Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2011... | Forum o ciąży

guga

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aaagaaa

2257

• pammat

2228

• novaM

2360

• coquelicot

1836

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
pammat napisał(a):
38 tydz żadnych skrupułów a człowiek przeterminowany się kula ..
dasz wiare.. 🤔
i ja się pytam gdzie jest tu sprawiedliwość 😮

Widzisz Pam kanał był zapchany i dlatego nasze wstrzymane były 🤨
Tak jak na tej fotce co ostatnio zarzuciłam z tymi bobasami 🤪

• Mamusia
beata26 napisał(a):
Wiecie co ja tez mysle, ze moja to klocuszek bedzie. 3 tygodnie temu wazyla prawie 2800g to ciekawe ile za tydzien bedzie miala. No i spakowalam pajaca cieplego na 50cm, ale chyba sie niezmiesci 🤢

Jak się na plecach położę to czuję małego tak na 3500g 🤪
Ale ciuszki na rozm. 56 biorę bo Ola pomimo 60cm przy urodzeniu to ciuszki na rozm. 62 były za duże i śmiesznie wyglądała 🤨

• Mamusia
beata26 napisał(a):
Marzena ja juz glupia jestem i chyba przejze torbe raz jeszcze, bo nie wiem jaki rozmiar mam wziac, ale 50cm to raczej za malusie, wiec 56 powinno byc dobre, najwyzej zegniemy paluszki u stopek 😁

Heh rozm.50 to raczej niekoniecznie ale rozm.56 spokojnie nawet na te dzieciaczki o dł. 60cm będą dobre 🙂
Przecież maluchy i tak nóżki podkulone mają więc skracać swojej nie będziesz musiała o paluszki hihih 😁

• Mamusia
Justi gratulaje!!! szczęściara ;p
Beata 26 zazdroszczę Ci, że znasz datę narodzin dziecka 🙂 ja jak liczę to 2 tyg po terminie to by było 5 stycznia 😞 a ja chę być grudnióweczką 😞 😞 😞 A jak na razie nie widzę, żeby mnie coś tam ruszało....
Pamm oby tam na wizycie czekała na Cb wiadomość "Dzwoń do tatusia, bo jedzie pani na porodówkę" 😁

• Mamusia
hej, ja mało aktywna na forum bo przyjechała mama 😉
Dziś załatwiliśmy formalności w urzędzie i nasza córcia juz oficjalnie Weronika Judyta 🙂 noce poki co przespane, wstaję na dwa karmienia po których Weronka zasypia od razu. Normalnie czje sie jakbym los na loterii wygrała 🤪 Moze jej tak zostanie??
Teraz sie przebudza, zapakuje ja w kombinezon i bedzie sie werandowac bo mam w planach wyjsc w tym tyg na pierwszy spacer. buzaki 😘 😘 😘

• Mamusia
novaM napisał(a):
beata26 napisał(a):
Marzena ja juz glupia jestem i chyba przejze torbe raz jeszcze, bo nie wiem jaki rozmiar mam wziac, ale 50cm to raczej za malusie, wiec 56 powinno byc dobre, najwyzej zegniemy paluszki u stopek 😁

Heh rozm.50 to raczej niekoniecznie ale rozm.56 spokojnie nawet na te dzieciaczki o dł. 60cm będą dobre 🙂
Przecież maluchy i tak nóżki podkulone mają więc skracać swojej nie będziesz musiała o paluszki hihih 😁

w razie czego zrobisz otworki w nóżkach i założysz skarpetki 😁 ja tak robiłam swoim lalką jak byłam mała 😁 🙃

• Mamusia
wanilia napisał(a):
hej, ja mało aktywna na forum bo przyjechała mama 😉
Dziś załatwiliśmy formalności w urzędzie i nasza córcia juz oficjalnie Weronika Judyta 🙂 noce poki co przespane, wstaję na dwa karmienia po których Weronka zasypia od razu. Normalnie czje sie jakbym los na loterii wygrała 🤪 Moze jej tak zostanie??
Teraz sie przebudza, zapakuje ja w kombinezon i bedzie sie werandowac bo mam w planach wyjsc w tym tyg na pierwszy spacer. buzaki 😘 😘 😘

No i pięknie Wanilko 🙂
Oby tak na długo jej zostało 🙂
Ja miałam aniołka takiego przez bitych 5 miechów więc to możliwe 🤪

• Mamusia
kasiuniaa1603 napisał(a):
novaM napisał(a):
beata26 napisał(a):

w razie czego zrobisz otworki w nóżkach i założysz skarpetki 😁 ja tak robiłam swoim lalką jak byłam mała 😁 🙃

Heh i ten plan też jest dobry 🤪

• Mamusia
Noooo i przerwa techniczna nastąpiła na forum hheheh 🤪

Ja spadam po Olę zaraz do szkoły...trzeba się ruszyć trochę z wyra...może małego przy okazji ululam bo mi skacze po żebrach i nie tylko ... 😮

A Wy piszcie kochane 🙂
No i mam nadzieję, że dziewusie - mamusie się zameldują dzisiaj jeszcze 😘

• Mamusia
Matko Boska ile zaleglosci 😮 Corcia pozwolila mi dom ogarnac, normalnie jestem happy. Choc mezczyznie mojemu medal sie nalezy za utrzymanie jakotakiego porzadku 🙂

Laski myslalam, ze ja wroce jakas obolala, zdechlata, wypatroszona i tylkiem ruszyc nie bede mogla, a tu rewelacja 🤪

Czekam na malzona, przyjdzie bedzie foto 😎

Justi gratuluje!!!!! Ale sie cichaczem wymknelas 😁 Czyli cos sie dzialo 7 grudnia 😆 Super!!!

W ogole zaraz musze z gratulacjami sie wyrobic !!!!!!!!!!!