Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2011... | Forum o ciąży

guga

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aaagaaa

2257

• pammat

2228

• novaM

2360

• coquelicot

1836

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
novaM napisał(a):
coquelicot napisał(a):
Ja pierdo*e Nova brak slow!!!!!!!!!!!!! 😠
Kiedy w koncu z ludzi to gburstwo wyjdzie!!!
Dziewczyny sorry , ze sobie porownam znowu, ale tutaj jest to nie do pomyslenia !!!!!!!!!!!!!!
Widac gburstwo polskie siedzi w ludziach, wczepione gleboko w dupe!
Ale gnoj no! Az sie sama teraz wkurzylam...

Ja to mam qrwa szczęście co nie 🤢
Odkąd w ciążę zaszłam same nieprzyjemności mi się dupy trzymają 😠
...to ja już bym wolała tego paciorkowca co by tam se siedział i problemy odganiał 😜

No to NowaM jeśli chodzi o koncówke mojej wizyty dzisiejszej to moge qrwa zrobic kopiuj wklej z Twojej...siedziałam i wyłam jak bóbr. Zero rozwarcia,zero skurczów, zero skróconej szyjki macicy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A paciorkowiec i owszem qrwa jest a przynajmniej był bo 2 tyg. brałam antybiotyki. Termin do szpitala na indukcje na następną srode. Pie*dole taki interes....świeta na porodówce! A moje lekarz na to "jeszcze tyle pięknych swiat przed panią"...FUCK !!

• Mamusia
happysad No widzę następna.. tej ty chociaż wiesz że w środę na salony walisz a Marzenka to w jednym słowem w dupie była i gówno widziała bo nie wie co i jak nadal 😮
normalnie brak słów ja idę w piątek i też bez sensu będę najpierw na patologi leżała wczasy pod palmami a MOŻE w sobotę mi uświadomi ktoś rano co ze mną dalej będą robić 😮
a jeszcze lepiej jak mnie po weekendzie do chaty odeślą i powiedzą proszę przyjechać tego i tego 😁 to wtedy się chyba wychuśtam na jakimś wieszaku chyba 😮 😁 😁

• Mamusia
novaM napisał(a):
pammat napisał(a):
novaM moja teściowa ma na imię MARIOLA 😁 😁 😁 😁 😁 😁

Aaaa no to udało Ci się niemożliwe 🤪 🤪 🤪 - uśmiałam się nawet na głos i prawie belriso wyplułam na kompa 🤪 🤪 🤪

łłłłłłłłłahahahahahahaha 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁

• Mamusia
pammat napisał(a):
happysad No widzę następna.. tej ty chociaż wiesz że w środę na salony walisz a Marzenka to w jednym słowem w dupie była i gówno widziała bo nie wie co i jak nadal 😮
normalnie brak słów ja idę w piątek i też bez sensu będę najpierw na patologi leżała wczasy pod palmami a MOŻE w sobotę mi uświadomi ktoś rano co ze mną dalej będą robić 😮
a jeszcze lepiej jak mnie po weekendzie do chaty odeślą i powiedzą proszę przyjechać tego i tego 😁 to wtedy się chyba wychuśtam na jakiś wieszaku chyba 😮 😁 😁

Ale jak już ładny papierek z nagłówkiem "SKIEROWANIE" macie to z maluchami już wyjdziecie 😎

Happysad Ty miałaś termin tak jak ja a już wiesz co i jak, a ja tak jak Pam pisze - ch*j do dupy kibel 😮

Pam U Ciebie też trochę dziwnie, że w piątek 😮 Chyba, że plan jest taki, że przychodzisz -> kroplóweczka -> rodzisz 🤪
Czego Ci życzę 🙂

• Mamusia
novaM ja skierowania nie mam mi kazał mój lekarz się wstawić w piątek o 9 bo on codziennie jest do 15 a w poniedziałki 24h chyba ze będzie działał na dyżurze swoim w pon a w weekend będę miała lerzakowanie 😮 jeden ch*j już jak dla mnie .. wiem że będę szła najpierw na patologie bo się mu pytałam.. i dalej czekam co ze mną będą robić ale to tak jak mówię albo dowiem się na przyjęciu po zbadaniu albo w sobotę rano na obchodzie.. mam nadzieje że mój doktorek zadziała 😎

