Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2011... | Forum o ciąży

guga

Rekomendowane odpowiedzi

Co do jazdy samochodem to masakara już z moim mężem jego służbowym to ja już nie bardzo chcę jeździć rzuca mnie tym autem jak workiem na ziemniaki szok!!! On szaleje a jak mu mówię że mi się brzuch napina i tak nie zwalnia więc ja jeszcze skodą naszą mogę jechać i to jako kierowca wolę bo powoli ale i tak na dłuższą metę się sama już nie wybieram bo brzuszek też mi spina

• Odpowiedzi 26,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aaagaaa

2257

• pammat

2228

• novaM

2360

• coquelicot

1836

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

pammat mniam jakie śniadanko!!! Wiesz co wczoraj ten mój twardy brzuch napinał się bardzo dużo razy i np raz napiął się przestało i za chwilę znowu ja już panikuję jutro mam wizytę na szczęście ale boję się

• Mamusia
dzień dobry 🙂 kanapki z pieczonym i chrzanem zaliczone 🙂 jak już sobie upiekłam to jem do znudzenia. a czekolady to Wam powiem że nawet mi się niechce.jak w ciąży nie byłam to jadłam więcej.w ogóle do słodkiego mnie nie ciagnie.raz co gofrownice kupiłam to wtedy chyba najbardziej 😉 ja samochodem już też na krótkie odcinki bo niewygodnie a i ze spaniem ostatnio też już gorzej.wierce się i wierce a przy obrotach na łóżku to mnie ciągnie na dole.dzisiaj muszę jechać opłacić OC bo ostatnio jak późno zapłaciliśmy to się później bujałam, jakies pisma z windykacji przychodziły i nerw gotowy.Marzenka ja tam bym na Twoim miejscu poszła do tego sklepu z pościelą i powiedziała,że brak poszewki.oni jak chcą klienta utrzymać to powinni zamówić poszewkę dodatkową 🙂zawsze mozesz spróbować.

• Mamusia
no jakbym miała nie chodzić to bym się teraz kulała 🙃 nie lubię siedzieć na tyłku cały czas dlatego jak jest okazja idę na dwór na spacer albo na zakupy wczoraj np. 3 dzień gdzie chodziłam pare godzin i już mi się brzuch nie napinał a 2 dni temu to co chwilkę aż bolało nie wiem od czego to zależy 😮

• Mamusia
Dzień dobry,
ja dziś już po śniadaniu, spacerze i właśnie wyjęłam pierwsze pranie z pralki, więc - uwaga - firanki kuchenne się suszą. Niestety będę je też musiała wyprasować 🥴 Mąż walczył w kuchni wczoraj do drugiej w nocy: dokończył malowanie, zafugował kafle ścienne a na koniec zaczął skręcać meble. Wcale mi go nie było żal, mógł to robić w dzień - jego wybór. A i tak zamiast skręconej kuchni mam tylko szafkę zlewozmywakową i jedną małą stojącą - obie w sumie do końca nie gotowe..Ale najważniejsze że to koniec "brudnych" robót i zaczynam sprzątać. Zacznę od okna - mycie i wieszanie firanek 🙂 Ale powiem Wam że zmęczona jestem po krótkiej i częściowo bezsennej nocy...Ale dam radę, widzę światełko w tunelu i choćbym się miała do niego doczołagać..... 😉
Jeśli chodzi o kolację to mąż po powrocie jak zajrzał do lodówki zapytał czy coś jadłam i komu chcę na złość i krzywdę zrobić. no i poszedł do sklepu zrobić jakieś zakupy...Dziś lodówka stanie na swoim miejscu to zacznę ja zapełniać, jupi 🙂 Nie uwierzycie ale cieszy mnie wizja zakupów w mięsnym 🙃
asiadudzika Ty widzę też miałaś cięzki weekend ze swoim po ostatnim wybryku. Naprawdę Cie podziwiam że masz jeszcze cierpliwośc do niego - byle się nie przerodziła w przyzwyczajenie i rezygnację...
novaM o ile nie masz do tego sklepu daleko to próbuj zwracać pościel albo niech domówią poduchę. Myślisz że stwierdzą że przyjechałaś wyłudzać dodatkową poszewkę???

