Skocz do zawartości

CzerWCowe wieDZmy 2009-----CIaGLe RAzEm MAmuSKI:): | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 9,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• zefer

1295

• MAMULA

1889

• zoltri

1139

• lucky

990

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
hej kochani!!

widzę że wszystkie weekendowałyscie ostro 🙂)cisza jak po wojnie 🙂)

niebo-piegi są sexy 🙂

Aniu nie mam pojęcia co do blizny, wydaje mi się że lepiej troszke odczekać...

Zosiu! Trzymam kciuki za Was!Dacie rade i przetrwacie wszystko!!Buziole słodkie dla WAS!!!!! 😘 😘

Zoltri jak tam dupka?? 🤪 🤪

bhrka szkoda że nie bedziecie w Szczyrku 😞 bedziecie żałować 😠

Anulka!ale super że Twoja córcia śmieje sie w głos!My jeszcze czekamy na ten moment 🙂

my bylismy w gościach 🙂 Jaś zachował się pięknie, mimo iż skwer to przespał całą drogę, no z powrotem było troszke gorzej ale za to w gościach był kulturaly i grzeczniutki 🙂
wogóle nie marudził 🙂)przyjechaliśmy dość późno a Janek nawet nie myslał o zmrużeniu oka, wiec go położyliśmy miedzy nas i sam zasnął po jakimś czasie 🙂

dzisiaj narazie nie mamy planów, pewnie posiedzimy w domku a później spacerek 🙂

a ja mam doła z powodu wyglądu słonicy, nie mogę na siebie patrzeć, echh wszystko jest do dupy

• Mamusia
dzień doberek słońca

my dzisiaj najpierw posprzątamy mieszkanko potem krótki spacerek bo upał jak pieron, ale tylko do szkoły Olci się przejdziemy zobaczyć októrej jest rozpoczęcie roku

a po południu jedziemy na budowę sprzątać

lecę zjeść śniadanie buźka

• Mamusia
aniutka, nie martw sie figurą, bo na pewno niebawem wrócisz do dawnej 😘 Ja tez sie czuje jak słonica i mam zwały na brzuchu, inaczej nazywam je purchle 🙂
Niebo, juz Ci mówiłam,ze piegi u kobiety sa jak gwiazdy na niebie 😘
Radziu, smacznego 🙂
Ja czekam na pacjentke i próbuje uspic Mała 🙂

• Mamusia
Aniutka napisał:
hej kochani!!

widzę że wszystkie weekendowałyscie ostro 🙂)cisza jak po wojnie 🙂)

niebo-piegi są sexy 🙂

Aniu nie mam pojęcia co do blizny, wydaje mi się że lepiej troszke odczekać...

Zosiu! Trzymam kciuki za Was!Dacie rade i przetrwacie wszystko!!Buziole słodkie dla WAS!!!!! 😘 😘

Zoltri jak tam dupka?? 🤪 🤪

bhrka szkoda że nie bedziecie w Szczyrku 😞 bedziecie żałować 😠

Anulka!ale super że Twoja córcia śmieje sie w głos!My jeszcze czekamy na ten moment 🙂

a ja mam doła z powodu wyglądu słonicy, nie mogę na siebie patrzeć, echh wszystko jest do dupy

Cześć laseczki

Aniutka streściłaś wszystko co i ja chciałam napisać. Dodam tylko ze nie moge doczekać się SZCZYRKU.

My weekendzik spędziliśmy w górach, grilowanie drinkowanie i zatrucie zaliczone ... ale ogólnie było ok 🙂

Mały spał cały weekend jak suseł. Kładł się o 20 wstawał o 6,15 SUUUUPER mamuska wkońcu się wyspała 🙂 piąsteczki dalej w buzince ale już ma całe dziąsełka jasno różowe i górne dziasełka całe białe, czyżby ząbkowanie? Ja podobno bardzo wcześnie zaczęłam więc mozę i on już zaczyna. Ropnych krostek multum, juz nie mam do nich sił, nawet w uszku się mu zrobiła 😞

Teraz pędze się odsprzątać i odprać po weekendzie a potem spacerek i wyjazd na uczelnie poskłądać papierska 🙂

Jutro Kubuś ma szczepienie aż mam już streska!!!

