Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2011... | Forum o ciąży

guga

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Agami napisał(a):
pammat napisał(a):
Agami to ile ty przytyłaś że już mam wagę sprzed ciąży ? 😮 zazdraszczam 😜

10-11 kg jak mnie wypisali ze szpitala to mi zostalo 4 a teraz przez to karmienie piersia a tym samym mega ograniczenia to spadlo i te 4... niby waga z przed ciazy ale w spodnie zadne nie wchodze jeszcze... bo brzuszek jest... no i koszule tez sa za male w cyckach ;p

Łeee brzuszki rób ale cycory eksponuj 🤪 🤪 🤪

• Odpowiedzi 26,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aaagaaa

2257

• pammat

2228

• novaM

2360

• coquelicot

1836

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
novaM napisał(a):
Agami napisał(a):
novaM napisał(a):
Agami napisał(a):
my tez sie meldujemy... po kolejnej nie przespanej calkowicie nocy czekamy na polozna.... milego dnia....

Echh...Ty to się masz mamuśka...jak Kubuś był spokojny w brzuchu to trzeba było z nocek korzystać 😘

a korzystałam na maxa;p ale to sie nie da na zapas wyspac hehehe teraz 2 godziny snu ciagiem to luksus ;D polozna juz byla... krokodylek wazy 3910 czyli odrobil co stracil i gratis przybral, zoltaczka zniknela, ulewanie moze byc bo sie przejada bo a duzo pokarmu... tgeraz sie jak kameleon robi i skóra sie łuszczy.... hehe osikał połoznej wage, osikał przewijak i moje spodnie hihi rozrabial dzis nieziemsko..... no i ze mna tez ok 🙂 wszystko sie poobkurczalo niby... i nie zostalo mi juz nic do zgubienia....wlasnie sie zwazylam i mam niecale 62 kg czyli waga z przed ciązy 🙂)))

Uuuu szalejesz z tą wagą 😎 Ale jeszcze nie pisz nam, że ważysz tyle co przed ciążą...bo chyba nie chcesz podnieść ciśnienia wielorybom w dwupakach 😜 😜 😜

A z tym sikaniem u chłopców ... masakra jakaś 😁 Gorzej później Aga będzie jak ciśnienie będzie większe to buzię zamykaj 😜
Czytałam kiedyś o takich stożkowych nakładkach na ptaszka żeby podczas przebierania nie obsikał wszystkiego dookoła 🤪
Widziałaś to może 😮 ???
Poszukam gdzieś linka...śmiesznie to wygląda hehe 🙃

on juz tak sika wysoko ze potrafi osikac wszystko na okolo i przewijak i lozeczko i kogos kto stoi naprzeciwko heheheeh masakra z tym jest bo czasem 2 pampersy ida bo mi osika go od razu lacznie z tymi napami do zapinania hehehe
no a wy dwupaki to na porodowke sloneczka na porodowke... zaraz wam liste zrobie kolejnosc ustawie i bede priorytetem na oddzial wysylac hihiih Kubus czeka na rowiesnikow.. jak dzieci nie chca po doboci to powiedzcie ze mikolaj rozge przyniesie jak nie wyleza:P
pammat foto z sercem i rozumem bezbłedne.... moj maz uwielbia ta reklame i ciagle spiewa piosenke mam pilota mam latopa...hehehe nawet chcialam mu do autka kupic miniaturki do powieszenia ale tych z reklamy akurat nie ma....
co do prezentow to ja mojemu kupilam alkomat... bo chcial kiedys... bo on lubi wypic sobie piwko czy dwa i wmawia mi ze po 3 godzinach mozna jechac wiec kupie alkomat dla naszego bezpieczesntwa;p i dla udowodnienia mu ze to tak nie paruje hihiihh

• Mamusia
Agami napisał(a):
novaM napisał(a):
Agami napisał(a):
novaM napisał(a):
Agami napisał(a):
my tez sie meldujemy... po kolejnej nie przespanej calkowicie nocy czekamy na polozna.... milego dnia....

Echh...Ty to się masz mamuśka...jak Kubuś był spokojny w brzuchu to trzeba było z nocek korzystać 😘

a korzystałam na maxa;p ale to sie nie da na zapas wyspac hehehe teraz 2 godziny snu ciagiem to luksus ;D polozna juz byla... krokodylek wazy 3910 czyli odrobil co stracil i gratis przybral, zoltaczka zniknela, ulewanie moze byc bo sie przejada bo a duzo pokarmu... tgeraz sie jak kameleon robi i skóra sie łuszczy.... hehe osikał połoznej wage, osikał przewijak i moje spodnie hihi rozrabial dzis nieziemsko..... no i ze mna tez ok 🙂 wszystko sie poobkurczalo niby... i nie zostalo mi juz nic do zgubienia....wlasnie sie zwazylam i mam niecale 62 kg czyli waga z przed ciązy 🙂)))

Uuuu szalejesz z tą wagą 😎 Ale jeszcze nie pisz nam, że ważysz tyle co przed ciążą...bo chyba nie chcesz podnieść ciśnienia wielorybom w dwupakach 😜 😜 😜

