Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2011... | Forum o ciąży

guga

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
masz racje Aga 🙂 z jednej strony sie ciesze ale z drugiej to dłuższa bajka-tak w skrócie Adama rodzice budują dom-w sumie prawie kończą i jak sie wyprowadzą to Adam dostaje pół domu-rodziców dół który sam robił i swoją góre którą przerobił ze strychu dopiero co i wychodzi na to ze bedziemy mieli 2 łzienki 2 kuchnie 2 salony i 2 sypialnie i mały pokoik głuuuuupota jak dla mnie i dlatego nie chciałam żeby ta sypialnie u góry robił no ale sie uparł a ja bede latac bo tych schodach i sprzatac podwójne mieszkanie-po co to komu????

• Odpowiedzi 26,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aaagaaa

2257

• pammat

2228

• novaM

2360

• coquelicot

1836

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
te 4 wory ciuchów mnie przerastają...sterta się nie kończy a pogoda niby jest a zaraz się zmienia. teraz piorę kombinezony i grube rożki.nie myślałam ze tyle tego będzie...spodziewałam się ze 3 toreb a tu 3 wory...więc nie kupuję nic dla Milenki na pierwszy rok życia.chyba że jakieś pierwsze buciki albo lepszą zabawkę 🤪

• Mamusia
asiadudzika napisał(a):
te 4 wory ciuchów mnie przerastają...sterta się nie kończy a pogoda niby jest a zaraz się zmienia. teraz piorę kombinezony i grube rożki.nie myślałam ze tyle tego będzie...spodziewałam się ze 3 toreb a tu 3 wory...więc nie kupuję nic dla Milenki na pierwszy rok życia.chyba że jakieś pierwsze buciki albo lepszą zabawkę 🤪

Asiu ale przynajmniej masz ciuszki, ja to nic nie mam prawie jeszcze...

• Mamusia
guga i novaM mówił wam ktoś ze sadystki jestecie????jak mozna tak biedne kolezanki meczyc.... no my juz po obiadku.... dzis ziemniaczki, mizeria i nugetsy z kurczaczka na głebokim oleju smazone;p teraz to juz serio ja garfield wygladam hehehe;D bo tak sie ukizdrałam mizeria na brzuchu... jeje zauwazyłam ze mam syndrom pana z brzuskiem.... bo mojemu tacie i mezowi wszystko sie na brzuchu zatrzymywalo zawsze... i mi teraz tez ;D mizeria, ziemniaki, pasta do zebow;D na podstawie przegladu koszulki na brzuchu mozna zrobic przeglad dnia ;D

• Mamusia
novaM napisał(a):
Hehe Guga no rzeczywiście w przełyk mi kopa dałaś 😜
Dobrze, że moja wyobraźnia smakowa działa bez zarzutów to przynajmniej sobie pomarzę o smaku Twojego ciacha 😉

dobra dobra ty to masz jeszcze ciacho z wczoraj a my biedne tutaj ślinotoku przed monitorem dostajemy;p

• Mamusia
Agami napisał(a):
novaM napisał(a):
Hehe Guga no rzeczywiście w przełyk mi kopa dałaś 😜
Dobrze, że moja wyobraźnia smakowa działa bez zarzutów to przynajmniej sobie pomarzę o smaku Twojego ciacha 😉

dobra dobra ty to masz jeszcze ciacho z wczoraj a my biedne tutaj ślinotoku przed monitorem dostajemy;p

No wlasnie! 🤨 Ja sie ratuje jakims marnym nalesnikiem z tartym jablkiem...

• Mamusia
guga napisał(a):
Agami napisał(a):
ja wiem tylko wszystkie wasze dzieci tak ladnie kopia a moj misio tak mnie stresuje... wczoraj wieczorem to juz myslalam ze na pogotowie pojade... bo on w ciagu dnia 2 razy kopnal i cisza.. i do 23 nawet czekolada jedzenie i nic..... kompletnie nic... nawet sie nie poruszyl nie mowiac o kopaniu... dzis rano 2 przekrecenia sie i znowu siedzi cicho a ja od zmyslow odchodze;/

u mnie tez dzisiaj cisza w eterze.....i nocka spokojna...hmmmm nie lubie jak jej nie czuje,,,, 🤢

witajcie brzucholki!!
ja dopeiro weszlam, musiam dzisiaj wyjechac w teren, tzn na poczte i do reala, wstapilam tez do mamy na drugie sniadanko 🙂 🙂

guga spoko, nie narzekaj tak bo za chwile poczujesz mega kopniaka i bedziesz miala za swoje narzekanie ze mala spi. ale nie wiem czy cokolwiek dorowna cyrkom jakie moje dziecko wyprawialo dzis w nocy!!!! non stop wiercenie, kopanie, dzganie, klucie.. az mi sie 3 razy brzuch postawil, po to zeby fiknac chyba znowu dupka w dol.... 😮 eehh

• Mamusia
piorę czwartą pralkę i na koniec dzisiaj... chyba ją rozwieszę na strychu bo na dworze nie ma już miejsca na sznurkach.... tylko to ze strychu nie pachnie tak cudownie jak to z dworu...no cóż ale korytarz trzeba uzdatnić do przejścia więc ścieżka zrobiona 😉 teraz idę zjeść jabłko i poprasuję.chyba mi się brzuch napiął więc najpierw poleżę...

• Mamusia
asiadudzika napisał(a):
piorę czwartą pralkę i na koniec dzisiaj... chyba ją rozwieszę na strychu bo na dworze nie ma już miejsca na sznurkach.... tylko to ze strychu nie pachnie tak cudownie jak to z dworu...no cóż ale korytarz trzeba uzdatnić do przejścia więc ścieżka zrobiona 😉 teraz idę zjeść jabłko i poprasuję.chyba mi się brzuch napiął więc najpierw poleżę...

podziwiam za to pranie 🙂 chociaż prasowanie gorsze 😉