Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Jak zmieniacie avatarki to z miejsca wam wskakuje nowe zdjęcie czy po jakimś czasie?
Próbuję zmienić a mam cały czas stare zdjęcie nawet nie wyskakuje że jest w trakcie weryfikacji tak jak to kiedyś było a mam przeglądarkę firefox 🤨

hej laseczki 🙂

wszystkiego dobrego dla maluszków z okazji Dnia dziecka 😘 😘 😘 😘

my noc ok i nawe pospalismy do 10:30, z przerwami na cyca 🤪 🤪 🤪

NO WIDZISZ ASIULKA NIE TAKI DIABEŁ STRASZNY JAK GO MALUJĄ 😁 😁 A I SMOCZYCE POTRAFIĄ MIEĆ SERCE 🙂 🙂 🙂

MI TEŻ SIĘ OD RAZU ZMIENIŁ AWATAR 🙂 MOŻE ASIU MASZ ZA DUŻE ZDJĘCIE 🙂 🙂 🙂

WIOLU TAK SOBIE POMYŚLAŁAM ŻE JAK BY TO BYŁO PORONIENIE TO MUSIAŁABY MOCNO KRWAWIĆ A TY PISAŁAŚ ŻE TAK LEKKO NA RÓŻOWO WIĘC NIECH KOLEŻANKA BĘDZIE DOBREJ MYŚLI 🙂 🙂
JAK OGLĄDAM CZASAMI TEN PROGRAM "CIĄŻA Z ZASKOCZENIA" TO MÓWIĄ TAM ŻE PRZEZ CAŁĄ CIĄŻĘ KRWAWIĄ A DZIECI ZDROWE SIĘ RODZĄ 🙂 TAKŻE GŁOWA DO GÓRY I NIECH NIE MYŚLI O NAJGORSZYM 🙂 🙂 🙂

• Mamusia
Hej dziewczyny!

nie nadrabiam ale wybaczcie 😁przez te 6 dni co mnie nie bylo naskrobalyscie ponad 90stron :P

Dzisiaj dzien dziecka naszych dzieciaczkow 😁 dla wszystkich wszystkiego najlepszego ! :*

ja ostatnio na nic nie mam czasu ... dzisiaj nie poszlam do szkoly dlatego weszlam na brzuszka zeby cos napisac 😁

u mnie duzo sie dzieje ostatnio... co weekend imprezka 😁 zdj z ostatniej sa tutaj http://picasaweb.google.pl/112642762168847547414/295?authkey=Gv1sRgCPXk2PW61NT2bg# 🙂 wesolutko bylo 😁

a co u was? czy ktores z naszych dziciaczkow ma juz zabka? bo Wiki przechodzi zabkowanie w miare lagodnie ......

TAK FREDECZKO SA JUŻ PIERWSZE ZĄBKI U BASI AMI I U MIKOŁAJKA SKÓRECZKI 🙂 🙂 🙂

A JAK TWOJA WIKUSIA ??? NAJLEPSZEGO DLA NIEJ BO 30 MAJA SKOŃCZYŁA SWOJE PIERWSZE PÓŁ ROCZKU 😘 😘 😘 😘

TAK FREDECZKO SA JUŻ PIERWSZE ZĄBKI U BASI AMI I U MIKOŁAJKA SKÓRECZKI 🙂 🙂 🙂

A JAK TWOJA WIKUSIA ??? NAJLEPSZEGO DLA NIEJ BO 30 MAJA SKOŃCZYŁA SWOJE PIERWSZE PÓŁ ROCZKU 😘 😘 😘 😘

KURCZE FREDKA ALE TY MASZ IMPREZOWE ŻYCIE 🤪 🤪 OJ TEŻ BYM GDZIEŚ SIE WYBRAŁA NA JAKĄŚ IMPREZKĘ 😞 PO 1 NIE MA GDZIE A PO 2 DZIECI NIE MAM Z KIM ZOSTAWIĆ 😞 MOŻE ZA PARĘ LAT 😁 😁 😁 😁

• Mamusia
AgaK ja wychodze jak Wiki zasnie albo wczesniej ale wtedy moi rodzice ja usypiaja :P

ah to gratulacje pierwszych zabkow !! 🙂

a tu z 2 poprzednich "imprez" oczywiscie plenery najlepsze 😉 http://picasaweb.google.pl/112642762168847547414/Pila2305#

http://picasaweb.google.pl/112642762168847547414/285#

Wiki skonczyla 6 mies a ja nie wiem kiedy to zlecialo!! tak kocham ta moja kruszynke... ahh !

