Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2011... | Forum o ciąży

guga

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aaagaaa

2257

• pammat

2228

• novaM

2360

• coquelicot

1836

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
coquelicot napisał(a):
Dziewczyny! Czy Wam tez tak szybko leci czas? 😮 Ja odnosze wrazenie, ze ciagle jest piatek i mpja ukochana Lista Przebojow w Programie Trzecim! W ogole minal juz ponad miesiac od kiedy wrocilam z Polski. Jak tak dalej pojdzie to zaraz rodzic bede 🤪

No ja tez mam takie wrazenie, ze to tak szybko leci 🙂
Chwila moment i dzieciaczki beda z nami 😁

• Mamusia
Ojjj a ja to bym jeszcze trochę ten czas podkręciła 😉
Chcę już grudzień !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Rubi -> nooo pycha popcorn Ola mi dała "potrzymać" bo dzieciakom z klasy fotki chciała porobić ...a i ja się załapałam jak widać 😉

• Mamusia
coquelicot napisał(a):
Dziewczyny! Czy Wam tez tak szybko leci czas? 😮 Ja odnosze wrazenie, ze ciagle jest piatek i mpja ukochana Lista Przebojow w Programie Trzecim! W ogole minal juz ponad miesiac od kiedy wrocilam z Polski. Jak tak dalej pojdzie to zaraz rodzic bede 🤪

no czas płynieee bardzo szybko 🙂

i ja też chcę już grudzień 🙂 i dzidziusia na świecie 🙂

• Mamusia
novaM napisał(a):
Ojjj a ja to bym jeszcze trochę ten czas podkręciła 😉
Chcę już grudzień !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Rubi -> nooo pycha popcorn Ola mi dała "potrzymać" bo dzieciakom z klasy fotki chciała porobić ...a i ja się załapałam jak widać 😉

a jak tam Ola w nowej szkole? dzieci to się szybko klimatyzują w nowych miejscach, więc pewnie ma już masę koleżanek 🙂

• Mamusia
A ja ogarnęłam rachunki i wrzuciłam kilka fotek mojej suni na FB 🤪
Uśmiałam się z niej bo ona nadal myśli, że malutka jest i wpakowała się do za małego już koszyka w którym kiedyś sypiała 🙂 No i myślałam, że się zleje jak próbowała się później z niego wygramolić hahaha 🙃

Aga co do Olki to jeszcze trochę jest do mnie przyklejona jak ją odwożę do szkoły ale szybko jej przechodzi 🙂
Ogólnie to już ma swoje ulubione koleżanki...no i nawet ostatnio mi powiedziała, że jeden kolega z klasy to się przez całą lekcję na nią patrzył 🤪

Coquelicot - pozwól,że potowarzyszę Ci w tej bezsenności 😉
Kajetan się obudził niedawno i pewnie chwilę mu zajmie to skakanie po moich wnętrznościach 😜

A pozostałym brzuszkom życzę spokojnej i na maxa przespanej nocy 😘

• Mamusia
Nova widzialam twoja Bondi 😁 jest slodka!!! I wierze Ci, ze potrafi rozbawic czlowieka - super, ze ja masz. 🙃
A ja przenioslam sie juz na lozko i zaczynam seans z programem Koh-Lanta - czyli dwa plemiona na wyspie, ktore probuja przetrwac. 😁 Z dwie godziny mi jeszcze zejdzie !
A jtro bede ostatnia co tylek z poscieli wygdzebie 😎

witam was kochane z rana w sobotę ja dłużej jakoś pospać nie mogę heheh!!! Wczoraj wzięłam sobie jedną nospę ok 18 a drugą przed 22 bo jednak ten brzuszek mi się spinał i będę brać nospę sobie choć jedną bo po niej mi lepiej!!! We wtorek idę do swojego ginekologa to mu powiem o tym spinaniu brzucha!!!! Na wieczór najwięcej!!! Beatka będzie dobrze z tą cholestazą ale dieta obowiązkowa!!! Dieta jest gorsza od mojej na cukrzycę

witam was kochane z rana w sobotę ja dłużej jakoś pospać nie mogę heheh!!! Wczoraj wzięłam sobie jedną nospę ok 18 a drugą przed 22 bo jednak ten brzuszek mi się spinał i będę brać nospę sobie choć jedną bo po niej mi lepiej!!! We wtorek idę do swojego ginekologa to mu powiem o tym spinaniu brzucha!!!! Na wieczór najwięcej!!! Beatka będzie dobrze z tą cholestazą ale dieta obowiązkowa!!! Dieta jest gorsza od mojej na cukrzycę

• Mamusia
coquelicot napisał(a):
Dorianna a jak nastawienie Twojego dziecka, na przyjscie nowego maluszka?

No moj maly ma dopiero dwa lata i tlumacze mu juz troche, ze dzidzia bedzie, ze bedzie mial braciszka i wogole, niby rozumie i wie gdzie jest maly, ale to pewnie dopiero sie okaze jak urodze i jak zobaczy go na zywo 🙂 Mam nadzieje, ze nie bedzie problemu z zazdroscia, choc to nie uniknione, jakos bedzie trzeba to przezyc, nie ukrywam, ze sie troche obawiam 🤔 Ale juz niedlugo sie dowiem, bo do konca tylko 2 miesiace... 🙂

• Mamusia
Dzień dobry ! Jaki ruch z rana 😆 to aż niepodobne do grudnióweczek w sobotę 🙂
Pewnie macie dużo planów, a przede mną perspektywa sprzątania domu, ogarniecie ogrodu - polecam jeśli ktoś ma kosić trawnik ( ostatni raz ) i oporządzać drzewka owocowe przed zimą to teraz od 1 do 3 są najlepsze dni, sprawdziłam to 😆
Zjadłam płatki i idę się ubrać chociaż mam takiego lenia, że najchętniej nic bym dzisiaj nie robiła 🤔

• Mamusia
Dzień dobry 😉

Ja mam dzisiaj dylemat od rana ... Czy aby na pewno sobota jest odpowiednim dniem na większe zakupy 🤨 ???
Słońce u mnie świeci jak w lecie, mały w brzuchu dokazuje a ja mam takiego lenia, że nawet mi się nie chce kawy zrobić 🤔
Weronika mi możesz wirtualnie tą zimną już pewnie kawę zapodać 😉