Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2011... | Forum o ciąży

guga

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
W sumie od jutra do terminu 7 dni zostało i ona raczej nie przewiduje żebyśmy się więcej razy miały spotkać. Ale moje dzieciątko się nie spieszy 🤔 i co mam mu zrobić. Wszystkie próby poruszenia małego nie wyszły. chyba zacznę myć okna lub drzwi w domu i może to coś da.

• Odpowiedzi 26,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aaagaaa

2257

• pammat

2228

• novaM

2360

• coquelicot

1836

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
gosia20101 napisał(a):
W sumie od jutra do terminu 7 dni zostało i ona raczej nie przewiduje żebyśmy się więcej razy miały spotkać. Ale moje dzieciątko się nie spieszy 🤔 i co mam mu zrobić. Wszystkie próby poruszenia małego nie wyszły. chyba zacznę myć okna lub drzwi w domu i może to coś da.

poczekaj na wieści jak działa olejek.........to może sie skusisz 🙂

• Mamusia
Agami napisał(a):
Aniqa1111 napisał(a):
pytanie do mam: maja wasze Aniołki jeszcze zółtaczke fizjologczna? bo Kalina ciagle ma bialka lekko żólte,a dzisiaj skonczyla 2 tyg, wydaje mi sie ze to troche dlugo..nie wiem czy do lekarza z nia nie pojsc.
Chlo...a co to wlasciwie na chlopski rozum znaczy, ze tafosfataza jest podwyzszona? bo próby watrobowe (Alat i te pozostale mam w normie)

kalinka jak kuba ma 2 tyg i on tez ma jeszcze zoltaczke..dzis byla pediatra i mowila ze dzieci karmione sama piersia dluzej ja maja.. nasz kubus ma brzuszek i buzke jeszcze lekko zolta..i mowila ze bez sensu go kuc zeby krew pobrac bo mu minie a jak nie to bedziemy myslec.. narazie przez to ze piers jest tylko bez mieszanke to moze tak byc...

a to dobrze, bo kalinka tez buzke i brzuszek ma jeszcze, nozki juz sa różowe.poczekam jesczze kilka dni

• Mamusia
solenizantka napisał(a):
CANDYNS napisał(a):
ANIQA JA TAKŻE ŻYCZĘ ZDRÓWKA I ŻEBY SZYBKO CI TO CHOLERSTWO PRZESZŁO!!!!! A WRACAJĄC JESZCZE DO TYCH "PŁATNYCH"USŁUG TYPU ZEW.OPONOWE CZY POŁOŻNA TO DLA MNIE TO JAKIES CHORE JEST!!!TYLE KASY ,GDZIE KAŻDA KOBIETA POWINNA ZNIECZULENIE NA ŻYCZENIE MIEĆ JAK JA BOLI....DLA TEGO Z JEDNEJ STRONY CIESZE SIE ŻE RODZĘ TU W DUBLINIE I ZEWN.OPONOWE ROBIA JAK TYLKO CHCE ZA DARMO.W TEJ POLSCE TO TYLKO KASE BY BRALI ZA WSZYSTKO!!!!! 🤢

candyns ale ile wy placiccie za ubezpieczenie zdrowotne a ile sie placi w Polsce, zreszta tu moze 1/3 obywateli placi, reszta na nszym utrzymaniu a do lekarzy tez chodza... u was jest lepiej rozwiazany system ubezpieczen, a u nas komunistyczny ZUS.... szkoda gadac. szpitala nie stac na wiecej anestezjologow, stad sie to bierze.

CHLOE NIE WIEM DOKŁADNIE ILE ALE WIEŻ MI ŻE OPIEKA TU JEST SUPER.WIZYTY MAM W SZPITALU ZUPEŁNIE BEZPŁATNE OD POCZATKU CIĄŻY BO TU JEST TAK ŻE TEN SZPITAL KTÓRY WYBIERASZ NA POCZĄTKU I W KTÓRYM CHCESZ RODZIC DO SAMEGO KOŃCA SPRAWUJE OPIEKE NAD TOBA I DZIDZIEM.CZYLI NP.WSZYSTKIE BADANIA

• Mamusia
gosia20101 napisał(a):
Nie przejmuj się Aaaaa 🙂 Lekarze chcieliby wszystko kontrolować. a niech się pocałują w d... dziecko samo wie co dobre dla niego i ile ma siedzieć w brzuszku 😆

ale chodzi właśnie o to, że ja nie chcę rodzić bez mojej pani doktor, ona jest pod mój telefon i do szpitala przyjedzie w nocy o północy nawet... więc od 22 do jutra do 22 Maciek ma zakaz wychodzenia z mojego brzuchaaaaa!!! i musi się posłuchać mamy