Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Wiolka nie ma to jak bogaty mąż 🙂
My w sumie na kase też nie narzekamy, ale aktualnie ładujemy wszystko w budowę domu , to jest teraz nasz priorytet 🙂 perfumki orginalne będę kupowac za jakieś 2 lata haha

Zaparcia i hemoroidy moja zmora od początku ciąży, na szczęście pomagały jabłka i śliwki. Zauważyłam że kawa inka też dobra bo ma bardzo dużo błonnika 🙂
niestety po poszukiwaniu na internecie diet dla kobiet z cukrzyca ciążową to z wymienionych rzeczy mogę jeść z tego śladowe ilości w ogóle to już mi nic do jedzenia nie zostało 🥴
Co do perfum mam swoje dwa ulubione zapachy i na szczęście po pół flakonów mi zostało i nie muszę kupować 🙂

No dokładnie 🙂 ale przecież juz była rozmowa na forum, że Agnieszki to fajne kobitki 🙂
Zresztą wszystkie jesteście fajne i bardzo się ciesze że trafiłam na forum grudniówek 🙂

A tak w ogóle to jestem ciekawa która założyła wątek, która była tu pierwsza?? Bo pamiętam że jak dotarłam to było Was już sporo. Była Wiolka, AgaK, Fredeczka - na pewno Wy trzy , reszty nie pamietam niestety.

Aguś a tak w ogóle to na jakim etapie budowy jesteście? Kiedy planujecie się wprowadzić? Bo my kończymy juz stan surowy zamkniety i mamy nadzieję, że w przyszłe wakacje będziemy juz mieszkać.

My już jesteśmy na etapie gipsowania ścian ale jeszcze centralne nam zostało i sufit z regipsów założyć. Regipsy już mamy kupione tylko czasu brakuje a wszystko robimy sami tylko do centralnego będziemy brać fachowca no i wszystko do centralnego trzeba kupić prócz grzejników bo też mam kupione. A wprowadzić się też planujemy na przyszły rok na lato ale nie potwierdzam tej daty bo jak się mówi "człowiek planuje, Pan Bóg kreśli" 🙂 🙂 🙂

No i ja już nie piszę na temat wykończenia środka bo o to będę dopiero w przyszłym roku martwić 😉 😉 Choć nie powiem drzwi mam po kupione, wszystkie włączniki świateł i kontakty. A kafelki czy panele to już pryszcz :laugh: :laugh: :laugh:

Fajnie Aga, my jeszcze do środka nie mamy nic 😞 ale jak juz zaczniemy szaleć to na całego hah. Najważniejsza jest dla mnie sypialnia , kuchnia , łazienka i pokój dla Ani.. resztę jakoś po malutku będziemy robić.
Tutaj gdzie teraz mieszkamy mamy takie wąskie łóżko z męzem 😞 dziś w nocy oboje się obudzilismy i mąz stwierdził że to łóżko jest za małe dla nas i powiedział że jak się przeprowadzimy to kupimy sobie takie wielkie łoże ze 3 metry szerokości haha

Obiadu dziś nie gotowałam bo jeszcze zostało mi leczo z wczoraj. Właśnie sobie pojadłam, ale pychotka , mniam.

Ja byłam śmieci wyrzucić i chleb kupiłam od razu.

Aga84 czy Ty nie wiesz , że u nas na forum jest zakaz chorowania?? Trzymaj się dzielnie. Tak w ogóle to my wciąż czekamy na fotki z Twojego ślubu 🙂

Jak tak wszystkie uciekacie to ja też idę sobie poczytać moje pytania do obrony ;/

• Mamusia
Juz jestem jestem :P wyspałam się i zajadam ciacho.
AgaW my planujemy rozpoczęcie akcji "budowa domu" za 2 lata, jak nam biznes wypali, który najpierw musimy otworzyć heheh. Narazie na warunki mieszkaniowe nie narzekam chociaż chętnie powybijałabym moich sąsiadów 😠 🤨 Zazdroszczę wam tych domków ehhhh.

Agnieszka84 gdzie te zdjęcia droga pani, my tu czekamy niecierpliwie :laugh: ? Biedaczko zrób sobie herbatkę z cytrynką i miodem i do wyrka.