Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2011... | Forum o ciąży

guga

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aaagaaa

2257

• pammat

2228

• novaM

2360

• coquelicot

1836

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Aniqa1111 napisał(a):
aha, chcialam was zapytac czy leci wam siara z cycków? bo ja nie mam kompletnie nic, sucho, nawet jak scisne sutek to nic nie wylatuje. No i sie zastanawiam, czy nie bede miala problemu z karmieniem (brak pokarmu), bo wszedzie pisze, ze siara sie powinna juz dawno pojawic, a u mnie nic

U mnie też nic.. i w porównaniu do Was, to nie mam za dużych piersi... mam nadzieję, że dam radę karmić...

• Mamusia
nadia85 napisał(a):
Aniqa1111 napisał(a):
aha, chcialam was zapytac czy leci wam siara z cycków? bo ja nie mam kompletnie nic, sucho, nawet jak scisne sutek to nic nie wylatuje. No i sie zastanawiam, czy nie bede miala problemu z karmieniem (brak pokarmu), bo wszedzie pisze, ze siara sie powinna juz dawno pojawic, a u mnie nic

U mnie też nic.. i w porównaniu do Was, to nie mam za dużych piersi... mam nadzieję, że dam radę karmić...

chyba wielkość piersi nie ma nic wspólnego z karmieniem. bo znam kobiety z dużymi piersiami i brakiem pokamu po porodzie, a także takie z naprawdę małymi i nawałem pokarmu. więc tu chyba nie ma zasady

• Mamusia
novaM napisał(a):
Ale nie wyciskać kobiety !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bo zaburzycie pracę kanalików 🤔
Samo przyjdzie 😉

ja tam nie wyciskam. spróbowałam kilka razy nacisnąć brodawkę i poleciała kropelka. tyle 🙂

a w sumie to cieszę się, że jeszcze nic nie leci. bo jakbym miała budzić się z zalaną koszulką albo coś, to po co 😉

• Mamusia
Pammat Ty masz pokój na fioletowo-zielono?? dawaj foty, ja szukam farby fioletowej i zachorowałam na zielone pasy.... tylko nie wiem, jak to będzie wyglądać...
Pisałyście coś kiedyś o koszyczkach na skarpetki dzieciątek?? czy mi się coś przyśniło? jakie kupowałyście? dzisiaj pierwsze pranie dla Tosi zrobiłam, pralka różowych ciuszków 🤪

• Mamusia
coquelicot i novaM wy świntuchy 😁
Aniqa1111 mi leci z cycków od 3 miesięcy i jak nie mam wkładek to mi się sutki przyklejają do stanika 😮
nadia85 jutro będą fotki mojego nowego narożnika i pokoju tylko bez łóżeczka jeszcze narazie bo czekam na części aż mi doślą więc zobaczycie sobie jak mam urządzone 🙂
Zaraz zobacze te wasze foteczki dopiero nadrobiłam zaległości 🤪

• Mamusia
Aniqa1111 napisał(a):

Mi jeszcze nic nie leci, ale w pierwszej ciazy zaczelam miec siare rowno tydzien przed porodem i to tez bylo oznaka zblizajacego sie porodu, tak wiec nie ma co panikowac, mleka bedziecie mialy wbrot, tylko cierpliwosci, nie jestesmy takie same i kazda ma inne obiawy, a niektore nie maja zadnych.