FREDKA A CO TO ZA PRZYSTOJNIAK DO KTÓREGO TAK SIĘ PRZYTULASZ 😉 😉 😉 😉

NO WIDZISZ CZAS LECI NIEMIŁOSIERNIE 🙂 🙂 🙂 ROSNĄ NAM POCIESZKI 🙂

NAJWAŻNIEJSZE ABY MALUSZKI NASZE BYŁY ZDROWE 🙂 🙂 🙂

ASIU JA WSTAWIAM SŁOICZKI DO GORĄCEJ WODY I W TAKI SPOSÓB PODGRZEWAM JEDZONKO DLA BARTUSIA 🙂 🙂

JA SPADAM LASENCJE DO TEŚCIÓWKI NA PIEROŻKI BO DZWONIŁA I ZAPROSIŁA 😜 😜 😜 😜 😜

wszystkiego naj naj dla wszystkich dzieci i tych duzych i tych malych 😁
a tak ogulnie to czesc dziewczynki ... mialam wczoraj jeszcze napisac posta na dobranoc ale padlam 🤢 nocka nie byla taka zla mlody poszedl spac o 22 wstal cos po pierwszej i po trzeciej i na nogach bylismy juz od 6 a teraz sobie spi w najlepsze 🙃
oj wiolu chyba bedziesz musiala brac u nas kursy przypominajace warzywka jak nie brukselka to teraz ta dymka 🤪
wszystkiego dobrego dla piotrusia z okazji ukonczenia 6 miesiaca 😘 😘 😘 buziaki
moje pranie caly czas wisi na suszarce nawet nie chce mi sie tego poskladac a co dopiero mowic o prasowaniu
obiadki podgrzewam w goracej wodzie bo niestety nie mam mikrofali
fredeczko wszystkiego dobrego dla twojej wikusi no i super imprezujesz to fajnie ze jestes szczesliwa
ide troszke chaupke ogarnac a tak mi sie nie chce jeszcze na dodatek okresu dostalam 😠 poloze sie i zaczne umierac 🙃

• Mamusia
A no i mam dymke 🤪 na obiadek zaraz będzie kalafiorek 🙂 a po południu zrobie sobie sałatke 🙂

Frdeczka no no ładnie się bawisz,a pewnie ładna młoda to korzystaj nie to co ja brzydka i stara 🤪 😁

Asiula śliczny avatarek,a obiadek podgrzewam w miseczce na garnuszku półlitrowym,dłużej to niestety trwa ale jakoś nie mam przekonania żeby to podgrzewać w mikrofali.

AgnieszkoK to dobrze że to tylko zaziębienie,będzie miał Kamilek nauczke.Szkoda tylko że na dzień dziecka nie mógł pójść.

Wiola mam nadzieję że to nic poważnego u Twojej koleżanki,mnie się niestety krwawienia i plamienia źle kojarzą i pewnie bym już w szpitalu była.Niestety w tamtych krajach do pewnego momentu to chyba nawet się ciążą nie przejmują 😞

A moja Dominika dziś brała udział w konkursie tańczyła jiva i dostała wyróżnienie.Eh ale dumna jestem 🤪 😁

• Mamusia
Asiu no to ładnie ze strony smoczycy 🙂
ja też podgrzewam jedzonko w ciepłej wodzie 😉

Mittko no to brawo dla Iśki 🙂
Ty brzydka i stara 😁 😁 😁 😁 😁 chyba chcesz wirtualnego kopa dostać! 😠

Fredeczko buziaki dla Wiki! Fajnie, że się bawisz i korzystasz z życia 😉

No, a tu 13.30, mąż zaraz będzie, a ja znowu w piżamie 😁 😁 😁 lecę myć głowę i się ubrać!