• Mamusia
pammat napisał(a):
a jeszcze lepiej jak mnie po weekendzie do chaty odeślą i powiedzą proszę przyjechać tego i tego 😁 to wtedy się chyba wychuśtam na jakimś wieszaku chyba 😮 😁 😁

No fakt mam ten paierek SKIEROWANIE i podobno moj gin nawet mi miejsce na pato zarezerwuje na srode...normalnie jak w dobrym SPA...taka kolejka.
PAM ja sie dzisiaj zapytałam jak wygląda taka indukcja i powiem Ci ze qrwa nie chce ....NIE CHCE TEGO!!!!!!!!!! NIE!!

• Mamusia
novaM napisał(a):
pammat napisał(a):
a jeszcze lepiej jak mnie po weekendzie do chaty odeślą i powiedzą proszę przyjechać tego i tego 😁 to wtedy się chyba wychuśtam na jakiś wieszaku chyba 😮 😁 😁

Ale jak już ładny papierek z nagłówkiem "SKIEROWANIE" macie to z maluchami już wyjdziecie 😎

Happysad Ty miałaś termin tak jak ja a już wiesz co i jak, a ja tak jak Pam pisze - ch*j do dupy kibel 😮

Pam U Ciebie też trochę dziwnie, że w piątek 😮 Chyba, że plan jest taki, że przychodzisz -> kroplóweczka -> rodzisz 🤪
Czego Ci życzę 🙂

Nowam wyszarp ten papierek jak ja to zrobiłam...a co łaskę Ci robi? Nalezy Ci sie jak psu buda i tyle! Chociaz taki komfort psychiiczny bedziesz miała...

• Mamusia
happysad napisał(a):
novaM napisał(a):
pammat napisał(a):

Czego Ci życzę 🙂

Nowam wyszarp ten papierek jak ja to zrobiłam...a co łaskę Ci robi? Nalezy Ci sie jak psu buda i tyle! Chociaz taki komfort psychiiczny bedziesz miała...

Nio pewnie gdyby mojemu ginowi dyżurów nie pozamieniali to może i dzisiaj już by mnie chciał zostawić :dry 😁latego jutro do niego "na salony" uderzam i niech coś wymyśli bo zdechnę na te plecy 😠

• Mamusia
pammat napisał(a):
nova- jutro nie chce rodzic bo mojego M siostra ma urodziny 😁 happysad- jak wyglada taka indukcja? 😎

Aaa no to luz...jakoś młodemu mojemu to przetłumaczę, że jutro też się jeszcze nie możemy zobaczyć 😜

No bo wiesz...on pewnie nadal czeka 😎

• Mamusia
pammat napisał(a):
nova- tej no właśnie cos mi sie wydaje ze ten twoj kajtek kocha z całej epy tą moja konsti 😎 😁

No w końcu to do Ciebie dotarło 😎

Ale będę się brechtać jak w tym samym dniu zechcą wyjść lub jedno po drugim 🤪

• Mamusia
pammat napisał(a):
nova- jutro nie chce rodzic bo mojego M siostra ma urodziny 😁 happysad- jak wyglada taka indukcja? 😎

Moj gin opisal to na sucho...mge cos poprzekrecac bo w połowie jego instruktazu w głowie włączyła mi sie mysl...ni ch*ja, nie chce tego i mnie trzymała od pierwszego zdania mojego gin do ostatniego
Najpierw wsadzają cos w rodzaju druta z wziernikiem czy cos przez pipke do macicy zeby obejrzec kolor wód płodowych i ocenic ich stan (od tego momentu juz nie chciałam słuchac ale sie zmusiłam), jak jest OK to walą pierwsze kroplowy z oksytocyną takie bardziej lajtowe, potem z patologii na porodówke i dostajesz kolejną dawkę oksy na 6 godzin i jest sznasa ze urodzisz jak nie to masz przerwę dzien i na kolejny powtórka z rozrywki a jak dalej nic to cesarka....no bomba!!!