• Mamusia
hej mamuśki 🙂

my wczoraj wróciliśmy po 21 z Wrocławia i już nie miałam siły nic pisać 🙂oczywiście znowu nakupowałam pierdół:P małej czapki na zimę,takie:

http://allegro.pl/item712657888_h_m_hello_kitty_nowa_czapeczka_74_80_jesien.html

http://allegro.pl/item715247782_h_m_czapka_mis_r_2_6_m_62_68_jesien.html

ta druga taka troszkę bardziej chłopięca,ale tak mi się w niej podobała:P no i niezłe przebitki na allegro,bo ta z hello kitty w h&m 19,90,a ten miś za 14,90 🙂

Moja starsza córcia nie zaskoczyła bo kupiła sobie za swoją kase,jeansy rurki,torebeczkę ,spinki i skórę,bo takie były superowe jak dla dorosłych,wydała 230zł 🤪 i nie było jej szkoda,chyba dorośleje 🙂

u nas ok wszystko,mała śpiocha,znow upał na dworze,ja ogarniam chatkę po weekendzie,bo w sobotę u nas spali kuzynka z facetem i Kevinem,było wesoło:laugh:

tatuś też dzwonił,że nakupowali dziewczyną szmatek więc znowu spokój na troszkę z zakupami,pajace pokupowali na 6-9m-cy,kupili też małej dwa dresiki adidasa takie jak chciałam z polyestru,jeden żółty a drugi różowy,ale na 12 m-cy bo nie było mniejszych:P dobrze,że tatuś też ma pierdolca na punkcie zakupów to mnie odciąża,bo i Jessice jakieś szmatki to będzie już miała do szkoły 🙂

już prawie wczoraj kupiłam ten łuk tiny love,tylko nie ten co niebo z lwem,ale chciałam ten ze słoneczkiem,tylko mi się nie spodobał tak bardzo na żywo jak wygląda w necie,i nie miał pozytywki i wkońcu odpuściłam.

Zosia a jaką ty chcesz huśtawkę,z tych dużych czy tych mniejszych co ja mam?bo tego jest pełno więc najlepiej jak sama wpiszesz huśtawka i Ci znajdzie 🙂

miłego dnia,ale się rozpisałam:P Kwiatuszek dla Reni

• Mamusia
no, poniedziałek rano i widze ze wiekszość wpada i sie chociaż melduje 🤪 🤪

moj niuniek powoli usypia, i powiem Wam że pierwszy raz ze smokiem, fakt ze co chwila musze go wkładać ale przynajmniej nim nie pluje 🙂)

no Anulka znów szarżuje po marketach hehe 🙂

a ja szukam na allegro ubranka na chrzest

• Mamusia
eee tam, kilogramy zejda, potrzeba troche czasu i tyle. ja dzis nie wychodze z domu, maz w trasie a ja pilnuje panow stolarzy 🤢 w miedzyczasie piore, bo juz czas. w domu znow mam syf przez te barierki...fuck! narobie sie jak kon na polu!

Anulka super,ze masz w tacie takiego sponsora!

• Mamusia
aniutka odwdzieczam sie 🙂 moj synus juz chyba widzi zabawki na luku,bo lapkami macha jak szalony( oczywiscie gdy ma ochote) i wlacza sobie muzyczke 🙂 jakie nasze dzieciaczki sa wspaniale!!!

Aniutka ja powinnam sie cieszyc,ze mam bajzel, bo ludzie nie maja czesto gdzie mieszkac a ja jecze,ze mi barierki do schodow we wlasnym mieszkaniu montuja...jestem jakas niepowazna.

• Mamusia
ANULA, JA TEZ WLASNIE WCZORAJ KUPILAM JASIOWI TA CZAPECZKE Z MISIEM, ALE W H&M ZA 14,90 I JESZCZE TAKA W ROMBY Z REKAWICZKAMI, I CZAILAM SIE NAD KURTKA NA JESIEN, ALE NIE BYLO ROZM. 74 A 68 TO MALY, KURTKA STOWE WIEC CHCIALABYM ZEBY NIE BYLA ZAMALA JESZCZE NA MARZEC.

