Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

A widzisz Mittka dlatego się pytałam ile miałaś do wypicia 😉 😉 😉 Ja piłam 50 gram glukozy i badanie miałam po godzinie ale jak się więcej wypija to po 2 godzinach robią :P :P :P :P

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Czesc laseczki

Ja już po śniadanku. Nadrobiłam nasze forum 🙂
Zaraz troszkę posprzatam i biore sie za te rogaliki Fredeczki, a co do makaronu to był przepyszny. A ugotowałam sobie świderki, a Ty Fredeczko jaki robisz do sosu jagodowego??

Dziewczyny jak czytam Wasze opowieści o tej glukozie to aż mnie telepie. Nie wiem jak jak to przeżyję jak ja prawie herbaty nie słodzę ... a teraz pewnie mi zaleci na wizycie, bo jeszcze nie miałam.

A wiecie że ja nigdy nie jadłam mozzareli ?? 😲

• Mamusia
Fredeczkaa broń boże Cie nie strasze widzisz dla zgryz to był mały pikuś,ale ja okropnie pół kubka wypiłam duszkiem bo było smaczne z cytrynka,ale ta cytrynka się utrzymała tylko u góry źle pewnie wymieszałam 🤨 a potem drugie pół kubka to katastrofa co wypiłam łyk to mi spowrotem chciało wyleźć :P no i dwie godziny bez jedzenia po tym ulepku było mi naprawde niedobrze i wszystko czułam w gardle.Ale nie przejmuj się kochana każda z nas przechodzi to inaczej Ty będziesz miała ciut mniej glukozy i pewnie przełkniesz bez problemu,ale cytrynke weź koniecznie 🙂

Ja jestem w takiej samej sytuacji co Mittka. Przy pierwszej ciąży tez nie piłam 🤢 🤢 🤢 Ale nie zaprzeczam że 3 dziecka mieć nie będę, więc jak trzeba będzie pić to paskudztwo to już na to nic nie poradzę :P :P :P :P

A ja zapomniałam Wam napisać że mój mąż chce być przy porodzie 🙂 🙂 🙂 🙂 Ja się nawet cieszę, do niczego go nie namawiałam i namawiać nie będę jeżeli zmieni zdanie 😉 😉 😉

Moja znajoma rodziła w grudniu zeszłego roku i jej mąż był przy porodzie a opowiadali to z takim entuzjazmem że mój Tomek jak się nasłuchał to powiedział że też chce być a ja mu wcale nie zabraniam 🙂 🙂 🙂 🙂