Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2011... | Forum o ciąży

guga

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Widzę że wszystkie miło spędziły niedzielę 🙂 A Ulkę to chyba w szpitalu zatrzymali jednak...
Ja od wczoraj pokłócona z mężem, prawie się do siebie nie odzywamy a poszło o to że znów dziś wyjechał i nie było go cały dzień. A ja naiwna liczyłam że skończymy kuchnię.Rozumiem ważne wyjazdy ale ten dzisiejszy spokojnie mógł poczekać do następnego tyg. Tak sie wkurzyłam że stwierdziłam że sama po zakupy nie idę i tym sposobem lodówka puściuteńka - przez cały dzień zjadłam 3 kanapki, nic wiecej w domu nie ma i juz zaczyna mi byc niedobrze z głodu. I cały dzień ryczę. W miedzyczasie umyłam tą pusta lodowke i pomalowałam z tego wk... jedna ścianę w kuchni. CZY WY TEŻ ZAUWAŻYŁYŚCIE ŻE TAMAT MALOWANIA CIĄGNIE SIĘ OD POCZĄTKU TYGODNIA?? Czy ja mam za duże wymagania...? Już naprawdę nie mogę....
A z pozytywnych rzeczy to oddałam papiery z dodatkowej fuszki i dostałam dzis pieniądze. Miałam kupić za nie klatkę transportową dla psa do bagażnika, bo teraz jeździ na tylnym siedzeniu ale z tej złości zmieniłam zdanie i wydam je na coś zbędnego i tylko dla siebie. może się jutro rozejrzę za kozakami

• Odpowiedzi 26,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aaagaaa

2257

• pammat

2228

• novaM

2360

• coquelicot

1836

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Wanilia Ty sie nic nie przejmuj!!! Dziadziska taki gatunek, do nich trzeba podchodzic z dystansem! Tak najlatwiej jest przy nich przetrwac 😎 Ty zjedz cos, na pewno cos sie w szawkach znajdzie zdatnego do ugotowania, albo zamow sobie jaka pizze - niech to bedzie wieczor dla Ciebie i Weroniki 😘

• Mamusia
coquelicot napisał(a):
Wanilia Ty sie nic nie przejmuj!!! Dziadziska taki gatunek, do nich trzeba podchodzic z dystansem! Tak najlatwiej jest przy nich przetrwac 😎 Ty zjedz cos, na pewno cos sie w szawkach znajdzie zdatnego do ugotowania, albo zamow sobie jaka pizze - niech to bedzie wieczor dla Ciebie i Weroniki 😘

ja od miesiąca nie mam szafek....a co do gotowania, taaaak, znalazloby sie wszytko oprócz działajacej kuchenki...

• Mamusia
hej dziewczynki z wieczora 🙂 mój próbuje się rehabilitować z deczka ale słabo mu to idzie.jakieś przytulanie,wyglądające jak na reklamie typu ach jak mi się spać chce i ręka na szyję... dzisiaj z nim dopiero rozmawiałam na temat tamtego i jak zwykle wyglądał jakby myślał ale oprócz tego nic do przodu.ja....ja nie wiem co mam robić...przytuliłam się do niego ale powiedziałam,że robię to dla dziecka,żeby lepiej się poczuło...zapytałam czy pomyslał o tym że krzywdę moze zrobić nie tylko sobie ale i komuś to powiedział,ze tak.jak można wracac po pijaku?-następnym razem w ogóle nie wrócę. myslałam że zatłukę gołymi rękami!! 😠 wrrr.stoję w miejscu w dalszym ciagu.ciężko mi na duszy...

• Mamusia
Hejka ...
I tak jak miło zaczęłam niedzielę ... równie niemiło ją zakończyłam 😠
Kupiłam sobie dzisiaj pościel typu KING SIZE czyli cena równie królewska 🤢 no ale raz na jakiś czas można... I wiecie co 😮 😮 😮 ?????????????
Qrwa ja ją rozpakowałam teraz i okazało się, że brakuje jednej poszewki na poduchę 😠 😠 😠
Ale jestem wściekła 😠 😠 😠
A już miałam wizję snów w fioletowo - różowe grochy wrrrrrr 😠

Mam nadzieję, że wanna i domowe spa pomoże wiewiórce złagodzić nerwy 🤔

Buziale dziewczyny 😘

• Mamusia
Witajcie po calym baaardzo meczscym dniu... 🙂

Ja juz wykapana leze w lozeczk, maz jeszcze oczywiscie na xboxie gra... 🤔
no ale dzien bardzo udany, tylko jak sie polozylam do lozka to dopiero poczulam jaka to ulga, hehe.
Piesie tez szczesliwe, wybiegane, wyplywane 🙂 Na zdjeciach wrzucilam fotki 🙂
Buziaki, padam, ide spac!! 🙂)

• Mamusia
no ja też dziś spacerek zaliczyłam... i drzemkę również 😜
Chloe ja myślałam, że to tylko mój taki zdziecinniały... chyba ze 3 godziny w jakąś gierkę na kompie grał 😠 pewnie by do północy nie skończył, ale poszedł do pracy
Pammat zazdroszczę tych zakupów 😆 sama to się już boję na takie większe wybierać, a z moim mężem mogłoby się jakąś katastrofą skończyć 😉 muszę się umówić z jakąś kumpelką albo już zaczekam i z siostrą się wybiorę

• Mamusia
guga napisał(a):
meliska napisał(a):
coquelicot napisał(a):
Dzisiaj dmucham swieczke na torcie coreczki 🤪 Piekny 31 TYDZIEN skonczony 🙃

sto lat, sto lat 🙂 😘 🙂

sto.. sto ...ale nie w ciąży 😜

no ma się rozumieć 😁 😁 😁
ale zobaczycie, że będziemy jeszcze za tymi brzuszkami tęsknić

• Mamusia
Co racja to racja z tym brzuszkiem 😉
Pamiętam, że jak Olę urodziłam to w pierwszych dniach po porodzie miałam jeszcze nawyk dotykania brzucha...i pamiętam, że strasznie dziwnie mi było ze świadomością, że jest już pusty i kopniaka nie dostanę 🤔

Pewnie teraz będzie tak samo 🤨

Co do mojego nerwa na niekompletną pościel to wanna i lawendowy olejek nie pomógł 🤢
Teraz pora na czekoladę z migdałami... 😉

• Mamusia
Ojj kochana myślę, że nawet ciężarnej nikt nie uwierzy, że w domu okazało się, że jednej poszewki brakuje 🤢
Pościel jest dwustronna więc muszę kawałek materiału dokupić pod kolor i dorobić drugą poduchę 🤨

A i czekolada to nie był dobry pomysł bo teraz mam mega zgagę 😮 Pali jak cholera nawet po wypiciu wody 🤢 A do tego mały potęguje to okropne uczucie bo kopie w okolicach żołądka 🥴

No jakieś fatum nade mną dzisiaj ... 😠

• Mamusia
novaM napisał(a):
Ojj kochana myślę, że nawet ciężarnej nikt nie uwierzy, że w domu okazało się, że jednej poszewki brakuje 🤢
Pościel jest dwustronna więc muszę kawałek materiału dokupić pod kolor i dorobić drugą poduchę 🤨

A i czekolada to nie był dobry pomysł bo teraz mam mega zgagę 😮 Pali jak cholera nawet po wypiciu wody 🤢 A do tego mały potęguje to okropne uczucie bo kopie w okolicach żołądka 🥴

No jakieś fatum nade mną dzisiaj ... 😠

mleka się napij, może zgaga przejdzie

• Mamusia
novaM napisał(a):
Aga mleko,rennie i jeszcze coś takiego w płynie...nic nie pomaga 🤨
Ja też się jutro na spuszczenie krwi wybieram więc obydwie dostaniemy igłą w żyłę heh 🙃

Spadam już dokończyć film oglądać i do poduchy się przytulić...

Dobrej nocki 😘

ja też oglądam ale serial "Układ Warszawski", a potem też spać się wybieram 🙂

dobrej nocy 😘

• Mamusia
Rita napisał(a):
hej słoneczko 🙂
powiem Ci ze ja ciężko znosze każda podróż a 2 razy w mniesiacu zaliczam 1000km -koszmar

To współczuje...wiem co przeżywasz, podróż jest strasznie męcząca. A w tym miesiącu mam jeszcze 2 zjazdy...muszę jakoś przeboleć. Idę zrobić jakieś śniadanko i się umyć 🙂 a potem rozpakować bo wczoraj już siły nie miałam:P

cześć wam kochane!!! Ja wczoraj starałam się oczywiście przewietrzyć i na chwilkę pochodziłam!!! Obiadek zjedliśmy i potem u mamy byłam i do koleżanki na kawę!!! powiem wam że wieczorem mi brzuszek spinało u znajomej ale nie było to takie uciążliwe bo zaraz przechodziło ale wieczorem położyłam się spać po 22 i już mi było źle mały mnie kopał w każdej pozycji a brzuch się spinał i ubikacja ciągle bo dawał po pęcherzu no to po 12 w nocy przeniosłam się do dużego pokoju i telewizję włączyłam troszkę przeszło i modliłam się żebym choć na chwilkę zasnęła i udało mi się na lewym boku pospać ale brzuszek to już mi twardnieje przez cały dzień jutro idę do lekarza to powiem nie wiem o co chodzi!!! Drażniące to jest