A z tym sikaniem u chłopców ... masakra jakaś 😁 Gorzej później Aga będzie jak ciśnienie będzie większe to buzię zamykaj 😜
Czytałam kiedyś o takich stożkowych nakładkach na ptaszka żeby podczas przebierania nie obsikał wszystkiego dookoła 🤪
Widziałaś to może 😮 ???

on juz tak sika wysoko ze potrafi osikac wszystko na okolo i przewijak i lozeczko i kogos kto stoi naprzeciwko heheheeh masakra z tym jest bo czasem 2 pampersy ida bo mi osika go od razu lacznie z tymi napami do zapinania hehehe
no a wy dwupaki to na porodowke sloneczka na porodowke... zaraz wam liste zrobie kolejnosc ustawie i bede priorytetem na oddzial wysylac hihiih Kubus czeka na rowiesnikow.. jak dzieci nie chca po doboci to powiedzcie ze mikolaj rozge przyniesie jak nie wyleza:P
pammat foto z sercem i rozumem bezbłedne.... moj maz uwielbia ta reklame i ciagle spiewa piosenke mam pilota mam latopa...hehehe nawet chcialam mu do autka kupic miniaturki do powieszenia ale tych z reklamy akurat nie ma....
co do prezentow to ja mojemu kupilam alkomat... bo chcial kiedys... bo on lubi wypic sobie piwko czy dwa i wmawia mi ze po 3 godzinach mozna jechac wiec kupie alkomat dla naszego bezpieczesntwa;p i dla udowodnienia mu ze to tak nie paruje hihiihh

Aaaahahahah alkomat 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 Qrwa DOBRE Aga 😎 !!!!!

Linka szukam cały czas...ale zapomniałam jak to się nazywa 😮

• Mamusia
novaM napisał(a):
kasiuniaa1603 napisał(a):
zaśmieciłam stronkę swoimi fotkami 😁 Trzeba rozkręcić tu trochę, bo nuuuudy :P

Nooo to zaraz zobaczę czy Twój ma większą posiadłość od mojego hehe 🙂

Wiekszą to na pewno nie:P Ale Twój to chyba ma u Cb więcej miejsca, bo u mnie to tak mu raczej ciasno 😜

• Mamusia
novaM napisał(a):
Agami napisał(a):
novaM napisał(a):
Agami napisał(a):
novaM napisał(a):
Agami napisał(a):

Widziałaś to może 😮 ???

Aaaahahahah alkomat 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 Qrwa DOBRE Aga 😎 !!!!!

Linka szukam cały czas...ale zapomniałam jak to się nazywa 😮

Mam 🤪 🤪 🤪
DASZEK NA PTASZEK 🤪

• Mamusia
pammat napisał(a):
aaagaaa no to masz przekichane że nie chce z tobą na zakupy iść 😜
widać taki typ domownika 🙃

on po prostu nie cierpi chodzić po sklepach 😉 ale ja go zawsze przekabacam tym, że jemu coś kupujemy 😉 😜 i wtedy może mierzyć i chodzić 😉

• Mamusia
Agami no wiesz spotkało się ziomali na rewirach to trzeba było się z nimi uwiecznić 😎
właśnie przyszła mi do domu torba do wózka dla mojej niuni 🙂 pokaże wam jak przyjdę bo właśnie muszę iść do przedszkola po Michalinkę mojego M siostry dziecko bo nie zdążą jej odebrać i ciocia idzie po dziecko 🙂
niedługo wrócę 🙂

• Mamusia
Kasiu zdjecia sa megaaaaaa! Juz sobie je na fb obejrzalam 😜 Piekny brzuszek!!! ...brak mi mojej kulki 🤔

Boze, weszlam na watek Nova.fm i przyssalo mnie jak Mala do piersi 🤪
Wczoraj jak mi Kasia napisala ile kurczaczkow sie wyklulo to o malo z lozka nie spadlam!!!!

Ale fajowo.... szybko kobieto bierz sie za walize a potem na Brzuch, Brzuch,Brzuch - nadrabianie zaleglosci 😁

• Mamusia
coquelicot napisał(a):
Kasiu zdjecia sa megaaaaaa! Juz sobie je na fb obejrzalam 😜 Piekny brzuszek!!! ...brak mi mojej kulki 🤔

Boze, weszlam na watek Nova.fm i przyssalo mnie jak Mala do piersi 🤪
Wczoraj jak mi Kasia napisala ile kurczaczkow sie wyklulo to o malo z lozka nie spadlam!!!!

Ale fajowo.... szybko kobieto bierz sie za walize a potem na Brzuch, Brzuch,Brzuch - nadrabianie zaleglosci 😁

Ooooooo zmiana warty nadchodzi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
No to teraz Konsti i Kajtek nie będą tłumaczenia mieli 😜

Fajnie, że już kolejna mamuśka wróciła 🤪
Czekamy na następne 🤪

Malisa jeszcze powinna dzisiaj do domu z Julcią dotrzeć 🤪