Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

zupy jasne że jakieś można i nawet ziemniaki, ale w sumie to niewiele tego jet, przynajmniej na początku, ale można próbować i jak dzidzi nic nie będzie to jeść śmiało:laugh:
Ciekawe co na ten jadłospis MążAkompf:laugh:

• Mamusia
no mi raczej w szpitalu nie powiedzą co moge z wigilijnej kolacji zjesc bo tu w Austrii je sie kaczke lub indyka na kolacje i nie ma opłatka i dodatkowego talerza i ogólnie jest inaczej-bez tej atmosfery. Tylko obiad w pierwszy dzien świąt jest bardzo uroczysty a na kolacje wigilijną zaprasza sie przyjaciół i znajomych 🤢

Ja pamiętam jakie dla mnie było straszne kiedy przynoszono dziecku czekolady :P A ja po cesarce, więc dieta to w ogóle była masakryczna rzecz!!
Pierwszego dnia po porodzie mogli mi tylko zwilżyć usta wacikiem, po dwóch dniach kleik na wodzie (tego świństwa nie zapomnę ☺️ ) Na trzeci dzień miałam niezłą ucztę, bo do kleiku podano mi bułeczkę :laugh:

Dziewczyny ale jest jeden plus tego wspaniałego menu dla karmiących 🙂 a mianowicie - szybko wrócimy do formy z przed ciąży 🙂 nie będzie tak źle , damy rade kochane, czego się nie robi dla swoich dzieciaczków cudnych i kochanych.

Moja kruszynka mnie tak dzis mocno kopała w nocy, aż mnie obudziła, w innym przypadku byłabym zła że ktos mnie obudził a tak leżałam i usmiechałam sie sama do siebie czując mnoją córeńke 🙂 oj jak ja ja kocham 🙂 najbardziej na świecie 🙂

To jest jeden z wielu powodów niechęci cesarki 😞 😞 Ja pamiętam jak na drugi dzień po porodzie w szpitalu na obiad przynieśli mi pierogi a salkę obok leżała kobieta po cesarce i jak się spotkałyśmy i porozmawiałyśmy sobie to mi mówiła że te kleiki to bez smaku jałowe no i oczywiście się nic nie najadła