Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Oj Grudnióweczki, ja sie kładę do łóżeczka, moze film obejrzę albo co, wypiłam miętkę bo mnie zgaga zabije!
Znając życie i tk nie raz jeszcze Was dzis tu odwiedzę (nałogowo już) :P

Póki co dobranoc Brzusie!

Ja kobietki też uciekam 🙂 🙂 🙂 Mam jeszcze trochę do zrobienia przed jutrzejszym dniem. Muszę mojemu młodemu i mojemu bratu koszule wyprasować. Więc mówię dobranoc. Brzuchole do góry :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Skończylam robic dżemy. Powtarzam sobie żeby sie tak nie narabiac, ale jakoś nie potrafie samej sobie dotrzymac słowa 😞
Teraz maluję pazurki,ledwo co je doprowadziłam do porządku po obieraniu sliwek 😞 a jutro mam wizyte u gina 🙂

Dobrej nocki brzusie bo widze, że juz pouciekałyscie.

Anja ja jutro tez zrobię to ciasto.

Pa

a ja jednak jstem 😁 Obejrzałam swój ulubiony aktualnie serial i spadam spać, bo męzunio do szkoły 🙂 Wychowawca jest więc usi podopiecznym przykład dawać 🙂

Dzis pokazałam mu ile juz mamy jesli chodzi o ciuszki i powiedziałam,, ze nie musimy już nic dokupywać bo jeszcze mamy sporo dostać a on: Jak nie?! Jeszcze musimy coś dokupic 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 hahaha, jak mi ładnie męża wytrenowałyście 🙂

Buźka i do jutra! Pewnie bede póżniej bo mam zamiar sobie pospać! 🙂

• Mamusia
no tak, ja jeszcze jestem 🙂

Aga ja jutro kupie śliwki i też bede robic dżem ale taki troche inny tzw. nutelle śliwkową :P 2 kg śliwek, cukier, 20 dag kakao i cynamon do smaku (niekoniecznie). Sliwki zmielic w maszynce do mięsa a potem smażyc z pozostałymi składnikami, dzięki kakao nie trzeba dodawac cukru żelującego. Smakuje fantastycznie jako nadzienie rogalików lub na ciasto drożdzowe pod kruszonke :P :P

kurcze ale sobie smaka zrobiłam...
ide coś zjeśc jeszcze 🙃

A ja jeszcze jestem 🙂 pomalowałam pazurki u rąk i tak mnie wzięło że i u stóp sobie zrobiłam 🙂 ale teraz to już naprawde wysiadam , plecy mnie bolą i niuńkę troszkę zgniotłam , idę już spać.

Anja dobry pomysł na dżemo-ntellę 🙂 ale już w tym roku nic nie robię, żadnych prztworów ;/

Akompf to super że męzunio w końcu wpadł w szał zakupowy 🙂

Papa

• Mamusia
Hej dziewczyny! ;*

Misiaalis ja mam juz wozek,lozeczko,posciele,rozki,ciuszki itp itd a teraz rozgladam sie za fotelikiem samochodowym bo to jeszcze jest takie ,ze trzeba kupic teraz (na wszelki wypadek jakby cos sie stalo zebym miala w co dzidzie wsadzic jak bedziemy wracac do domku ze szpitala) 🙂

Ogolnie to ja dziewczyny tak sobie myslalam ostatnio,ze jesli moja kruszynka przyjdzie na swiat szybciej, nawet w tym 7 mies to ma duuuze szanse na przezycie. Kolezanka w moim wieku urodzila sie w 7mies i nawet zadnych wad wrodzonych nie ma. a wiadomo,ze teraz lepsze sprzety niz kiedys sa. I to mnie tak troche uspokaja, pragne nosic jak najdluzej to malenstwo pod moim serduszkiem ale zobaczymy jak to wyjdzie 🙂

Akompf tez juz Cie ogarnia szal zakupow? 🙂 pomimo,ze masz prawie cala wyprawke "ubraniowa" dla malutkiej to jednak wez sobie cos pokupuj bo to taka przyjemnosc przyniesc nowa "zdobycz" do domu 😁 a tym serduchem nie przejmuj sie na zapas, co bedzie to bedzie, najwyzej Cie pokroja :P

DagiM kombinezon cudo! no niezle, za taka cene to wez sobie policz ile mialabys na to wydac :P moze i ja dzisiaj wejde do lumpka? 😉 chociaz wczoraj byl wtorek i nowa dostawa wiec pewnie dzisiaj juz sa pustki hehe :P

AgnieszkaW26 jednak nigdy nie wiadomo co im sie dzialo zanim wyszly na scene, nie lubie przetrzymywania zwierzat do celow zarobkowych chociaz zoo jednak w jakis sposob ksztalci no i tam nie bija tych zwierzat,ale jednak...

DagiM i dobrze Twoj synek powiedzial babci hahhahaha 😁

Hehe akompf a w jakiej szkole Twoj maz uczy? no widzisz, az nie ten sam mąż hehe 🙂 dzidzia musi miec cos nowego 🙂 a co :P jej tez sie cos nalezy chociaz moim zdaniem to pewnie jest jej obojetne w czym bedzie lezec bo najwazniejsze,zeby mamusia byla przy nim i przytulala 🙂

A ja dzisiaj jade na rozpoczecie roku szkolnego :/ nie chce mi sie jak nie wiem co :P ale jak trzeba to trzeba... musze z wychowawczyni pogadac.

Ja wczoraj robilam oponki :P mniam mniam, pyszczne mi wyszly (musze sie pochwalic) a pierwszy raz w zyciu je robilam, a lepsze niz jak moja mama robi hehe 😁

I nie zgadniecie co sie stalo... Marcin wczoraj nie pojechal na ten trening! :P ale nie dlatego,ze mu sie odechcialo tylko dlatego,ze ten kumpel z ktorym mial jechac zadzwonil,ze nie da rady dzisiaj i ze w srode na 20 pojada :|
az sie rozzloscilam hehe!:P

zobaczcie sobie co moj brat wystawil na allegro hehe :P co za duren, jaki on wogole zrobil opis tego auta "auto w stanie bdb" a kawalek dalej "auto posiada drobne usterki" hehe :P

ja niedlugo ide do wanny a pozniej cos zjem no i na przystanek lece:P

no niezła ta fura 🙂 ładny ma kolor 🙂
To Fredeczka pozałatwiaj sobie wszystko w tej szkole! Mam nadzieję, że pójda Ci na rękę i nie będa utrudniać ;/

Ja juz nie pamietam co to rozpoczęcie roku szkolnego.
Mój męzunio jest nauczycielem w szkole średniej - uczy polskiego :P taki mi sie nienaganny polonista trafil 🙂oprócz tego prowadzi agencję reklamową 🙂 mam nadzieję, że uda sie pogodzic obie rzeczy...

spadam sobie pospać :P

• Mamusia
a ten samochod kojarzy mi sie z "blacharami" hehe. a w mojej klasie pelno takich i jak moj brat wyjechal do holandii to pozyczyl nam te auto i Marcin po lekcjach po mnie przyjezdzal i wszystkie blachary z mojej klasy taaaakie oczy hehe a mi sie smiac chcialo. Ogolnie to to jest auto dla "penera" czyli kogos takiego jak moj brat hehe :P w zyciu bym sie nie zgodzila zeby moj skarbek cos takiego kupil, bo z tylu siedziec to porazka! no i jeszcze ten "sportowy" silnik pfff. tylko halas jest w srodku.