Skocz do zawartości

CzerWCowe wieDZmy 2009-----CIaGLe RAzEm MAmuSKI:): | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
dziendobry:P:P

moj potwor 15 min temu wydarl pape jak nigdy wczesniej nic nie pomoglo co sie okazalo dobrze mu sie nie odbilo wczesniej...teraz obcuje w dzungli:P:P:P

naszczescie z pach mi zeszlo ale linia jeszcze zostala wiec kupilam stroj(bo i tak brzucha bym nie pokazala) przedluzony (jakby bluzka z dekoltem byla)i jeszcze tylko szorty zeby lekko zakryc rozzstepy na udach.....

baby nie straszcie wczoraj wzielam pierwsza minipigulke bo chce do czasu implantu miedz pewnosc a bede miala zalozonego 16.09

wczesniej bralam tylko 8 miechow normalne

kwiat dla jaska za minke...naszczescie mala st;uczka 🙂

• Odpowiedzi 9,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• zefer

1295

• MAMULA

1889

• zoltri

1139

• lucky

990

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
KURDĘ CO ZA DZIADY ŹDZIERSTWO,ŻEBY ZA JESSI TYLE SAMO PŁACIŻ,ALE TO W SUMIE TYLKO 105ZŁ BY WYSZŁO ZA NASZĄ 3-JKĘ 🙂TO NIE JEST ŻLE 🙂

ANIUTKA DOBRZE DZIADOWI NICH PŁACI 😠

MOJA BYŁA PO SZCZEPIONCE ODZIWO SPOKOJNA I NIE MARUDZIŁA ZABARDZO,NASTĘPNA 27 SIERPNIA 😞

WIECIE ALE JA SIĘ MARTIĘ TĄ @ BO JA NIE KARMIŁAM CYCEM PRAWIE WCALE I DLATEGO SIĘ STRESUJĘ CZY TO NIE ZADŁUGO 🥴

RADZIA TO JAK COŚ TO JA JESZCZE DZISIAJ Z MĘŻEM PODEBATUJĘ I TEŻ CI KASKĘ BYM PRZELAŁA TEŻ MYŚLĘ,ŻE 50ZŁ NA ŻARCIE TO CHYBA STYKNIE,A PIWKO SOBIE PRZYWIEZIEMY 🙂

KURDĘ JA JUŻ NIE MOGĘ SIĘ DOCZEKAĆ I MAM NADZIEJĘ,ŻE WYPALI BO SIĘ WKURZĘ 😠

LECĘ POODKURZAĆ BO MAŁA ŚPI TO KORZYSTAM.

A JA TAM BĘDĘ BRAŁA TABLETKI JAK TYLKO LEKARZ POZWOLI,ALBO JESZCZE ZASTRZYK ROZWAŻAM

• Mamusia
Aniutka jakie szczescie,ze nic sie wam nie stalo, a stluczki w 3city to norma, polowa aut jezdzi obita.

co do tabs anty i opalania to jest jak wół napisane w ulotce ,ze nie wolno sie opalac.
ja to olewalam i sie smazylam na plazach i w solarium i zadnego udaru nie mialam.na szczescie.

zoltri, mi z pach powoli tez schodzi ale kurde jest, brzuch juz jest w miare, zostalo troche tluszczyku ciazowego i gdyby nie kreska to juz bym mogla smigac w bikini 🙂 niestety widze,ze cialo nie takie samo jak przed ciaza 😞 trzeba bedzie cwiczyc.inaczej ni hu hu.

• Mamusia
ja zastrzyku za żadną cholerę nie wezmę miałam go jak urodziłam Olę i 3 miesiące miałam @ dostałam silnej anemii i leczenie moje trwało 1,5 roku 🤪

Zoltri ja założe nie ma sprawy miałam tak od razu pisać i za żarcie i za nocleg a rozliczymy się jak zjedziesz na zlot czarownic:laugh:

Numer konta poślę na nk 🙂

Anula dziady...dziady napisał mi że dzieci powyżej 5 lat płacą całość a pisałam mu że może spać z wami a jak ma płacić całość to ma mieć osobne łóżko.

