Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
hejo!

Skórka gratuluję 30-stki 🙂

Mittka nie znam się drzewach niestety, w szkole uczyli przekroju poprzecznego układu trawiennego ślimaka, ale odróżniać drzew nie nauczyli :laugh: :laugh: :laugh:

Wiola super brzuszek 🙂 No i fajnie, że humorek dopisuje 🙂

Niestety nie ominęło mnie przeziębienie, gardło boli i mam katar 🥴 Ale to mi nie przeszkadza w zakupach hehe. Czekałam cały tydzień i sobie nie odmówię. Jadę dziś po kosmetyki, jeszcze jedną butelkę i pieluchy. Dalej nie wiem jaką firmę wybrać???!!! Naprawdę poleciacie Bambino???
Wiem, wiem truję d... ale ja nie wiem co wybrać hehe.
No i dziś mam zamiar zrobić wyprawkę dla siebie do szpitala!

Laski mam dziś równo 2 miesiące do terminu porodu!!!!!!!!!!!!!!!

• Mamusia
Witam ,
Ja tak samo jak Wiolka , jak tylko zobaczyłam na teście dwie kreski tak z dnia na dzień rzuciłam palenie i mam nadzieję że już nie wrócę do palenia.
A co do piwa , to tak samo za mną chodzi takie zimne piwko z soczkiem , mniam ...

Ja dziś mam troszkę sprzątania zaplanowane ale nie wiem co z tego mi wyjdzie , to się okaże:p

Życzę Wam Dziewczynki miłego weekendu :-*

• Mamusia
Ewo84 juz za niedługo spotkasz sie z mała istotka 🙂 Ja troszke pozniej 🙂 Co do kosmetyków to sama nie wiem. wypisalam sobie np. bambino, nivea, jonson, ale pewnie poslucham pani w aptece bo z reguły to one maja duzy wplyw na mnie. Moze i dobrze!
Pamietaj tez o spirytusie na pepuszek 🙂
szczerze mowiac pojechalabym chetnie na takie zakupy 🙂 tylko sie bardziej nie przezieb 🙂

A ja na zakupki pojadę jak pieniążki na konto wpłyną bo teraz nie mam i też już prawie będę miała wszystko 🙂 🙂 Potem tylko się spakować do szpitala i czekać cierpliwie na początek akcji :laugh: :laugh:

Ach dziewczyny ja zaczynam być już niecierpliwa :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

• Mamusia
hej dziewczyny ! 🙂

wrocilam 🙂

mittka ja wiem jak klon i dab i kasztan wyglada 😁

skórka 30-stki gratuluje! 🙂

Wiolka jaki sliczny brzusio! 🙂 i jaki duzy :P

skorka a ja Ci powiem,ze chyba lepsze sa takie waciki juz nasaczone spirytusem. Ale sama nie wiem :P

A ja dla siebie nic nie kupilam 😞
ale za to kupilam pampersy 1 rozm. i sudocrem i lapki niedrapki i buciki welurowe 🙂

chcialam kupic kombinezon w pepco ale byly juz tylko wieksze rozm :/

• Mamusia
Fredeczko dziewczyny odpoczywają od neta albo dotleniają się na świeżym powietrzu ale to dobrze trzeba korzystać z ostatnich słonecznych chwil bo nie długo listopad i słońca będzie jak na lekarstwo 🙂 Kombinezony są słodkie wogóle te Wasze dzieciaczki w tych ubraniach będą powalać na kolana:laugh: