Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2011... | Forum o ciąży

guga

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aaagaaa

2257

• pammat

2228

• novaM

2360

• coquelicot

1836

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
pammat napisał(a):
novaM Marzenka lepiej ładniej ci w rudych ale naj naj naj lepiej ci w BLONDZIE!!!!!!!!!!!!!!

Dzięki Pam 😉
No widzisz już się wredna robię bo na FB najpierw wrzuciłam heheh 😉
A co do blondu to...powolutku, po cichutku do nowego roku powinien powrócić 😉

• Mamusia
novaM napisał(a):
pammat napisał(a):
novaM Marzenka lepiej ładniej ci w rudych ale naj naj naj lepiej ci w BLONDZIE!!!!!!!!!!!!!!

Dzięki Pam 😉
No widzisz już się wredna robię bo na FB najpierw wrzuciłam heheh 😉
A co do blondu to...powolutku, po cichutku do nowego roku powinien powrócić 😉

tak tak, ja tez jestem za blondem, i moj m tez mowi ze najlepiej Ci w blond. nawet mi powiedzial ze mam sie przefarbowac, bo kobieta widocznie lepiej w blond, hahaha:P

• Mamusia
coquelicot napisał(a):
Nova zrobilas swietny eksperyment. Fakt, teraz blond dla ciebie lepszy, ale jak bedziesz taka dojrzala kobieta - no nie chce pisac wiekowa - to rudy jak najbardziej 😉

No coś w nim jest fajnego i gdyby nie ta blada skóra to pewnie bym przy nim została na dłużej 😉

• Mamusia
Czesc Dziewuszki 🙂
Bylam wczoraj na kolejnej kontroli u lekarza i tym razem mam podejrzenia cholestazy. Od razu musialam isc na pobranie krwi i moczu. W tygodniu sie okaze jak moje wyniki. Naczytalam sie w necie na ten temat i boje sie jak cholera. Jak ja juz bym chciala grudzien. U mnie to dziedziczne bo mama miala cholestaze w ciazy i siostra. Boje sie dziewczyny 😞

• Mamusia
dzięki za wsparcie... Marzenka ale ładny ten Twój rudy 🙂 ja jestem z natury ruda i farbuje na ciemny brąz co daje prawie czarne odcienie 😉 tylko ze mój rudy to taki blady i nijaki.jak byłam młodsza to kolor był ładniejszy a teraz to już nawet nie wiem jakie włosy mam pod spodem...ale potrafię być wredna i to na całego 🙂 ładnie wyglądasz bo ładnemu we wszystkim ładnie!! a na poprawę humoru co mi mąż dechę zabił na twarz,powiem,że był przed chwilami paroma listonosz i pieniążki z zusu doniósł 🙂 troszkę mi lepiej.wczoraj któraś z Was mówiła o plackach ziemniaczanych a moja mam ziemniaczki obrała (wczoraj) i smażyłam placusie 🙂 pieczone mięsko wyszło cudowne!

• Mamusia
coquelicot Moja siostra miala wywolywane porody okolo 37 tc, a mama mnie urodzila w 39tc a siostre to nie wiem. Mama sie nie leczyla w ciazy na to bo malo o tej chorobie bylo wiadomo prawie 30 lat temu a siostra w szpitalu byla. Czekam na wyniki i modle sie zeby to nie bylo to... wogole nie powinnam czytac artykulow w necie bo jestem przerazona.

• Mamusia
Beata,dobrze będzie.tak czy tak wiedzą co z tym robić. a wiecie co ten mój przyjechał godzinę wcześniej do domu.wszedł i wyszedł.po czym słyszę jak odpala kosę spalinową i kosi krzaki na działce obok... nic się słowem nie odezwał.idę zobaczyć czy mi pranie wyschło....

• Mamusia
hej.
ja wstalam z drzemki, zmuszona przez debila ktory sobie pila jakas spalinowa napierdziela przed blokiem bo se drewno tnie na kawalki 😠

Beata - moja kuzynka cierpiala na to w drugiej ciazy (pierwsza byla ok) i kazali jej lezec, ale w domu. wsciekala sie tylko bo to podobno bardzo swedzi a nie mozna drapac.. urodzila w terminie zdrowego synka!! 🙂 🙂 lobuza jednego!! w dodatku naturlanie, i ze znieczulenie nadoponowym 🙂

• Mamusia
Dzieki dziewczyny za wsparcie 🙂 Jestem dobrej mysli i w poniedzialek dzwonie do szpitala po wyniki. Ja zaobserwowalam ze rano sedzialy mnie wewnetrzne strony dloni i stop i czasami reszta ciala. Mama mi powiedziala, ze ona nie mogla spac i siedziec, bo tak ja wszystko swedzialo, wiec jesli mam cholestaze to dopiero poczatek i dobry moment na leczenie.