• Mamusia
oooo a mój kotek mi niespodzianke zrobił-jest dzisiaj w Bremen od 11 jakies shoow motoryzacyjne no ale on miał pracowac i ja sama ze znajomymi miałam jechać a tu nagle mój wchodzi do domu mi melduje że wziął sobie wolne żebyśmy mogli razem iść na te impreze jupiiiii
no to ja uciekam i życze miłego dzionka brzuszki 😘

• Mamusia
Rita napisał(a):
oooo a mój kotek mi niespodzianke zrobił-jest dzisiaj w Bremen od 11 jakies shoow motoryzacyjne no ale on miał pracowac i ja sama ze znajomymi miałam jechać a tu nagle mój wchodzi do domu mi melduje że wziął sobie wolne żebyśmy mogli razem iść na te impreze jupiiiii
no to ja uciekam i życze miłego dzionka brzuszki 😘

🙂 bawcie się dobrze i uważaj na brzuszek

• Mamusia
GUGA służyć ma do użytku domowego,czyli do chwilowego składowania zdjęć(chociaż może lepszą motywacją była by mniejsza pamięć,co bym szybciej porządek ze zdjęciami robiła).pamięć w sumie im większa tym lepsza...gier ja tu nie potrzebuje nadzwyczajnych albo wcale nie są mi potrzebne.internet oczywiście i co ja więcej potrzebuje??jak Julka do szkoły pójdzie to wtedy juz nie wiem do czego jeszcze komputer się przydaje...ale pracować jakoś specyficznie na nim nie będę. koleżanka doradziła zapowiedzieć się w jakimś sklepie zeby przygotowali kilka modeli a później wybierac 🙂 tak myślałam do 2 tyś i na raty bo raczej ciężko odłożyć...

• Mamusia
guga napisał(a):
Po zje*anej nocy... Witam wszystkie wyspane brzuszki 😮

to mnie dzis nie witasz 🤔
przeczytałam u listopadówek że październik się rozpakowuje w dobrym tempie - mają już 12 dzieciaczków podobno 🙂
A ja pędzę do miasta - muszę znaleźć stolarza i kupić parę drobiazgów.. Wieczorem przyjedzie Pan z gazowni PODŁĄCZYĆ KUCHENKĘ!!! 🙃 🙃 🤪

• Mamusia
wanilia napisał(a):
guga napisał(a):

przeczytałam u listopadówek że październik się rozpakowuje w dobrym tempie - mają już 12 dzieciaczków podobno 🙂
A ja pędzę do miasta - muszę znaleźć stolarza i kupić parę drobiazgów.. Wieczorem przyjedzie Pan z gazowni PODŁĄCZYĆ KUCHENKĘ!!! 🙃 🙃 🤪

Witam i to podwójnie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 🤔 ☺️ 🤔 ☺️
Dla tych wspolodczuwających buziaki 😘

PS. Jak anjdziesz stolarza to daj mi namiary 😉

• Mamusia
wanilia napisał(a):
guga napisał(a):

i w końcu coś ciepłego ugotowanego we własnej kuchni 🙂 🙂 🙂

• Mamusia
witam brzuszki..... to ja sie przyłączam do grupy obolałych nie wyspanych i dodatkowo chorych brzuszków ;((( leje mi sie z nosa.... biodra bola....głowa boli ehhhh
co do siedzenia to ja tez mialam zjazd teraz na weekend i tez posiedzialam to moj kuba zaczal kopac podczas takiego siedzenia jak nigdy widac jemu tez nie dobrze bylo tyle siedziec... a jeszcze jeden zjazd na mnie czeka w tym miesiacu...hmm chyba jeden a moze dwa??? hmm nie no jeden ... i pozniej w listopadzie.... bo w grudniu to chyba mnie ominie bo jest na poczatku grudnia a ja termin na 6 wiec czy z brzucholem czy z malenstwem nie wchodzi w gre... ehhhh zaczynam dzis pisac ta moja nieszczesna prace podyplomowa....a pisze z podatkow... masakra;p ustawy juz mnie strasza z biurka ;p miłego dnia wam słonca zycze... ja i moja wieczna zgaga idziemy cos zjesc... ehhh juz nie wiem co jesc by jej nie bylo 😞(((

• Mamusia
a co do pażdzienika to wlasnie wczoraj do meza mowilam ze one jakos expresem ida.... i masakra duzo dzieci sie rodzi.... no i nie wiem czy zwrocilyscie uwage ale bylysmy w tej tabelce po prawej stronie i malo bylo za nami ... a teraz juz jestesmy my te przodowniczki .. bo tu juz sie czerwiec 2012 pojawil.....