Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

HEJ JA JUŻ W DOMKU 🙂

DUŻO ZDRÓWKA DLA AGI 84 😘 😘 😘

JEŻELI CHODZI O O JOANNĘ I JULIĘ TO ONA URODZIŁA W MARCU ALE MARCÓWECZKI ZAŁOŻYŁY PRYWATNY WĄTEK A JEJ SIĘ TAM NIE PODOBA BO WOLI BRZUSZEK.NET I NIEDAWNO NA LISTOPADZIE PISAŁA I JA JEJ NAPISAŁAM ŻE JAK CHCE TO MOŻE NA GRUDNIÓWKI2 WPADAĆ CZYLI DO NAS 🙂

A CZEKOLADKA TO DZIEWCZYNA Z WRZEŚNIÓWEK 2010 KTÓRĄ MĄŻ NIEDAWNO RZUCIŁ I JEST W TRAKCIE ROZWODU 😞 BARDZO PODOBNA SYTUACJA DO FREDKI Z TYM ŻE U CZEKOLADKI JUŻ BYŁO PO ŚLUBIE 😞 JEJ BYŁY TEŻ MA NOWĄ DZIEWCZYNĘ I JEST Z NIM W CIĄŻY 😞

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Witam dziewczynki 🙂

Jaaacie nie było mnie dwa dni i miałam 31 stron do nadrobienia 🤪 częściowo wczoraj nadrobiłam,miałam już nawet posta zaczętego,ale mała zaczęła się przebudzać potem ktoś laptopa mi ukradł i w końcu nie napisałam 😠
Połowy już oczywiście nie pamiętam 🤢
Dla Amelki.Mateuszka i Bartusia duużo zdrówka.
Majeczce też życze mnóstwo zdrówka żeby więcej się to świństwo nie przyplątało 😘

Co do ząbków to jeszcze nie myłam bo tego naszego dopiero ledwo co widać 😜 ale szczoteczke już mamy i czyścimy na sucho 🙂

Fredeczko super sukienka 🙂

Lenka ślicznie wygląda w kolczykach i cudna z niej dziewczynka i ja uważam że jest bardzo podobna do Ciebie Emmax 🤪

Wrrr więcej nie pamiętam przepraszam 😞 jak się przyjdzie przypomni to oddam i napisze 🙂

U mnie jakiś brak czasu się zrobił,a z drugiej strony mało siedze chce jak najwięcej wykorzystać czas kiedy mąż jest.
Dziś zabrałam Dominike i pojechałyśmy do kina na step up 3D 🤪 😁 no nie wiem czemu tak mi się spodobał ten film 😜 Połaziłyśmy po sklepach,ale ceny zbiły mnie z nóg prawie skończyły się wyprzedaże 😜 Też musze powolić skompletować garderobe dla Emili na zime mam na razie dla niej czapke 🤪
Emili też wszędzie pełno,najlepsza zabawa dla niej teraz to wspinanie się na naszym łóżku do łóżeczka albo do ściany i jak wstanie to puszcza się rękami i robi bęc na nasze łóżko,eh szybko te nasze dzieciaczki rosną 🙂

MOJE MŁODSZE SERDUSZKO JUŻ ŚPI A JA MAM WKURWA NA MOJEGO 😠 😠 😠 😠

NACHLAŁ SIĘ ZNOWU JAK ŚWINIA I WYLEWA WSZYSTKO JAK TO MU JEST ŹLE 😠 😠 😠

JA SIĘ PYTAM CO JEST ŹLE A ON MI ODPOWIADA ŻE NIE WIE DLACZEGO 😠

KUŹWA CO WÓDKA WYRABIA W UMYŚLE CZŁOWIEKA TO SZKODA GADAĆ 😠 😠

AJ SZKODA GADAĆ 😞

TERAZ SŁYSZĘ JAK COŚ OPOWIADA MOJEMU OJCU A SWOJEJ PRACY JAK TO ICH OSZUKUJĄ NA WYPŁATACH 😞 TYLKO JAK TAK MÓWI TO MU SIE JĘZYK NIEŹLE PLĄCZE A MÓJ OJCIEC NIEDOSŁYSZY BO JEST GŁUCHY NA JEDNO UCHO CAŁKOWICIE A NA DRUGIE TYLKO 30% SŁYSZALNOŚCI I TOMEK CO RAZ GŁOŚNIEJ MÓWI 🤢 😁 😁 😁

• Mamusia
Czesc laski!

Majka nie ma temperatury! Dzieki Bogu! Tak czy siak idziemy dzisiaj do pediatry bo chcialabym zeby iobejrzala ta plesniawke i przejrzala wyniki badan krwi i moczu, moze dala skierowanie na nastepne, chociaz pewnie tego nie zrobi. No i trzeba sie umowic na szczepienie. Musze ja jeszcze podpytac czy moze sa jakies kropelki na wzmocnienie systemu immunologicznego 🙂

Moje dziecko wlasnie pomaga mi wyciagac rzeczy z walizki bo jeszcze sie nie zdazylam rozpakowac a ona pewno uznala ze czas najwyzszy 😁 😁 😁

Milego dnia babole!

DZIEŃ DOBRY

U NAS NOC NAWET , NAWET. SPAŁYŚMY DO 8.30 I WSZYSTKO BYŁO BY SUPER GDYBY NIE TE POBUDKI LENKI A BYŁO ICH ZE 3 ;/

AGUŚK JAK TAM MĄŻ ? WYTRZEŹWIAŁ?? NAGRAJ GO KIEDYŚ JAK JEST TAKI PIJANY I GŁUPOTY GADA I POKAŻ MU PO TRZEŹWEMU...

WIOLKA MAM NADZIEJE, ŻE MAJA JUZ NIE BEDZIE MIAŁA JUZ TEMPERATURY A PLESNIAWKA ZEJDZE SZYBKO 😉

IDĘ ROBIC SNIADANKO

• Mamusia
Witajcie mamusie 🙂

U nas nocka normalna,czyli żadnych rewelacji nie było 😜 no może po za tym że mój mąż dostał gorączki,rano miał biegunke 🤢 mam nadzieję tylko że mała nic nie załapie.

Wiolu mam nadzieję że Majeczka wreszcie zdrowa będzie 😘

Fredeczko obiecuje że od jutra już o żadnym dogadzaniu pisać nie będe 😜 bo mój mąż rano wyjeżdża 😞 😞 i zostajemy same z dziewczynami chyba się załamie 😞

Miłego dnia dziewczynki

Hejka mamuśki ja się tylko przywitam i zmykam bo muszę z mężem na firmę jechać 🙂

Muszę ja jechać bo tomek ma jeszcze promile w dupie 😠 😠 😠

będę później 🙂 🙂 🙂