Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2011... | Forum o ciąży

guga

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Weekendowe DZIEŃ DOBRY 🙂
Ja dzisiaj mam dzień jak co dzień...czyli pobudka przed 6 przez moją sukę i przejście dla pobudki w zimny już poranek wokoło domu...z nią oczywiście 😜
Zazwyczaj się już po takim spacerze nie kładę bo "wsiowe" powietrze budzi idealnie 😉

@ doriana -> Olka do tej pory jest jak na swój wiek spora, tzn. nie jest gruba ale jest wysoka i wyróżnia się wśród rówieśników 😉
@ rubi -> ja nie wiem jak ja bym wytrzymała w niewiedzy heh szału bym dostała chyba 😉
A co do stanu zdrowia to oby zdrówko przyszło jak najszybciej bo nie dość, że pewnie już brzuszek w nocy przeszkadza to jeszcze nos zatkany 😞
Zdrówka więc życzę !!!!!

• Odpowiedzi 26,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aaagaaa

2257

• pammat

2228

• novaM

2360

• coquelicot

1836

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
witajcie w trn pochmurny weekend, choc podobno mialo byc slonecznie.. 😉
dzisiaj nasi znajomi maja wesele, na ktore mielismy isc, ale ja niestety uziemiona, wiec maz tylko na slub zajrzy.

wczoraj kupilismy na allegro rozki po 12zl 🤪 u tej samej babki dokupimy jeszcze poscieli wszystko przyjdzie jedna przesylka.

jesli macie karte do selgrosa to od wtorku jest promocja na dzieciece rzeczy, ale z tego co widzialam w gazetce, to i tak nie pobija allegro 😜

• Mamusia
dzień dobry...
ale jestem niewyspana... nie moge sobie pozycji do spania znaleźc budze sie co godzine i do tego boli mnie krzyz no i nie wiem jakw am to opisac ale boli mnie brzuch bokami takl jak bym wlasnie jakies zakwasy miala czy cos,,,, tak skora i miesnie brrrrr i tak juz zostanie na 3 miesiace? 😞

• Mamusia
dzień dobry brzuszki 🙂
jejaa ale zaległości miałam;/; ale już wszystko nadrobione
happysad przykro mi z powodu brata i jego dziewczyny-napewno szybko wrócą do zdrowia 🙂
Basieńka i Pammat-spokojnego i udanego wypoczynku
Guga-gratuluje udanej wizyty
Rubi zdrówka życze
jejciu tyle się u Was działo przez te 2 dni że już niepamiętam co jeszcze miałam napisać
NovaM super że Pan tatuś poczuł się w obowiązku wyłania kasy-kup sobie coś ładnego-a coooo Tobie tez się należy za te wszystkie nerwy 🙂

• Mamusia
Agami napisał(a):
dzień dobry...
ale jestem niewyspana... nie moge sobie pozycji do spania znaleźc budze sie co godzine i do tego boli mnie krzyz no i nie wiem jakw am to opisac ale boli mnie brzuch bokami takl jak bym wlasnie jakies zakwasy miala czy cos,,,, tak skora i miesnie brrrrr i tak juz zostanie na 3 miesiace? 😞

Dzien dobry brzuszki....

buuuu ja też tak mam ..to chyba wiązadła 😞 lekarz powiedział, ze niestety może to potrwac aż do porodu...ech... 10 nocy bez prawdziwego odpoczynku....ile jeszcze wytrzymam? biodra nawalaja, nogo az do kostek mniebola a rece dretwieja...

• Mamusia
Dziewczynki Witam ! Wróciłam z miasta z niczym zablokowali mi kartę a drugiej przy sobie nie miałam 😲 wydałam gotówkę tankując paliwo i na sklepie spożywczym, potem chciałam pobuszować po odzieżowych i dupa bo pieniędzy nie ma !!!! Cholera jak ja nienawidzę kart bankowych !
Guga odkąd pije dwa razy dziennie magnez skurcze i boleści nóg mnie nie dręczą i brzuch też ( mięśnie) przestały dokuczać. 😆 Polecam wszystkim brzuszkom które maja z tym problem !
Teraz czeka mnie wielkie sprzątanie domowe więc odkurzacz w dłoń 😆

• Mamusia
gosia20101 napisał(a):
Dziewczynki Witam ! Wróciłam z miasta z niczym zablokowali mi kartę a drugiej przy sobie nie miałam 😲 wydałam gotówkę tankując paliwo i na sklepie spożywczym, potem chciałam pobuszować po odzieżowych i dupa bo pieniędzy nie ma !!!! Cholera jak ja nienawidzę kart bankowych !
Guga odkąd pije dwa razy dziennie magnez skurcze i boleści nóg mnie nie dręczą i brzuch też ( mięśnie) przestały dokuczać. 😆 Polecam wszystkim brzuszkom które maja z tym problem !
Teraz czeka mnie wielkie sprzątanie domowe więc odkurzacz w dłoń 😆

Guga bierze magnez juz od 2 tyg...jest nieco lepiej ale żadna rewelka....

