać jak mały płacze przeze mnie! Siedzę na internecie i później farmazony opowiadam a nie jej słucham a ona 2 dzieci wychowała ! ( w tym jedno wazy 100 kg tak spasła a mój mąż nie może na kurczaki patrzeć tak w niego wmuszała jak był mały!)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jak się więcej nie odezwę to znaczy że się powiesiłam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠

Aga dobrze, że ma tą córę bo tak to już w ogóle byś miała jazdy 😉
a ja się jeszcze nie zastanawiałam nad zaproszeniami, a ile wczesniej się prosi bo nam zostało nieco ponad miesiąc?

fredeczko fajnie by było, żeby nie brali ale niestety biorą i to sporo 😠
od mojej siory jak zmarł jej mąż i została sama z 2 malutkich dzieci za pogrzeb wziął 600 zł i jeszcze powiedział powinno wystarczyć (myślałam że go tam zabiję) 😠 😠 😠

Kamil je normalnie tylko ja nie jem bo ona strasznie wmusza jedzenie i mi się rzygać chce na samą myśl o jedzeniu!!!! no a jak nie jem to znaczy że mam mało kaloryczny pokarm i głodzę dziecko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!