Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Ale fajny odcinek byl 😁

a wiec za chwile zaczne wstawiac te ciuszki.

Ciekawe jak akompf na weselichu sie bawi 🙂

Zaczne od poczatku bo nie pamietam co mi sie udalo wstawic a co nie.
Kombinezonik z czapusią :P [img size=487]http://www.brzuszek.net/images/fbfiles/images/DSCN5181.JPG" src="https://brzuszek.net/applications/core/interface/js/spacer.png" />

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Śliczne ciuszki Fredeczka ale też mam skarpety z BABY CODE i chyba wiem gdzie kupiłaś 🙂 🙂 🙂
A tu moje [img size=499]http://www.brzuszek.net/images/fbfiles/images/Zdj__cia_0021-76b1833eafbdaa58c8afb942b8365d3f.jpg" src="https://brzuszek.net/applications/core/interface/js/spacer.png" />

• Mamusia
w biedroneczce 😁 wczoraj jak od lekarza wracalam to bylam tsak zla, ze wszystkie kslepy pozamykane!!
poszlam do biedroneczki po cos slodkiego i patrze skarpetunie 🙂 wiec wzielam bo wczesniej wiecej dawalam za 1pare 🙂

Tak patrze na te moje ciuszki i mysle,ze tyle starczy a przeciez na jakies wyjscia itp to sie kupi mojej niuni sukieneczke i spodenki jakies sliczne itd 🙂 walsnie bede szperac na allegro 😜 mam przed soba ciezka, samotna noc wiec moge 😉

dziewczyny śliczne te wasze ciuszki, oj przede mną długa droga po sklepach, ale najpierw muszę przejrzeć rzeczy po siostry dzieciach a później zakupy nowych 🙂
ja uciekam bo mi plecki nawalaja, do jutra brzuszki 🙂

Ja też chcę takie skarpetki 🙂 pochwalcie się dziewczyny gdzie je kupiłyście 🙂

A ja przed chwilką przeglądałam ciuszki Niuni. Sporo się tego nazbierało. Samych bodziaków mam 20 szt 😲

Wszyscy się zachwycają tym serialem dr House , ja go nigdy nie oglądałam 😞 nawet nie wiem na jakim kanale leci 😞

Ja też w biedronce kupiłam i to całkiem przypadkowo bo byłam tylko po mleko dla syna, bo ja Wam jeszcze nie pisałam bo to aż wstyd ale mój starszy jeszcze piję kaszę z butelki 😉 😉 😉 😉 I od wtorku do zerówki idzie :P :P :P :P

• Mamusia
http://allegro.pl/item722470072_mega_wystrzalowa_dziewczynka0_6m_cy_jesien_zima.html#gallery jejku jakie cuda! gdybym wiedziala ile ten remont wyniesie... bedziemy miec na to 5tys ale nigdy nie wiadomo co i jak... 😞 pozatym sobie musze jakies ciuszki kupic ( wiem wiem ostatnio szalalam z zakupami ale to wszystko na latwo kupywalam a teraz juz chce buciki na jesien i kurteczke no i na zime tez kurteczke i buciki bo te co mam sa dobre ale na wysoookim obcasie :/ )

Jutro lece do Biedronki po skarpeteczki 🙂mam nadzieję, że jeszcze będą.

AgaK a ja Ci powiem kochana że znam lepszy przypadek niz Twój synek, mojego szwagra syn 4 letni robi wciąz kupke w majtki, nie załatwi sie w WC ani na nocniku, normalnie paranoja jakaś i teraz idzie do przedszkola od września, ja nie wiem co oni tam z nim zrobią, bo przebierac taką kupę to masakra jest ;/

Agnieszko, chyba każde dziecko z czymś się nie potrafi rozstać. I pewnie butelka dla Twojego synka to forma uspokajacza 😉
Ale szczerze Ci powiem, że ja bym zakończyła tą przygodę z butelką przed narodzinami drugiego dziecka, bo potem będzie jeszcze trudniej.

• Mamusia
hehe Agnieszka oducz go tego, bo beda sie z niego inne dzieci smiac! 🙂

AgnieszkaW znajoma rodzicow miala synka ktorego strasznie rozpieszczala,traktowala go chyba jak coreczke bo w wieku 5-6 lat jak ona nosila podpaski to on tez! masakra jakas!
7 lat a on mleczko z butli ciagnal! wkoncu zaczelismy sie wszyscy z niego smiac, koledzy w przedszkolu tez itd nooo i wkoncu sie oduczyl ale za to w wieku 10lat zaczal palic papierosy, nie wiem czy dalej mu sie to ciagnie ale to chyba wywolal rozwod rodzicow bo wtedy przestal byc tak obcackany przez mamuske...

Super jest ten zestaw Fredeczko. Skończy się penie na 450 zł licytacja. Tak było w przypadku mojej tej którą wygrałam, pod koniec tak zaczeli podbijać ceny ze szok normalnie. Ale warto było, zadowolona jestem z tej paki jak nie wiem 🙂 i mogłabym codzien oglądac te ciuszki 🙂

Mi sie wydaje że takie ,,wychuchane" dzieci to potem najczęsciej wyrastają na jakiś degeneratów ze tak powiem, nie ma co za bardzo rozpieszczać.
Dzis jak byłam w miescie ze szwagierka i ona kupiła synkowi samochodzik za 20 zł za który ja bym nie dała nawet 5 zł to mi szczena opadła. On chce i koniec kupują mu no bo co ma płakać ?? Masakra normalnie 😞

A mój mąż mówi teraz do mnie,,co ty tam jakis list piszesz" hahah