Witam was wszystkie kochane moje!!!! ja dziś się wyspałam 3 razy chyba wstawałam do ubikacji i naprawdę fajnie mi się spało lecz ciągle zmiana pozycji ale to już przywykłam do tego!!! rano śniadanko zjadłam a teraz siedzę u mamy i tu jadłam knedle ze śliwkami mniam mniam pycha rewelacja!!!! Teraz wypoczywam na necie!!!! Co do rożków to ja już mam 1 taki porządny a 2 takie stare ale spoko!!!!Pościel muszę kupic!!!! Dziś u mnie pogoda super słońca nie ma ale ciepło jest!!!

• Mamusia
wlasnie wrócilam z zakpow i spotkalam znajoma, ktora tez ma termin na grudzien (ok. 15grudnia) i normalnie wstyd bylo mi kolo niej stac!!!Ja mam taki wielki bebzol, a ona nie ma zadnego brzucha - Guga nawet Ty w porownaniu do niej masz duzy beben 😉 moj maz wogóle nie chcial uwierzyc ze jest w ciazy,a co dopiero ze tak samo wysoko jak ja! normalnie czulam sie jak wielka słonica 😮

• Mamusia
novaM napisał(a):
Rita napisał(a):
Aniqa znajac życie to ta Twoja koleżanka pewnie czuła sie gorzej niż Ty i pewnie zazdrościła Ci biedna brzuszka 🙂

Hihi też tak myślę jak Ty Rita 😉
Mi by było głupio 😉

dzieki za pocieszenie 😜 bo ogólnie to kocham ten moj brzuszek 😁

• Mamusia
Aniqa1111 napisał(a):
novaM napisał(a):
Rita napisał(a):
Aniqa znajac życie to ta Twoja koleżanka pewnie czuła sie gorzej niż Ty i pewnie zazdrościła Ci biedna brzuszka 🙂

Mi by było głupio 😉

Gudze już troszke brzuszek rośnie ☺️ ...Ludziska zaczynaja zauważać moja ciążę... lepiej pozno niż wcale... 😜

• Mamusia
Rita napisał(a):
kurcze a ja tak sobie połazikowałam po forum i już pierwsze wrześniowe bobaski sie urodziły 🙂
masakra jak szybko ten grudzień sie zbliza 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

Niooo ja też już widziałam pierwsze słodziaki wrześniowe 🙂
Ja wrześniówkę mam w rodzinie z terminem na 24 wrzesień ale CC ma ustaloną już na 15.09. więc ciocią znowu u brata będę za tydzień 🤪

• Mamusia
guga napisał(a):
Aniqa1111 napisał(a):
novaM napisał(a):
Rita napisał(a):

Mi by było głupio 😉

Gudze już troszke brzuszek rośnie ☺️ ...Ludziska zaczynaja zauważać moja ciążę... lepiej pozno niż wcale... 😜

No pewnie, że lepiej późno...
A jak Cię w końcu "wywali" pewnego dnia to zdziczejesz z radości 🙃

• Mamusia
novaM napisał(a):
guga napisał(a):
Aniqa1111 napisał(a):
novaM napisał(a):
Rita napisał(a):

Mi by było głupio 😉

No pewnie, że lepiej późno...
A jak Cię w końcu "wywali" pewnego dnia to zdziczejesz z radości 🙃

Wiesz co mysle ze nie wywali az tak bardzo... ze wzgledu na moj wzrost... dzidzia ma duzo miejsca ''po długości''....
Ostatnio cos mi sie mało rusza a jak juz to tak ospale... moze dlatego ze juz jest głową w dół... 🤨

• Mamusia
Hmm...no może i masz rację, ja malutka raczej jestem i mój miejsca we mnie za dużo nie ma 😉
A co do położenia to mój już też "na głowie stoi" 🙃 🙃 🙃
Ale teraz właśnie częściej i bardziej wyraźnie go czuję 🤪
Wiem nawet dokładnie kiedy nóżką mnie zaczepia, tzn. swoim małym piszczelkiem 🤪
Bo wczoraj na wizycie się kręcił bardzo i gin akurat najechał głowicą usg na to miejsce a tam noga jak ta lala 🤪