ZOSIA, JA MAM TA HUSTAWKE http://www.allegro.pl/item710087352_hustawka_lezaczek_fisher_price_nowy_model_vip.html MLODY OD RAZU JA POLUBIL 🙂

• Mamusia
Anula to ja też muszę zrobić najazd na H&M za tymi czapkami.

Beatka teraz masz syfu troszkę a potem będziesz w pałacu mieszkała, ale współczuję ciągłych prac jak się mieszka już w tym mieszkaniu, mozna się wykończyć ciągle sprzątając. Buźka na pocieszenie:***
Jutro dam ci znać co i jak w naszej sprawie 😉

• Mamusia
ANULA NO JA WŁAŚNIE TEŻ W H&M TEGO MISIA 🙂I MUSIAŁAM SPECJALNIE DO WROCKA JECHAĆ BO NA MOJEJ WSI NIE MA 😠 ONA NIBY BARDZIEJ DLA CHŁOPCA WŁAŚNIE,ALE JEST SŁODKA I CENA DOBRA TO KUPIŁAM 🙂CO DO KURTEK TO MAM Z GŁOWY,BO W CIĄŻY JEJ KUPIŁAM FUTERKO,POTEM TEN KOMBINEZONI CIEŃSZY Z NEXTA W LUPKU ON JEST NA 3-6,A TATO MI KUPIŁ W TYCH STANACH TAKI ZAJEBIŚCIE GRUBY NA 9 M-CY 🙂JA LUBIĘ TEGO H&M,TYLKO NIEKTÓRE CENY 🤢 JESSI SKÓRA 129ZŁ,TO JA ZA SWOJĘ NA WIOSNĘ PŁACIŁAM COŚ OKOŁO 180.I TO WIADOMO DERMA.

MOJA TEŻ ZE SMOKIEM ZASYPIA,A JA ZAŚNIE TO WYPYCHA JĘZORKIEM 🙂

JAKBY ZAKUPÓW BYŁO MAŁO:P TO WŁAŚNIE WRÓCIŁAM Z BAZARU Z NOWĄ TOREBKĄ:P TAKĄ LISTONOSZKĄ FIOLETOWĄ Z LAKIERKA 🙂

• Mamusia
ja na poczatku to nawet sie cieszyłam że nie chciał brac smoczka, dopoki cały dzien nie musiałam wisiec z cycorami na wierzchu, pozniej był okres że Jaś sie uspokoił i wolał tylko cyca na jedzenie ale za to teraz zasypianie to jest męka tantala 🙂 zawsze tatus lub babcia usypiała a teraz to i oni sie poddaja.Wiec powróciła walka ze smokiem, po kilkudziesieciu próbach załapał i jestem happy, gdyż on już nie jeczy tylko dyda smoka a ja tylko pilnuje aby mu nie wypadł poki nie zasnie na dobre 🙂

• Mamusia
dziendobry:P:P

ja latam i zalatwiam jutro mam ksiedza wyszlo 47osob wow na chrzciny duzo :PP:P:P:P:P

widze temat smoczkow --najlepszy przyjaciel heheh chodz moj mayly tylko juz wyjatkowyh okolicznosciach wola a lape cala za ten czas wklada do buzki heheh

dalej blada jak tylek....ale jakos jeszcze mnie zlapie

Radziu wyslij mi na nasza klase adres konkretny dop Szczyrku i oktorej macie tam zamair juz byc ...aha i ile kaski ci wisze:P:P

buziole:P:P

• Mamusia
witaj zoltri 🙂

ja też blada wiec sie nie stresuj 🙂)

42 osoby to już tłok 🙂) my robimy skromnie-rodzice i rodzeństwo plus rodzice chrzestni i prababcia z nami wyszło 15 osób. Dzis ide do ksiedza ustalic termin bo okazało sie ze 12-ty jest juz zajety i musimy przesunąć o tydzien do przodu albo o tydzien do tyłu 🙂

własnie na którą sie umawiamy spotkać w szczyrku? bo my jedziemy na raty hehe. wyjezdzamy w piatek do rodzinki do Rydułtowy tam zostawiamy tesciową i nocujemy, a w sobote wyjezdzamy do Szczyrku. Bedziemy mieli ok 70 km. Wiec dobrze wiedziec od której możemy sie zakotwiczyc w pokojach no i o której biba hehehe