Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2011... | Forum o ciąży

guga

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aaagaaa

2257

• pammat

2228

• novaM

2360

• coquelicot

1836

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

novaM dzieki wielkie 😆
arleta spoczko tez nie byłam zachwycona ciąża ale teraz z tego powodu jestem szczesliwa a jak juz czytasz posty to przeczytasz tu ze kazda z nas ma lepsze i gorsze dni poprostu nie przejmuj sie niczego nie przeskoczysz

• Mamusia
wanilia napisał(a):
novaM napisał(a):
Ulkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa where are YOU ????????????????????
Mam sprawę do Ciebie 😉
Nie mogę się doszukać tego posta w którym pisałaś o jakichś tabsach co niby na tą depresję poporodową w sam raz dla mnie by były heheh 😉

Z tego co pamiętam to Ulka pisała że bierze dodatkowo kwas omega 3

Dzięki Wanilia 😘
Powoli zaczynam spisywać potrzebne leki do apteczki "poporodowo-niemowlęcej" no a ten kwasior to będzie mój nr 1 chyba na liście 🤪

• Mamusia
Aniqa1111 napisał(a):
novaM napisał(a):
Aniqa1111 napisał(a):
hmm,
zaintrygowalyscie mnie tym mierzeniem..ide szukac miary 🙂

Dawaj , dawaj Aniqa 🤪

aaaaa, nie napisze bo sie wstydze ☺️ przez 6 dni dostałam 5 cm w pasie... ☺️ normalnie nie wierze, ale ze mnie słonica 😮 😮

Ejjj no weź noooo dawaj 🤪
Bo jak na razie to mój Kajetan samego pasa mi nie rozciąga ale za to całą powierzchnię brzucha od kroku aż po żebra mi wypełnia 😜

• Mamusia
novaM napisał(a):
Aniqa1111 napisał(a):
novaM napisał(a):
Aniqa1111 napisał(a):
hmm,
zaintrygowalyscie mnie tym mierzeniem..ide szukac miary 🙂

Dawaj , dawaj Aniqa 🤪

aaaaa, nie napisze bo sie wstydze ☺️ przez 6 dni dostałam 5 cm w pasie... ☺️ normalnie nie wierze, ale ze mnie słonica 😮 😮

Ejjj no weź noooo dawaj 🤪
Bo jak na razie to mój Kajetan samego pasa mi nie rozciąga ale za to całą powierzchnię brzucha od kroku aż po żebra mi wypełnia 😜

no dobra, tylko bez wysmiewania... 😁 😁 😁
114/42, ale na usprawiedliwienie dodam, ze zawsze mialam spore boczki i wierze ze to dlatego 😉

• Mamusia
Ulka ja chyba sobie tez zakupie kwasik bo nastrój mi tak siada że też się zaczynam baby bluesa bać. I porodu przedwczesnego bo u mnie ja z mopem latam, własnie skończyłam łazienke ogarniać a niby miałam się oszczędzac...Z tego wszystkiego aż mi radość z powodu przyjazdu rodziców przeszła..Mojego nadal nie ma

• Mamusia
wanilia napisał(a):
Ulka ja chyba sobie tez zakupie kwasik bo nastrój mi tak siada że też się zaczynam baby bluesa bać. I porodu przedwczesnego bo u mnie ja z mopem latam, własnie skończyłam łazienke ogarniać a niby miałam się oszczędzac...Z tego wszystkiego aż mi radość z powodu przyjazdu rodziców przeszła..Mojego nadal nie ma

Wanilia slow down....... kobieto... wyluzuj !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Mamusia
Ja w tygodniu wybieram się po nowy aparat bo z dwóch bedących w domu żaden nie chce działać, w jednym poszedł wyświetlacz a w drugim ładowarka której sie już nie opłaca kupowac bo to Olympus, z 6 lat ma i xięzko już cos do niego dokupić a jak jest to drooogie. Wiec chyba nie opłaca się już w niego inwestować..

• Mamusia
Aniqa1111 napisał(a):
wanilia napisał(a):
Aniqa111 to jeszcze zdjęcie brzuszka może?

hahah, Guga, wanilia, ale mnie podpuszczacie 😁
nie dzisiaj, bo ja taka nieumalowana.. 🤪

Ale brzucha nie musisz pudrować 🤪 🤪 🤪
Dawaj !!!!!!!!!!!!!!!

A poza tym fajnie by było znowu pooglądać Wasze brzuchy bo to już końcówka i to będą nasze ostatnie brzuszkowe fotki 😎

• Mamusia
novaM napisał(a):
O choleracia Guga my tu rzeczywiście już jak rodzina bo właśnie przeczytałam Twój wpis, a w tym samym czasie ja pisałam też o pudrowaniu brzucha hehehehe 🤪 🤪 🤪

Hahhahaha to samo pomyslalam ...jak w rodzinie 😁 😁 😁 😁 😁 😁

Ps. Wrzucam swoj B

wrócił mój men i mówię zimno mi pal w piecu a on kocyk sobie weź to mu mówi nie bo i tak będzie mi zimno i popatrzył na mnie takim dziwnym wzrokiem i mówię ach nastroje Twoje powalają i zaczął się śmiać co mnie jeszcze bardziej wkurzyło

• Mamusia
cześc brzuszki ja tylko na chwilke no niestety mój młodszy synek ma zapalenie oskrzeli 😞
więc antybiotyki i nhalacje z tym drugim jest gorzej bo nie chce i ucieka mam nadzieję że starszy się nie zarazi bo bedziemy mieć epidemię trzymajcie się cieplutko i miłego weekendu