Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Mój głuptas też się nie przewraca. Jak mu się zdarzy to przez przypadek... Choć jednego dnia przewracał się non stop i na tym koniec. Z brzuszka na plecy się nie przekręci bo układa rękę na małysza i jedna się odpycha a druga go blokuje i mam schizy że raz się tak odepchnie to się nie zatrzyma i wystawi sobie obojczyk... A z pleckow na brzuszek to tylko na boczek się ułoży. A wszystko inne idzie mu super...

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Kajtucha u mnie też tak jest. Ona nigdy nie lubiła leżec na brzuszka i przez to pewnie nie umie się przewracac, bo żadko ją kłade...
A piesek pewnie na pierdalaczke poszedł

OJ KAJTUCHA DAJ SWOBODY PSU BO TEŻ CHCE SOBIE GDZIEŚ ZAMOCZYĆ A WIADOMO JAK SUKA DAJE TO PIES BIERZE 😁 😁 😁 😁

ANIU MÓJ BARTEK TEŻ NIE CHCIAŁ PRZEWRACAĆ SIĘ NA BRZUSZEK ALE OD JAKIEGOŚ TYGODNIA MOŻE 2 DOPIERO SKUMAŁ JAKA TO FAJNA FRAJDA I TERAZ CO CHWILA SIĘ PRZEWRACA NAWET JAK MU PAMPERSA PRZEBIERAM 😁 😁 😁 😁 NAWET TERAZ TO NA ŁÓŻKU NIE MOŻNA GO SAMEGO ZOSTAWIĆ BO ZARAZ PODŁOGĘ ZALICZA 🤢

HEJ LASKI

MY JUZ PO SPACERKU, ZASZŁAM SOBIE DO KOSMETYCZKI, ZROBIŁAM HENNĘ BRWI I RZĘS BO MI SIE NIE CHCE CO DZIEŃ TUSZEM MALOWAC 😁 LENKA BYŁA BARDZO GRZECZNA, JADŁA CHRUPKI I PATRZYŁA CO PANI ROBI MAMUSI.
MOJA KOSMETYCZKA ROBI KOLCZYKI OD 7 MIESIĄCA 🙂

....

TO TYLE NA RAZIE BO MUSZĘ JĄ USPAĆ BO MARUDZI TROSZKĘ.

ami, dzięki za podpowiedź więc napisze do 3 sierpnia 2013 🙂

Kajtucha 😁 😁 😁 😁 😁basko sobie szymonek spiocha 😁 😁 😁

Wiolka współczuję tych przepraw z jedzeniem Mai 😞 😞 😞 😞

dziarki macie śliczne, ja nie mam nigdzie i się cieszę, ale zawsze mi się podobały, no a kolczyk w pępku cudooo ale też nie mam , bo jak weszły w mode to byłam już za stara, a teraz to już nawet nie ma o czym mówić 😁 😁 😁

Asiula nieźle skasował mężulek autko, chyba bym mu j...urwała 😁 😁 😁

reszty nie pamiętam 😉

a no i moja Lena też nie przewraca się z pleców na brzuch, tak się wygnie że hej, ale nie nie przewróci, z brzucha na plecy juz dawno to robi, ale za to bardzo ładnie siedzi 😜

emmax te jaja to mi się przydadzą jeszcze więc nie urwałam 😉 😁
ale opierdol dostał 😠 To był najdroższy prezent urodzinowy jaki dostałam czyli naprawię auto za tysiaka 🤪 🤢

• Mamusia
Kajtucha daj się wyżyć pieskowi 😁 😁 😁

Pikasso ja poproszę pomidorową z lanym ciastem! Uwielbiam!!!!!!!! No a nie umiem zrobić lanego ciasta ☺️

AgaW to mówisz, że się wypiękniłaś 😉

Asiu no super prezent 🤢

lane kluski sie prosto robi wystarczy tylko jajko maka i troche wody ... nigdy ich nie lalam bo mi ciapa wychodzi ale po troszeczku lyzka oddziela bo robie takie geste ciacho i wychodza kluseczki ... ja za to je lubie z mlekiem 🙂

EWO MOŻNA KUPIĆ GOTOWĄ ZACIERKĘ 🙂 JA KUPUJĘ, BO MI SIĘ NIE CHCE NIGDY ROBIĆ, WSYPUJE DO ZUPY POD KONIEC GOTOWANIA 🙂 JA UWIELBIAM ROSÓŁ Z TAKIMI KLUSECZKAMI 🙂

ASIU CZEKAMY Z NIECIERPLIWOŚCIĄ NA CIEBIE 🙂

a powiedzcie mi bo jest taka wlasnie zacierka ale ja tez widzialam takie malutkie gwiazdki ... to jest to samo czy juz cos innego ... bo mi sie to bardzo podobalo a nie wiem czy w zupie by to smakowalo czy tylko wygladalo 😮

PICASSO TE MALUTKIE GWIAZKI TO MAKARON 🙂 JUZ DAWNO TAKI BYŁ, PAMIETAM JAK MI I MOIM BRACIOM MAMA ROBIŁA ROSÓŁ Z TAKIM MAKARONEM 🙂 SMAKOWAŁ JAK NIE WIEM CO .... 🙂 🙂

EWO NA REGAŁACH Z MAKARONEM SZUKAJ 😉