Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

ups 100, no i zrobiła tyle ze szkoda gadać, a tyle sie namęczyła, kurde nie miała problemu z kupalami a od kiedy zaczęłam jej dawać inne jedzonko niz mleczko to sie zaczęło zatwardzenie, cholera i co ja mam teraz robić 😞

a i ja czegos takiego nie dawałam

• Mamusia
Łoooo matko trzy światy z Wami.
Nadrabiam Was i śmieje się i płacze 🤪

Kajtucha bo mi się naprawde wszystko bierze i zapomina 🤪 😁 boski blog 🙂
Wiola Ty to wymiatasz któraś napisała że aż tak nie przeklinasz wchodze na bloga a tam pierwszy post "No i dupa.." hahahah ale się uśmiałam.Super piszesz 😁

No i reszta mi się wzięła i zapomniała 🤪 wzruszyłam się przy tych blogach 🙂

A do naleśników dodaje odrobine oleju żyby były fajne i jeszcze cukru waniliowego 😜
A na oko to chłop w szpitalu umarł 😜 ale ja też robie na oko 🤪 😁

A u mnie była ta dobra koleżanka posiedziała przy kawce,potem poszłyśmy do sklepu bo się mega wypogodziło,potem przyjechała mamusia do córeczki z gołąbkami co byśmy z głodu nie pomarły 😜 😁
Potem uśpiłam Emile,potem poszłam do kibelka i jak wyszłam to Emili już się odwidziało spać,ale mamusi się nie odwidziało więc dziecko znów musiało iść spać i śpi.No to tyle zaśmieciłam brzuszek bzdurami 😜 🤪

A i do biedrony już się nie wybiore zapomniałam że od poniedziałku miały być te rzeczy a w piątek to już pewnie nic nie będzie 😠 😠

jejku moje biedactwo zjadło kaszke i cała wyrzygała, a teraz ma czkawke i robi kupala i nie umie zrobic 😞 😞 😞 😞

a ja chyba jestem zla matka bo jej dalam za duzo i smoczyca ma racje kiedy odwija jej rekawki kiedy ja podwinelam 😞 😞 😞 😞 😞

ale mam dołka 😞 😞 😞

• Mamusia
emmax co Ty za bzdury piszesz??? Jesteś najlepszą mamusią dla Leny! No daj spokój! No wyrzygała kaszkę, trudno, nie Twoja wina!

AgaK Twoja ciocia pewnie znowu w nerwach bo ponoć znowu jakaś fala idzie na Wrocław. na Kozanowie znowu wał budują, słyszę że co chwilę jedzie tam coś na sygnale.

AgaW to zjedz jeszcze jakieś ciastko 😉 odchudzać się będziesz od poniedziałku hehe 😁

• Mamusia
No kurcze wysmarowałam posta i się wzięło i kurestwo straciło 😠 😠

Emmax przestań pisać głupoty jesteś najlepszą osobą na świecie dla Lenki,jesteś jej mamusią i wiesz co dla niej dobre,widać to nie był dzień na kaszke następnym razem będzie lepiej.Przecież to nie twoja wina.Łap buziole na pocieszenie 😘 😘 i nie łam się kobietko 🙂

EWO TAK MA NERWY I TO STRASZNE BO TAMTE WAŁY TAKIE NASIĄKNIĘTE 😞 Z TEGO CO WIEM TO MAJĄ TAM DODATKOWĄ POMOC PRZY TYCH WAŁACH I WZMACNIAJĄ JE 😞 MY MOŻEMY TYLKO SIĘ MODLIĆ ABY NIE DOSZŁO DO PRZERWANIA WAŁU 😞

NO JA ZAKUPY ZROBIŁAM 🙂 NA SZCZĘŚCIE TO TYLKO 1 DZIEŃ WOLNEGO 🙂 🙂 🙂 🙂

eee jakie pustki 😞

ewo ja podaje raz dziennie zazwyczaj po południu, bo rano deserek, póxniej zupka i póxniej kaszka, ale po dzisiejszym wypadku to nie wiem czy jeszcze jej podam 😞 😞 😞

• Mamusia
Ewo ja podaje rano i po południu kaszke,czasem tylko rano.Na noc nie daję bo moja po niej gorzej śpi 😜
Brawo dla Piotrusia 🙂
Emmax nie ma się co załamywać spróbuj za jakiś czas znowu dać Lence tylko mniejszą porcje a stopniowo ją zwiększać i tyle 🙂

A ja dzis na nk się dowiedziałam że moja ławkowa koleżanka urodziła drugiego synka i ma na imie Piotruś 🙂

oj to było straszne jak z niej fontanna leciała, nawet noskiem 😞 😞 😞 😞

ide mała kapac, a teraz tak super opowiada 🙂 🙂 🙂
a imie faktycznie sliczne i zawsze na czasie 🙂