Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Moja sąsiadka miała psa Mikę ... a ta suczka była straszna... gryzła po nogach wszystkich a właściciele nawet nie zamierzali nic z tym zrobić i nie pomagały interwencje straży miejskiej...aż piesek zdechł ze starości 😞

My nadal nie mamy wybranego imienia 😞 wahamy się między Anią, Bianką, Gabrysią... echhh

A co do golenia krocza to do szpitala sobie ogolę, ale póki co ostatnio juz na wizycie byłam porządnie zarośnięta i tak jak Zgryz narazie stawiam na naturalność 🙂

A jeszcze wpadłam na chwilkę bo mam troszkę czasu do doktorka :P
Ja już ogolona jak pupka niemowlęcia :laugh: NIECH ŻYJĄ MĘŻOWIE 🤪

Co do golenia przed porodem to jest tak bynajmniej w moim szpitalu że lepiej samemu ogolić albo mąż ale jeżeli ma być nacinane krocze to w tym gdzie będą nacinać to położna dogala jeżeli jest już troszkę zarostu 😉 Ale dziewczyny nie taki diabeł straszny :P
Wiem że lewatywę robią jeżeli kobieta ma zaplanowane CC :P

• Mamusia
A ja też postawiłam już dawno na naturalność nie jestem w stanie tego już okiełznać sama.Koleżanki mi radziły żebym wzięła stołeczek i siadła w pokoju na wprost lustra od szafy 🤪 ale ja czekam na męża :P mam nadzieję że do porodu się wyrobi a mój gin no cóż chaszcze mu chyba nie dziwne 😁

• Mamusia
A mi się podoba imię Mika i nie kojarzy mi się z psem :P

Kurcze nie wiem co z tym zwolnieniem zrobić bo idę jutro do gin. Najwyżej wezmę od niej na wszelki wypadek, a potem zadzwonię do swojego lekarza POZ żeby mi wypisali. Dziewczynki też sobie weźcie od POZ bo ta babka zna się na rzeczy i na pewno sobie tego nie wymyśliła.

• Mamusia
też nie mam problemu z oddychaniem. Poza tym obiecałam sobie, że na nic nie będę narzekała bo w domku jest najcudowniej na świecie i nie ma co narzekać haha. Bolące plecy na niewygodnym trzeszczącym łóżku, chrapiąca koleżanka i stękające kobiety na korytarzu to było coś :laugh:

Kurcze zbieram się żeby pójść na poczte i do sklepu, ale tak mi się nie chce wychodzić na deszcz... jakoś dzisiaj beznadziejnie na dworze.

Agnieszko ja w ogólę jeszcze nie odkręcałam kaloryferów w tym roku, wystarczy, że mam pozamykane okna i jest ciepło w domu, a należę raczej do zmarzluchów :P

A ja tez mam ciepłe mieszkanie, bo w środku bloku i z każdej strony mnie ktos grzeje, ale grzejniki i tak włączam i skarpety mam grube na nogach bo ja to lubię ciepełko 🙂

A zaraz odsmaże sobie pierogów ruskich 🙂