Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Moja mała też bałaganiara i to straszna.

A wczoraj obcięła sobie loka nożyczkami 🤨
Ma krótkie, kręcone włosy i na szczęście mocno się to nie rzuca w oczy, bo jej włosów nie da się ujażmić 😉 Ale myślałam, że ją uduszę 🤨

Co do łóżeczka. Również dla mnie najważniejszy jest materac.

• Mamusia
Gosiag daj spokój gdzie nie zajrze to sajgon,papierki papiereczki gazetki karteczki cukiereczki :P i mogła bym tak wymieniać,wiecznie nie może czegoś znaleźć.Musze się wziąść za porządek razem z nią bo sama to już chyba nie jest w stanie tego wszystkiego ujarzmić 🤪

Właśnie mam dylemat trochę z tym łóżkiem, bo moja córka ma łóżko, komodę i takie pudło na pościel (tylko łóżko jest w tym linku co podam) z poniższej serii i zastanawiam się czy po prostu nie wziąć łóżeczka dla maleństwa z tej samej serii 🤨
http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/categories/series/11928/

Z drugiej strony nie wiem czy będą dzielić razem pokój czy osobno 🤨

• Mamusia
Bti z tą wagą to jesteśmy niedaleko, tylko dziewczynmy jakoś tak marnie tyją :laugh: :laugh: :laugh:
Niestety mi najwięcej poszło w dupsko i uda, poza tym jakbym się pokusiła zważyć moje cycole to pewnie by było po 2kg w każdym.

Łóżeczko będę miała po rodzince i niestety nie wime jaki jest tam materac 🤢

Wiolka moje też są ogromne, właśnie wczoraj zakupiłam nowy stanik bo wszystkie miałam za małe, ciekawe na jak długo wystarczy:laugh:
Ja teraz uciekam do fryzjera, odezwę się nieco później 🙂

• Mamusia
czesc dziewczyny
Ja też ostatnio sobie troszkę przytyłam , w sumie od początku to 5 kg i jest ok, głównie widać na brzuchu no i biust, który normalnie jest mini a teraz to nawet nawet 🙂
Anja co do łożeczka to dokładnie o tym myślałam lubie proste meble bez udziwnień i koronek, no i jakis materacyk, moja córka wprawdzie niewiele czasu spedzała w łożeczku bo na dość dłuugo zagościła w naszym...., ale tym razem zamierzam być bardziej stanowcza, zobaczymy co z tego wyjdzie

• Mamusia
Hej dziewczyny!

Wujek przyjechal, posiedzialam z nim i juz 6 stron do nadrobienia 😜

Mittka ja mam "troche" daleko do Ciebie :P 🙂

Wiolka,nie jest zle 🙂 nie przejmuj sie, przeciez u was takie upaly jak w saunie to po ciazy szybko wrocisz do starej wagi 🙂 a Majka pewnie tez "troche" wazy 😉

3 trymestr chyba od 26tc?

Mittka wyrzuc wszystko na podloge a jak przyjedzie to bedzie musiala sama ukladac 😁 na mnie to dzialalo 😉 i coraz zadziej sie to powtarzalo :P

Ja zobacze,czy dzidzia bedzie miec uczuelnie na ten materacyk, jesli nie to nie kupie nowego a jesli tak to jakis super kupie 😁

dzisiaj na obiad golabki 😁

moje cycole zawsze byly ogromne ale teraz to juz wogole... :/ ehh :/ nie wiem czy mam F czy G :/

• Mamusia
Witam,
Agnieszka śliczny domek, bardzo mi się podoba:-)

Bti,fajnie że nas odwiedziłaś:-)

Ewa, napisz mi jaki materac jest najlepiej kupić bo ja mam dylemat, a skoro masz w domu fachowca od tych spraw...

Anja,szybkiego umycia okien:-)

Ja zaraz jadę do mamy , bo będziemy knedle ze śliwkami robić,mmm...

A co do wagi to, nie przytyłam nic a nawet 2 kg zrzuciłam w 15 tc i tak mi się utrzymuje a Synek ważył w czwartek 586g więc jest dobrze:-) A mi nie potrzeba już dodatkowych kg bo mam dość swoich:-)

Buziaki dla Was :-*