Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

A ja nie lubię jedzenia mojej teściowej bo robi wszystko strasznie tłuste blee zupy gotuje na ,,gnatach" a ja na udku lub skrzydełkach... w ogóle wszystko ociekające tłuszczem, przesolone lub przesłodzone ;/

Anja cos tam zjemy z tego stołu ale nie pojesz grzybków, kapustki, uszek z grzybkami... to wszystko może wywołac bóle brzuszka u dzidzi lub kolki jeśli oczywiście będziemy karmiły piersią a tego pewnie byś nie chciała co nie?

Dagim ciuszki nowe czy lumpek? śliczne
Anja jak będziesz karmić piersią to kochana już dzisiaj zapomni o tym barszczyku, w ogóle jadłospis będziemy miały baaardzo ograniczony 😠

Ja na pewno będę mieć uszczuploną wieczerzę wigilijną, ale jakoś dam radę :P

Fredeczko, zdecydowałam i chyba nie idę. Niech to będzie niespodzianka do końca 😉

Dagi, jakie fajne ubranka!!!!

Bardzo ładne te ciuszki 🙂
Anja mniej więcej wygląda to tak: jabłka, banan, marchew, chleb, wędlina drobiowa, jogurt jabłkowy lub naturalny ( nie za dużo bo dziecko może dostać uczulenia od wysypki) ryż, mięso drobiowe najlepiej gotowane, od czasu do czasu plesterek sera i chyba niewiele więcej niż napisałam, przynajmniej na początku, a no i na pokarm bardzo dobrze działa woda mineralna niegazowana bez ograniczeń:laugh: SMACZNEGO Anju:laugh:

Dziewczyny nie załamujcie mnie wigilią. Jak ja sobie przypomnę wigilie jak Kamilka urodziłam, mały miał 2 tygodnie i karmiłam piersią i niczego praktycznie nie mogłam jeść bo było z kapustą i grzybami albo pikantne a owoców cytrusowych też nie wolno i pestkowych 😞 😞 😞 😞

• Mamusia
A ja tak zaraz po porodzie wsuwałam chudziutki rosołek mamusia przyniosła 🙂 jeszcze można pulpety z mięska mielonego też jadłam zaraz po porodzie i nie było żadnych rewolucji,zresztą ja zamierzam próbować pomału wszystkiego.Np kotlecik z piersi upieczony a może być i usmażony tylko wystarczy panierke zdjąć pamiętam jak sałatke warzywną jadłam tylko bez majonezu 🤪