Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

Fredeczko dla Twojej córci wszystkiego naj naj naj !!! 😘 😘 😘

Dzisiaj kłótni ciąg dalszy tak bezczelnego egoistycznego i popierdolonego babsztyla w życiu nie słyszałam!!!!!!!!!!!!! Stwierdziła że powinnam się leczyć bo nerwowa jestem! Ona myślała że będzie mnie opierdalała a ja będę cicho siedzieć! to się suczysko pomyliło !!!!!!!!!!!!!! 😠 😠 😠 😠 😠
Nie podoba jej się że całego po kąpieli oliwkuję Kamilka!!! Ja pierdole do tworków mnie wywiozą jak nic!!!!!!!

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

JEDNAK NIE POJECHALIŚMY DO TEŚCIÓW BO ŚWIĘTA IDĄ I TRZEBA POROBIĆ PORZĄDKI 😉

EWO TERAPEUTKA POWINNA UDOSTĘPNIĆ BĄDŹ SKSEROWAĆ TOBIE CAŁĄ DOKUMENTACJĘ I JEŻELI BYŁAŚ U NEUROLOGA I INNYCH LEKARZY NAWET OD PEDIATRY WSZYSTKIE HISTORIE CHOROBY PIOTRUSIA TEZ POWINNAŚ UZYSKAĆ 🙂 Z POWIATOWEGO CENTRUM POMOCY RODZINIE POBIERASZ WNIOSEK WYPEŁNIASZ TY I JEST TAM KARTA KTÓRĄ MUSI LEKARZ PIOTRUSIA WYPEŁNIĆ 🙂 POTEM TEN WNIOSEK CAŁĄ DOKUMENTACJĄ SKŁADASZ W TYM CENTRUM POMOCY I CZEKASZ NA TERMIN KOMISJI LEKARSKIEJ 🙂 I JEŻELI ORZECZENIE WYJDZIE POZYTYWNE TZN PIOTRUŚ BĘDZIE MIAŁ ORZECZENIE O NIEPEŁNOSPRAWNOŚCI TO PIENIĄŻKI NALEŻĄ SIĘ 🙂
MAM NADZIEJĘ ŻE TROSZKĘ POMOGŁAM 🙂

• Mamusia
Możesz dopisać że kwota jest wyższa z racji tego że może Wikusia zachorować tfu tfu i potrzebne będą lekarstwa,po za tym rośnie i sukcesywnie trzeba dokupywać ubranka no i że te kosmetyki też się kiedyś kończą.Kurcze no nie znam się na tym więc nie wiem jak Ci pomóc 🤔

• Mamusia
witam 🙂
dosc czesto tu zagladam i jako nowa mama korzystam juz z Waszych doswiadczen. Za to dziekuje 🙂

A do fredeczki: dopisz ubrania, lekarzy, lekarstwa dla dziecka i ew. dla ciebie jezeli jest to zwiazane z macierzynstwem, koszty dojazdow na badania, wizyty itd. bilety czy taxowki niewazne, dopisac rowniez mozesz koszty takie jak woda, energia, ogrzewanie ( dziecko do normalnego rozwoju tez tego potrzebuje). Znajoma taka liste robila, cos mi sie zapamietalo 🙂.
Pozdrawiam 🙂

Wiecie co ona wymyśliła ??? Że zadzwoni do mojej siostry bo jej się nie podoba ze z siostry biorę przykład jak wychowywać dzieci a nie z niej !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Fredeczko 33 razy bo boje się że za 32 jeszcze będzie żyła 😁

Asiula brawo, że się nie dajesz 😁 😁 😁 😁

fredeczka pisz wszystko, woda gaz, energia, kosmetyki, ubrania, dojazdy do szkoły, jedzenie, a nawet to, że podczas twojej nauki ktoś musi się zaopiekować dzieckiem i, że też musisz za o płacić, a co niech tatuś daje na dziecko 😜

• Mamusia
Jelow to ja znowu mam chwilke bo mexzol pojechal samochod wykompac 😜

Dziewczyny wczoraj bylo po prostu niesamowicie ale fredka wykrakala i jak zwykle Majka szla spac o 19 tak wczoraj dopiero o 22 po ciezkich bojach 😁 😁 😁 Mezu soie 😁z miesca zakochal i od razu wzial ja na rece ale tak delikatnie heh. Musi sie jeszcze wszystkiego nauczyc 🤪a Maja jak to Maja smieje sie do tatusia jak do 🤪szystkich 😁 😁 😁

Moze mi sie uda poczytac co tam naskerobalyscie.

Mittka jutro maz przyjezdza ?