Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

A MY PO SPACERKU. LENA SIE WYSPAŁA 🙂 A JA JUZ WSTAWIŁAM NA ZUPE DLA NAS I DLA LENY. LENCE DZIS DODAM KOLEJNE WARZYWKO - BURACZKA . ROBIE NAM BURACZKOWA I PRZY OKAZJI LENKA POSMAKUJE 🙂

BYŁYSMY W BIEDRONIE. KUPIŁAM LENCE SZTUĆCE ( MIMO ZE JUZ MA) SZCZOTKE DO WŁOSÓW Z GRZEBYKIEM ( BO TATUŚ POŁAMAŁ JEJ , USIADŁ NA NIĄ :silly 🙂 I ALBUM Z KUBUSIEM PUCHATKIEM 🙂

WIOLA TWOJE POSTY MNIE OSTATNIO ROZWALJĄ !! DOBRE Z TĄ WANNĄ 😁

IDE DALEJ PICHCIĆ

DAWAĆ DZIOŁCHY TE LINKI DO BLOGÓW I NIE MARUDZIĆ !! 😉

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

KAJTUCHA BLOG JEST ZAJEBISTY I NAWET ŁEZKA MI SIĘ W OCZKU ZAKRĘCIŁA JAK ZOBACZYŁAM ŻE I O NAS GRÓDNIÓWKACH NAPISAŁAŚ 🤪 JESTEŚ SUPER KOCHANA 😘 😘 😘 😘 😘

KURCZE MOŻE I JA SIĘ ZAINSPIRUJĘ DO PISANIA BLOGA 😉 😉 😉 ALE TO MUSZĘ PRZEMYŚLEĆ 🙂 🙂 🙂

WIOLKA DAWAJ LINKA TO NAWET POCZYTAMY O DUPIE MARYNY 😁 😁 😁 😁 😜 😜 😜 😜

wiolu teraz czas na cie 😁 😁
ja nie pisze blogow bo po prostu nie potrafie ladnie pisac i na dodatek bym musiala miec otwartu slownik ortograficzny bo strasznie duzo bykow stawiam 🤪 🤪

oj wiola ... no faktycznie wszystko jest to samo 😜
a przeciez mu nie jestesmy upartymi babolami 😁 sama sie przyznalas ze piszesz bloga wiec chcialysmy zobaczyc 😜 🙃

porody to wy dziewczynki mialyscie nie zaciekawe ja tam nic nie pamietam bo mnie uspili a dziecko dostalam dopiero po kilku godzinach aby je zobaczyc potem nastepnego dnia jak przenosili mnie na inna sale

• Mamusia
wróciłam z biedrony, wszystko już przebrane i udało mi się kupić tylko jeden album z tygryskiem i puchatkiem 🤢

Jeszcze nie miałam czasu, ale na pewno poczytam Wasze blogi 😉

AgaK dzięki za przepis!

Piter dzisiaj tak ładnie wszamał pół słoiczka zupki, że poleciałam mu dokupić 🙂 Pokupowałam mu zupek i deserków. Zacznę sama gotować jak kupię w końcu blender.

dziewczynki troszke sie zasiedzialam ... ide skonczyc ten obiad no i troche chalpine ogarnac a mlody juz nie spi wiec nie wiem jak to zrobie chyba bede musiala na rzesach chodzic 🤪
pozniej sie odezwe

A JA SKOCZĘ Z MOIM SKARBEM NA KRÓTKI SPACER BO PRZESTAŁO PADAĆ 🙂

CHOĆ ZNAJĄC NASZE SZCZĘŚCIE ZARAZ ZACZNIE I ZE SPACERÓW NICI A ZAKUPKI JAKIEŚ TRZEBA ZROBIĆ BO JUTRO WSZYSTKO POZAMYKANE 🤢 😜

NO I KURWA PO SPACERZE 😠 😠 😠 😠 😠 SPECJALNIE POSZŁAM ZAGLĄDNĄĆ CZY NIE PADA A TU DUPA PADA 😠 😠 😠 😠 😠 😠
IDZIE SIĘ WŚCIEC I ZASZLACHTOWAĆ 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠

my tez juz po spacerku i tez kupiłysmy album na zdjecia rózowy z puchatkiem 🙂
kuliłam tez herbatke koperkowa wypiła 00 i terz cisnie kupala 😉

a blogi zaraz poczytam 🙂