Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Hej dziewczynki 🙂

A co to ja pierwsza?? Tylko w niedziele udaje mi się czasem być pierwsza 😁 Wyspałam się o dziwo dzisiaj znów dobrze i córa dziś mnie nie obudziła 🙂

Dzisiaj zdaje się mam dzień leniuchowania,chyba że koleżanka znajdzie troche czasu to podjedziemy do sklepu i musze wymienić wage bo wczoraj sobie zakupiłam,ale coś nie działa 😠 a może i dobrze przynajmniej nie wiem ile waże 🤪

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Witam Was dziewczyny niedzielnie 😉

Jejku moja nocka dziś była koszmarna 😞 Wszystko mnie boli kręgosłup, biodra, nogi i przez to wszystko jeszcze głowa mnie rozbolała 😞 😞

Przez to wszystko siedzieć nie mogę 😞 😞

Julio gratuluję zakupu łóżeczka 🙂

Ja już swoje mam skręcone i czeka na maluszka :P :P

Mittka zazdroszczę Tobie nocki bo ja będę dziś pewnie chodzić jak 80-letnia babcia 😉

• Mamusia
Oj bidulka widzisz Agnieszko tak to już jest jak ja dobrze śpie to Ty nie za bardzo i na odwrót.Ciekawe od czego to zależy 😉

A my dzisiaj na 16 do kościoła i córa ma dostać różaniec 🙂
Jej a ja całkiem zapomniałam że przecież musze się za jakąś salą rozejrzeć bo za niedługo to nic nie zamówie 😲

• Mamusia
Hej dziewczyny 🙂

ja wlasnie wcinam salatke gyros i karpatke i czekolade ryzowa mniaaaam 🙂

Julia mysle,ze to dobrze, ze juz lozeczko masz bo w listopadzie to zaledwsie miesiac nam zostanie 😁 a ja mam skrecone od kilku miesiecy 😁 namawialam mojego az sam sie zgodzil a pozatym sam mial frajde 🙂

mittka to szybko zaczynasz sie rozgladac za sala hehe 😁

u nas rok temu byly juz pozamawiane na 2010 😜 wiec mozesz miec problem kobietko 😉

• Mamusia
A ciekawe kiedy ja zobacze moją kruszynke bo gin musi sprawdzić czy się obróciła,ale do niego ide dopiero za tydzień w poniedziałek.

Fredeczko no widzisz tyle spraw na głowie a po za tym nawet teraz nie znam dokładnej daty komuni bo ksiądz jakiś nowy i sam chyba dokładnie nie wie 😠 powiedział że najprawdopodobniej w drugą niedziele maja i tak musze zamawiać mam nadzieję że im się nie pozmienia 😠

• Mamusia
Hej dziewczynki!

Ja miałam koszmarną noc bo ząb mnie bolał i właściwie nadal boli 😞 Jak na złość jest niedziela i nie mam co zrobić 😞 Znacie jakieś domowe sposoby, którymi mogę się poratować?

Julia to fajnie, że masz już łóżeczko! Ja swojego też jeszcze nie skręcam, stoi zapakowane póki co 😉

Mittka z komuniami to się porobiło jak z weselami hehe. Nie wiem czy uwierzycie bo ja bym chyba nie uwierzyła jakby mi ktoś powiedział, ale ja byłam w tym roku na komuni chrześniaka mojego męża w Kaliszu i na jedno dziecko pod kościołem czekała limuzyna! Wielgaśna długa limuzyna Ludzie powariowali 🤪

Fredeczko ten zestaw moro jest fajowy, już kiedyś się na niego czaiłam hehe.

Ok, wcinam śniadanko i chyba wracam do wyrka. Mój mąż się dzisiaj pilnie edukuje więc cały dzień siedzę sama w domu.

Ewo w żadnym wypadku nie przykładaj do zęba nic z alkoholem bo alkohol rozgrzewa nerwy i pobudza do większej pulsacji 😉

Najlepiej jak byś zmroziła go czymś bardzo zimnym wtedy one się uspakajają o nie wysyłają sygnałów do mózgu o chorobie zęba i wtedy mniej boli 😉 😉