• Mamusia
NO TRUDNO RADZIA NIECH JUŻ SIĘ DOROBIĄ TE 35 ZŁ:laugh: :laugh:

A JA MAM W NOSIE STROJE I NAWET NIE MYŚLĘ O OPALANIU BRZUCHOL SOBIE NA NOWY "WYPCHAŁAM"BO NIE MOGĘ SIĘ OPRZEĆ ŻARCIU I KKUŹWA 2 KG JUŻ PRZYTYŁAM NA NOWO 😠 :P ALE CO TAM KIEDYŚ SIĘ ZGUBI:P 🙃 A KRESKĘ MAM BLADĄ,A POD PACHAMI NIC NIE MIAŁAM I NIE MAM.

• Mamusia
ja stroju kąpielowego też nie wymieniam, bo nie mam zamiaru sie nigdzie pokazywac z moim białym grubym brzucholem i leje na to..za rok sobie odbije 🙂

lece kobietki, musze sie szykować do gina, no i chyba na śpiocha nakarmie to moje dziecko bo cały czas śpi a ja mam cyce jak kamienie....

buziolki!!

• Mamusia
ok radziu:P:P:

mam nadzieje ze w kwietniu jak na wakacje pojedzimey to juz bede calkowicie bez tluszczyku z wysportowaynym brzuszkiem ...z pieknymi rozzstepami...

a stroje takie wiec mam problemu duzego kompleksu w te wakacje z glowy :P:P [img size=314]http://www.brzuszek.net/images/fbfiles/images/SDC10546.JPG" src="https://brzuszek.net/applications/core/interface/js/spacer.png" />

• Mamusia
NIEBO CHODZI O JESSICĘ,BO MAŁA TO SPOKO WÓZKU BĘDZIE SPAŁA 🙂

A JA MUSZĘ SOBIE JAKIŚ JEDNOCZĘŚCIOWY STRÓJ W PRZYSZŁOŚCI SPRAWIĆ O BIKINI TO MOGĘ JUŻ RACZEJ ZAPOMNIEĆ NA ZAWSZE:P :laugh:

FAJNE TE STROJE ZOLTRI 🙂

NO OK RADZIA TO JA JESZCZE DZISIAJ TAK JAK PISAŁAM OBGADAM WSZYSTKO Z MĘŻEM I JAK COŚ TO CI PRZELEJĘ 🙂

• Mamusia
Anulka myslalam,ze ja sprzedaz tacie na ten czas...albo rodzicom meza..no nie zapomnialam o niej tak bardzo 🤨

ja dalam malemu troche butli, bo od rana ssie cyce i juz sa total flaki a on dalej glodny. ale wypil moze 20ml i juz muli w wyrku.oby spal dlugo,bo ja chce poprasowac koszule i posciel.

• Mamusia
czytałam was i normalnie czuje się jakbym juz tam byla 🤪
Zosia sie nie odzywa??? 😞

Radziu
ja bede w BB już w nastepny czwartek ,bo lecę w niedziele ale do Rzeszowa wiec posiedze troszke u tesciów ,bo oni malutką tylko przez skypa widzieli a mama tu była to sie nie spiesze a ojca mam w d...e!W piątek rano mam randkę z Lasatowiczem 🤪 i mam zamiar sie go zapytac :gdzie mój prawy jajnik????Ciekawa jestem jaka minkę strzeli jak go o to spytam ,a przez tyle lat mnie badał.
A wiec spotkamy sie szybciej i kaske dam ci na miejscu a potem rozdzielisz to na te zakupki,albo pojedziemy razem.:P

Anulka
jak wszsytkie zaatakujemy goscia to napewno za Jessi nie zapłacisz ,w koncu to bedzie równowartość-jakies 10 browarków.
Kurde ,chyba podam mleczko w ten jeden dzzień ,żeby sie z wami ochlać ☺️ ☺️ ☺️ ale troszke mi szkoda małej, a pewnie nie predko takie spotkanie sie powtórzy.Co ja biedna poczne ,bo chyba tylko ja jeszcze na samym cycu jadę???

• Mamusia
margeretko ja też na samym cycu wiec o piffku pomarze jak narazie bo nie chce niczego zmieniać...

byłam u gina, wszystko oki poza tym że na miejscu szwu mam mała narośl i przepisał mi jakies leki, podobno ma odpaść 🤨

mam minipigułki Azalie - a jednak:laugh: :laugh:

spadam bo mam marude