Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2011... | Forum o ciąży

guga

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
meliska napisał(a):
Helloł laseczki 🙂
Przed chwilą mi posta skasowało 😠 😠 😠 😠
Ogarnąć się w moim przypadku to chyba nierealne 🤨
Jula się z cycem nie rozstaje... laktacja się rozszalała... zapewne za jej sprawą... w jednej piersi mi zawór chyba strzelił i ... kapie 😉
Zaległości to ja chyba do Nowego Roku nie nadrobię ☺️ sprawdzę chociaż newsy, ale chyba Marzenka na bieżąco informowała mnie 😘
Dla wszystkich buziaczki 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘...
... tęskniłam za Wami 🙂

Echhh no starałam się żebyś newsy miała 😉
I fajnie, że zmiana warty powoli na brzucha wraca 🤪 🤪 🤪

• Odpowiedzi 26,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aaagaaa

2257

• pammat

2228

• novaM

2360

• coquelicot

1836

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Kurde laski, tak lubie z Wami byc ale cos sie nie wyrabiam 🤔 Myslalam, ze chwilunie mnie nie bylo, a tu tyle do nadrobienia.

Witamy Meliske i Holi 🙂 Wlasnie jak pranie robilam to sobie myslalam, gdzie te Brzuchy bez brzuchow 🙃

Kasiunia a ja Ci przypadkiem nie wspominalam o Grudniowkach he? ze mozesz je polubic? 😜

• Mamusia
coquelicot napisał(a):
Kurde laski, tak lubie z Wami byc ale cos sie nie wyrabiam 🤔 Myslalam, ze chwilunie mnie nie bylo, a tu tyle do nadrobienia.

Witamy Meliske i Holi 🙂 Wlasnie jak pranie robilam to sobie myslalam, gdzie te Brzuchy bez brzuchow 🙃

Kasiunia a ja Ci przypadkiem nie wspominalam o Grudniowkach he? ze mozesz je polubic? 😜

Nie nie mówiłaś foch!! 😘 😘 😘 😘

• Mamusia
Niby nie chwal dnia przed zachodem slonca... no ale ono juz dawno zaszlo to dlaczego nie.
Dobry byl dzien 🙃 dobry.
Nova no roanielilam sie przy kapieli 🤪 Wykapalam ja na modle szpitalna, mycie na reczniku - placz oczywiscie, a potem na plukanko do wanienki. Boze ale ta dziecina byla ucieszona, te jej dwa guziczki wyrazaly wszystko. 😆 Ciesze sie, bo w szpitalu plakala.
A na te wode nie to zebym nazekala, wrecz przeciwnie, widac, ze tak jest zdrowo, zreszta na pupe szedl pozniej taki balsamik.
A kapanie w szpitalu, to pierwsze obserwowalam tylko, ale polozna delikatnie i sprawnie i naprawde z czuloscia kapala. Druga kapiel przy pomocy poloznej, a trzeci juz sama bez nadzoru.

• Mamusia
kasiuniaa1603 napisał(a):
coquelicot napisał(a):

Napisalam tak 31 pazdziernika na fb: Jest tez stronka na FB - Grudnioweczki2011, ktora mozesz 😎polubic

• Mamusia
coquelicot napisał(a):
coquelicot napisał(a):

Napisalam tak 31 pazdziernika na fb: Jest tez stronka na FB - Grudnioweczki2011, ktora mozesz 😎polubic

o to ja jakas zakrecona;/ Zwracam honor :* jak tam tatus^^ ?

• Mamusia

😉
No to mi pytanie zadalas 🤔 Dzis akurat sie na siebie obrazilismy. No bez sensu w ogole, takie szczescie w domu, a my od 17 na siebie bykiem, tzn. on w pracy jest.
A no wlasnie chcialam napisac: Holi super ze Ci maz pomaga. Moj od wczoraj w biegu i wszystko sama, no nie chcoc w nocy pomagal mi Yasmine uspokoic 🙂

• Mamusia
coquelicot napisał(a):

😉
No to mi pytanie zadalas 🤔 Dzis akurat sie na siebie obrazilismy. No bez sensu w ogole, takie szczescie w domu, a my od 17 na siebie bykiem, tzn. on w pracy jest.
A no wlasnie chcialam napisac: Holi super ze Ci maz pomaga. Moj od wczoraj w biegu i wszystko sama, no nie chcoc w nocy pomagal mi Yasmine uspokoic 🙂

no ja jestem ciekawa jak ten będzie się zachowywać 🤨

• Mamusia
pammat napisał(a):
ja z moim M tez sie pokłociłam godz temu nie gadam z nim.. ide próbowac zasnac jak nie uda sie to wróce 😎

Ojj tam Pamm...się będziesz kłaść...po co 😎
Wyżyj się tu na forum a nie z nerwami będziesz do łóżka szła 😎
😘 😘 😘