Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2011... | Forum o ciąży

guga

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
novaM napisał(a):
😮 😮 😮 😮 😮 😮 😮 😮 😮
...mój suwaczek właśnie mnie dobił...
Wiem, że nie ma przeciwwskazań ale i cholera nie ma z kim 🤢

będzie dzisiaj kurier?... będzie 😁 😁 😁

aaagaaa napisał(a):
my dostaliśmy od teściowej 5 stów wczoraj i mamy kupić sobie nianię elektronicznę, wypatrzyłam taką z Fisher Price za 100zł z przesyłką

też kupiłam taką, moja sis już 2,5 roku jej używa i zadowolona 🙂

dorianna napisał(a):
A macie juz wszystkie rozstawione lozeczko?

A ja mam 😜 tylko baldachim jeszcze nie założony... w ogóle to ja przeciwniczką baldachimu jestem... wydaje mi się, że on tylko, żeby kurz zbierać 🤢 ale dostałam dwa nowe w kompletach z pościelą i chociaż na chwilę zawieszę...

katja26 napisał(a):
Podobno po odstawieniu fenoterolu bardzo szybko się rodzi nawet w ten sam dzień.

Ja co prawda inne świństwo antyskurczowe łykałam, ale od odstawienie już 2 tygodnie minęły i nic 🤔... więc się tak bardzo nie nastawiaj...

aaagaaa napisał(a):
moje dzisiejsze śniadanie:
2 ciastka markizy z kremem czekoladowym 🙂
4 kruche ciasteczka oblane czekoladą 🙂

no ładnie się kochana w ciąży odżywiasz 😎

aaagaaa napisał(a):
no ja już po obstrzyżynach 😜 😜 😜 gładko poszło 😁 teraz szybko się ubieram i lecimy, trzymać za mnie kciuki proszę ok 14.30 🙂 🙂 🙂

3mam 🙂 🙂 🙂

• Odpowiedzi 26,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aaagaaa

2257

• pammat

2228

• novaM

2360

• coquelicot

1836

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Ja również nadal 2 w 1... wczoraj tak mnie wzięło na dopinanie wszystkiego, że ścianę w sypialni pomalowałam ☺️ mam nadzieję, że Tosi to nie zaszkodzi... dzisiaj piorę firany, zasłony, prasuję pościel i rożek i myślę, jak udekorować jej ściankę, bo będzie z nami w sypialni, niestety nie mamy pokoju dla niej,,
Wanilia mówiłam, że super film. Nawet myślę, czy 2 raz nie iść.. tak jak piszesz, też w szoku byłam, że polski film, taki dobry..a płakałaś? bo ja się zryczałam na tym wątku z dzieckiem, a chusteczek nie miałam, nie spodziewałam się łez na komedii romantycznej,,

• Mamusia
A w ogóle...
DZIEŃ DOBRY 🙂

Dzień rozpoczęłam intensywnie... wyregulowałam brwi, obcięłam paznokcie u rąk i... nóg 🤪 jeszcze spa w brodziku mnie czeka, ale jestem przerażona tą wizją... już zazdroszczę mojej córci, że będzie mogła się kąpać w wanience 😁

hej kochane wczoraj czułości z mężem były miałam skurcze co 10 minut i ból na miesiączkę i pleców ale nic z tego się nie rozchulało!!! niestety za niedługo idę na ktg!!! tyle mam że po co chwila brzuszek mi twardnieje co chwila z 40 razy na dobę~!!!! pozdrawiam potem napiszę

• Mamusia
holi32 napisał(a):
hej kochane wczoraj czułości z mężem były miałam skurcze co 10 minut i ból na miesiączkę i pleców ale nic z tego się nie rozchulało!!! niestety za niedługo idę na ktg!!! tyle mam że po co chwila brzuszek mi twardnieje co chwila z 40 razy na dobę~!!!! pozdrawiam potem napiszę

ja już myślałam, że rodzisz... miałaś odezwać się rano... a już prawie przed południem jest 😜

• Mamusia
Ajjjj zero wieści od dziewczyn...ale mówi się, że zero wiadomości to dobra wiadomość 🤪
...czy jakoś tak 🙃

...niewyspana dzisiaj strasznie...długie "zakupy" wczoraj i wiercący się Kajtek koło 5-tej nad ranem...no i Aniqa po 6-tej...echhh 🤔

Holi No to może jednak to przytulanko wczorajsze coś zdziałało skoro brzuszek się stawia 😎

aaagaaa & asiadudzika ->samych dobrych wieści Wam życzę na wizytach 😘

Hejka Meliska 🙂

A gdzie Pam & Coq 😮 😮 😮????????????

• Mamusia
ziolka napisał(a):
Justi to chyba normalne ale jak się niepokoisz to zadzwoń do lekarza i zapytaj... Nawet po badaniu gin. można plamić...

wanilia czy Ty przypadkiem we wrocławiu bedziesz rodzić?

Rozważałam taka opcję ale zdecydowałam się na Oławę. We Wrocławiu troche za duży przerób jednak 😉

• Mamusia
Hahaha 😁
Nova 😘 no Pamcia nasza juz sie odezwala. A Coq wiadomo spi 😁
Mama dzis mnie telefonem o 10 obudzila, bo foremek do cisteczek szuka - i jaka zdziwiona "Ty jeszcze spisz?!3 - no litosci 🤔
Noc taka do dupy...
Ech ja widze, ze wszystkie sie urzadzaja, lozeczka, posciele... Ja na dzis zarzadzilam wielkie sprzatanie - Boze jak w tej klatce wszystko szybko sie kurzy 🤢
Oczywiscie to co wyczynia Aniqa z Kalinka skomentowalam w odpowiednim watku!

• Mamusia
nadia85 napisał(a):

Wanilia mówiłam, że super film. Nawet myślę, czy 2 raz nie iść.. tak jak piszesz, też w szoku byłam, że polski film, taki dobry..a płakałaś? bo ja się zryczałam na tym wątku z dzieckiem, a chusteczek nie miałam, nie spodziewałam się łez na komedii romantycznej,,

Pewnie że mi sie łezka zakręciła 😉 I też z przyjemnościa sobie jeszcze raz kiedyś ten film obejrzę. Ale do kina sie póki co nie wybieram więcej - wczoraj ledwo wysiedziałam. I jeszcze powrót samochodem w roli kierowcy bo mąż po piwie - masakra