Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Mitka no to już mnie masz na Nk 🙂

A widzisz Fredeczko takie słowa z ust faceta jak ,,murzyńska pupa" to nic innego jak komplementy, więc nie narzekaj kochana na ich brak 🙂

I super komentarz 🙂 dla M 🙂niech wiedzą obce baby ze Marcinek ma z kim na spacerki chodzic 🙂

• Mamusia
Witam Was Brzuchatki 🙂

pytałyście co u Gosi naszej i niestety nie mam wieści. Pisałam dziś smska bo nie chciałam dzwonic ale jeszcze nic nie wiem. Bede Was informowac jak sie czegoś dowiem.

Fredeczka dobrze napisałaś tej wrednej pannie 😠

moje drogie ja chyba większości Was nie mam na nk więc wysyłajcie zaproszenia, jestem anna elżbieta dunaj, tarnow, wien.

mittka gratuluje zdolnej córy 🙃

któraś z Was pisała, że ma rozstępy na pośladkach-ja niestety też je mam 😠 😠 😠 ale póki co na brzuchu sie jeszcze nie pojawiły

ide zrobic sobie herbatke zieloną i zaraz wracam 🙂

Co do atrakcyjności w ciąży.
Ani w jednej ani w drugiej ciąży nie czuję się atrakcyjnie. A mąż... patrzy na mnie z błyskiem w oku. Chyba to prawda, że kobiety w ciąży podobać się mogą 😉

Ja żadnej z Was nie mam na naszej klasie 😉 Może kiedyś podam swój profil, ale na pewno nie na forum tylko drogą mailową 😉 Jestem dyskretna w podawaniu swojej tożsamości, bo niestety wariatów w sieci nie brakuje 😞