Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
PannaNikt a ja urodzilam sie w urodziny mojej babci :P mamy razem takie jedno swieto w roku hehe 🙂

Wiki lezy dobrze i bardzo sie ciesze 🙂 moja gin powiedziala,ze jesszcze tydz temu mogla sobie jakos sie przekrecac glowka w gore ale ,ze teraz juz powinna zostac na miejscu 🙂

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
PannaNikt a ja urodzilam sie w urodziny mojej babci :P mamy razem takie jedno swieto w roku hehe 🙂

Wiki lezy dobrze i bardzo sie ciesze 🙂 moja gin powiedziala,ze jesszcze tydz temu mogla sobie jakos sie przekrecac glowka w gore ale ,ze teraz juz powinna zostac na miejscu 🙂

• Mamusia

• Mamusia

Coś poczwórnie Ci się wkleiło. Brzuszek ostatnio coś szwankuje i pewnie dlatego.

Fredeczko u nas podwójne urodziny w rodzinie często się zdarzają.
Moja mama z teściem są z jednego dnia. Mój brat z wujkiem. Ja z bratem ciotecznym. Siostrzeniec ze swoją ciocią.

A ja noszę te same imię jak moja prababcia (nazwiska już nie, bo mam teraz po mężu) a mój brat również tak nazwał swoją córkę, więc jest nas w rodzinie trzy 😉 Tzn.prababcia już nie żyje 😉

A teraz ja i siostra cioteczna mojego męża nazywamy się identycznie i jak mieszkałam w Polsce, to w przychodniach, bibliotekach itd wiecznie było zamieszanie, bo mylono nas...

Ja pierdziule co za głupi babsztyl z tej pielęgniarki 😠
Zadusiłabym gołymi rękoma tę babę 😠

A co do zbieżności dat urodzin to u mnie w rodzinie jest tez kilka np.:
Ja mam kuzynkę która jest z tego samego dnia co ja, miesiąca i roku i nawet w szpitalu tym samy się urodziłyśmy, ja jestem od niej 4 godziny starsza :P
Moja siostra i mój mąż mają tą samą datę urodzin tylko mąż jest o rok młodszy od mojej siostry 🙂
I ciocia i szwagier mają taką samą datę urodzin tylko ciocia jest o wiele lat starsza od szwagra

O jej jak mi niedobrze dziewczyny, ratunku, mdli mnie strasznie nie wiem juz co robic, i spać mi się zachciało a bigos wstawiłam... rany julek...

Ja obchodze urodzimny razem z mojego męża chrzestnym.
Moja mama dostała w swoje urodziny prezent w postaci wnuka - mój bratanek się urodził tego dnia 🙂

A co do imion to jestem jednyną Agnieszką w rodzinie....

Super, że Ewa ma szanse wyjść w dwupaku. Bardzo się ciesze , że moje przepowiednie się nie sprawdziły 🙂

Agnieszko to witaj w klubie bo ja też jestem w rodzinie jedyna o tym imieniu :laugh:
A co do Twoich mdłości to może maluszek tak uciska Ci żołądek 😞 No nie wiem bo teraz to wszystko może mieć wpływ na te mdłości 🤨

Aga84 to faktycznie brak jej oleju w głowie 😞 Ale cóż możesz na to poradzić 😞 Tylko się w to nie mieszaj 😉

• Mamusia
fredeczkaa.. ona uwaza sie za boginie pieknosci ale nia nie jest i nie kazdy facet bedzie jej...

przykro mi bardzo bo mam ochote jej powiedziec co oniej mysle ale nie moge..

to nie moja sprawa i nie chce sie wtracac a jak zaczyna rozmowe w stylu ze chce sie czyms pochwalic to jej mowie z enie chce tego lsyszec.. 😞

• Mamusia
hehe ja mialam wczesniej powodzenie u chlopakow, narzekac nie moglam ale jak zaczelam byc z Marcinem to wszyscy bali sie nawet spojrzec hehehe :P taki Marcin zazdrosnik byl 😉 pamietam jak raz jeden koles zagwizdal jak przechodzilam w szkole korytarzem. Albo jak raz koles powiedzial do mnie zacytuje "zaraz Ci wyjebie" to pozniej kleczal przedemna i plakal i przepraszal i obiecal ,ze nigdy tak to zadnej dziewczyny sie juz nie odezwie haha.

Wogole to ostatnio slyszalam,ze kobiety czesciej od mezczyzn zdradzaja,tylko ze to nie wychodzi na jaw i sie nie przyznaja w sondach ulicznych itd do tego ale na internetowych jak najbardziej.

Fajne te trampeczki 🤪

My z mężem powiedzieliśmy sobie że jeżeli coś ma być nie tak w naszym związku i któreś kiedyś miało by ułożyć życie z inną osobą to lepiej wywalić kawę na ławę i nie ukrywać bo to wtedy nie ma sensu 😉