Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Emmax teraz co pokolenie to gorsze.

Wyobrazcie sobie,ze dziewczyny z mojej klasy potrafia z kolesiem wyjsc z dyskoteki do samochodu na numerek :/ i to zazwyczaj z kolesiem z ktorym sie akurat poznaly!

Albo Marcina kumpel raz mial zaskoczke, jak kilka czy tam kilkanascie razy z dziewczyna sie spotkal, poszli do lozka a pozniej sie okazalo,ze ona jest w ciazy :P teraz sa ze soba od kilku lat, juz po slubie itd ale on i tak dla pewnosci jak sie maly urodzil to testy zrobil na ojcostwo hehe :P

• Mamusia
ja emmax niestety mam pewnosc ,ze nie jestem ta jedyna :P nie ukrywal tego i szczerze mowiac jakby ukrywal to i tak bym jakos mu nie uwierzyla.

A teraz dziewczyny mysla,ze dupa przy sobie faceta zatrzymaja. Bo inaczej tego nazwac nie mozna. A chlopacy calkiem na odwrot patrza. Jak dziewczyna przespi sie z nim nie znajac go to to nie jest dobry material na dziewczyne tylko na dzi**e ...

A ja miałam taki brzusio jak Fredeczka w 5 miesiącu haha
A teraz mam taki [img size=267]http://www.brzuszek.net/images/fbfiles/images/DSC05389__320x200_.JPG" src="https://brzuszek.net/applications/core/interface/js/spacer.png" />

Hej dziewczynki.

Mittko super, że niunia leży główką w dół. Ja miałam wizytę u położnej, ale nadal nic nie wiem 🤨
Na szczęście blizna po cc ma tak wyglądać, mam się nie martwić, ale obserwować nadal 😉

Co do seksu. Ja miałam prawie 20 lat. W wieku 16 lat, to ja się nawet nie całowałam jeszcze :laugh: Mój mąż jest moim pierwszym a ja jego 🙂

Fredeczka zrób zdjęcie z przodu brzuszka. W ogóle zawsze robisz tak, że widać pół Twojej postaci :P

Agnieszka Twój brzuszek wymiatak. Boski jest!!!