Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Fredeczka napisała mi że mała się nie rozwinęła zbytnio od ostatniej wizyty i waży 2220 gram i żołądek przypomina podwójny balon 😞

Zrobią jej badania i podejmą decyzję czy wyjdzie czy wywołają poród 😞

Myślałam, ze po prawie 4 godzinach nieobecności na brzuszku będę miała tyleeee do nadrabiana a tu tylko 2 strony , łeee co sie z Wami dzieje ciężarówy haha

Dorunia no to bardzo przykre , że straciłaś dziecko , a może nawet dwoje jak piszesz, ale cóż zrobic... wiadomo że nic nie zastąpi juz tej dwójki maluszków, ale ważne , że masz jeszcze dla kogo zyc i dla kogo się usmiechac bo trójka dzieciaczków to juz niezła gromadka i fajnie , że przy nich znajdujesz czas aby do nas zajrzeć 🙂 🙂

Gosia nie wiedziałam, że Ty tez straciłas dziecko...

AgaK a po co Fredeczka ma się zgłosic do lekarza?? Rodzi czy cuś?? Ty weź jej napisz ze ma zakaz rodzenia przed Wiolką !!!

Najadłam sie, a teraz musze porobic przelewy i poopłacac rachunki bo czekją ...

• Mamusia
🙂 dzieki dziewczynki zawsze to raznij jest sie podzielic nawet smutkami......ojo ale smutna wiadomoscAga od Fredeczki trzymkam kciuki musi byc dobrze tym bardziej jak juz opisałam medycyna do przodu poszła i dziewczynki wczesniaczki maja lepsza tendencje zdrowia niz chłopcy sama rodziłam Paulinke w 37tyg ciazy i dzis to 12letnia pannica,napewno bedzie wszystko si 🙂trzymkaj sie Fredeczko 😘 😘 a nawiasem mówiac moje dzieci 3tydzien w domu po chorobi dzis kontrola i najstarsza ma .....Swinke!!!!!!!!a najmłodsza jak przyszła sasiadka powiedziała ze Paula ma swinska grype ...moze nie na temat ale usmiałam sie do łez 🙂choc tak naprawde bardzo sie boje tej grypy w Gdansku sa juz 2przypadki tej swinskiej 😞

Jej co sie dzieje z naszymi dziewczynkami 😞
Jak nie ja i Ewa to teraz Fredeczka 😞
DagiM tez coś nie daje znać 😞
Jutro już do Niej napisze eska bo sama jestem ciekawa co u Niej 😉
A i też Aga84 skarży sie na skurcze 😞

• Mamusia
No mój brzucho to dzisiaj ciężko dźwigać,taki maraton zakupowy zrobiłam że szok,ale udało mi się kupić suszareczke do prania taką mniejszą co by mi się w mieszkaniu mieściła 😁 tyle się nachodziłam żeby odpowiednią kupić i nareszcie się udało 😁
Zamówiłam też komode no i spokój normalnie mam dość zakupów :P

Mittko to super, że jesteś zadowolona z zakupów 🙂
My dostaliśmy kasiurkę na konto i w poniedziałek mąz mi obiecał , że w końcu pójdziemy po łóżeczko 🙂

A teraz idę się już położyc, bo jakoś tak mi ciężko..

Dobranoc :*

Aguś84 z malutką jest coś nie tak że niby od ostatniej wizyty u lekarza mało się rozwinęła i ma niby żołądeczek przypominający podwójny balon ale muszą się upewnić i jutro do szpitala idzie 😞

A te grubasy Mittko to tak troszkę dla poprawienia humorki choć coś mi się nie chce ten mój humorek poprawić 😞