Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2011... | Forum o ciąży

guga

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aaagaaa

2257

• pammat

2228

• novaM

2360

• coquelicot

1836

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
beata26 napisał(a):
Marzenka a wogole przerobil Cie cos ten olej?

Wiesz co...no ja nic nie czuję...poza zgagą która do tej pory się mnie nie czepiała 🤢
No ale jak Kasia pisała to nawet może dopiero po 6 godzinach zacząć działać 🤢
Więc czekać muszę ...
Ale chyba się zaraz do spania zerwę bo jak ma mnie na serio złapać coś to chociaż godzinkę się zdrzemnę 😉

• Mamusia
novaM napisał(a):
beata26 napisał(a):

Wiesz co...no ja nic nie czuję...poza zgagą która do tej pory się mnie nie czepiała 🤢
Więc czekać muszę ...
Ale chyba się zaraz do spania zerwę bo jak ma mnie na serio złapać coś to chociaż godzinkę się zdrzemnę 😉

no połóż się, bo nigdy nic nie wiadomo, a tu dziś stypa sie na wieczór zrobiła... ja też idę spróbować usnąć. Dobranoc dziewczonka :****

• Mamusia
kasiuniaa1603 napisał(a):
novaM napisał(a):
beata26 napisał(a):

Więc czekać muszę ...

no połóż się, bo nigdy nic nie wiadomo, a tu dziś stypa sie na wieczór zrobiła... ja też idę spróbować usnąć. Dobranoc dziewczonka :****

Niom dobrej nocy Kasia 😉

To co Beatko...my też spadamy 😉 ???

• Mamusia
hej brzuszki byłam wczoraj na wizycie niby wszystko zamknięte ale lekarz powiedział że może w weekend się wszpitalu spotkamy mnie tam się nic nie dzieje więc zobaczymy 🙂 mała ma 3kg więc kolosem nie jest 🙂

• Mamusia
Siema...
Qrwa stargana jestem na maxa 😠 😠 😠

Ale nie działaniem oleju niestety 😠 😠 😠
NIE ZADZIAŁAŁ CZAICIE 😠 😠 😠 😠 😠 ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ależ jestem wściekła 😠 😠 😠

A stargana jestem bo już mam dosyć...nocka przespana ->2 godziny 🤢, nerw i wyczekiwanie zryły mi psychę i jeszcze tel mi się rozładował a ładowarka głęboko w torbie do szpitala no myślałam, że wyjdę z siebie i stanę obok 😠 Do tego Olka się budziła co chwilę...chyba wyczuła nerwa mojego co się od ścian pokoju rykoszetem obijał !!!!!!!!!!!!!!!!

No i jeszcze to KTG dzisiaj ... no szlag by to trafił 😠
A Kajetan se zapier*ala wesoło po żebrach, miednicy i gdzie tylko pazurami dostanie jakby nigdy nic 😮 😮 😮

No dzionek zajebisty mi się zapowiada...
Rozniosę dzisiaj lekarza, który mi powie nasz ulubiony tekst: "w każdej chwili może Pani urodzić"... Tak 😮??? To w takim razie ja chcę tu i teraz 😠 😠 😠 !!!!!!!!!!!!!!

Mimo wszystko Wam życzę udanej środy 😘 😘 😘

P.S. Ulka odpisała 🤪
Zaraz newsa zamieszczę 😉: