Skocz do zawartości

Uciskanie na pęcherz | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
hej no ja z siusianiem to mam "masakre" że tak powiem. w ciągu dnia to nawet nie licze ile razy ale na pewno nie co 2 h tylko w ciągu tego czasu to jakieś 5 :/ a w nocy wrrrr co godzina pobudka czasem mam szczęście i uda mi sie jakieś 2 godzinki spokojnie pospać heh. Ciekawe co będzie potem ;0

• 3 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 57
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
hej Ewcia znalazlam cie przez przypadek. Weszlam tu bo chcialam zobaczyc co mamuski pisza o tym naciskaniu na pecherz. Ja ostatnio wlasnie nie moge sie pozbierac. Toaleta to jedno z miejsc w domu gdzie spedzam najwiecej czasu :P Normalnie mam wrazenie jakby mala mi ciagala za pecherz, albo po nim deptala :P heheh Ale co tam i tak ja kocham 😁

• 5 miesiące później...
  • 1 miesiąc później...
hejka, ja tam biegam po 3 razy w nocy i prawie co godzine w dzien haha 😁 a najgorsze, ze jak maly jest glodny, to mnie kopie po pecherzu lol ale mam glodomorka 😁

• 2 tygodnie później...
Moja mała jak sie uprze na pęcherz to nie ma mocnych biegam co 3 minuty w nocy w dzien ... ale jak narazie zdarzyło jej sie może z 5 takich dni 🙂 tak to chodzę normalnie 2 razy w nocy i 3 razy nad ranem ;_) a w dzien to nie licze 😉

• 4 lata później...