Skocz do zawartości

CzerWCowe wieDZmy 2009-----CIaGLe RAzEm MAmuSKI:): | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 9,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• zefer

1295

• MAMULA

1889

• zoltri

1139

• lucky

990

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
ja również już nakarmiłam i uśpiłam mojego wyjca 🙂 teraz pora sie wziąsc za porządki 🙂

a co do kawy to ja po ciązy piję tylko okzajonalnie wiec sie obejde bez 🙂 a nawet jakby mi sie bardzo chciało to napewno w tym zbojniku jest do dyspozycji czajnik bezprzewodowy no ewentualnie zawsze można wyskoczyć do jakiegoś baru mlecznego na poranną kawke hehe 🙂

• Mamusia
hejka laseczki 🙂

ja już rano załatwiłam księdza, chrzest mamy 20 września o 10:30 potem restaurację w niedzielę tylko menu wybrać

Zosiula to ty już kochanie będziesz obok mnie jutro ale fajnie 🙂

Pisałam do Gochy i jest na jakiejś wsi nie ma ładowarki więc się nie oddzywała bo nie chce rozładować tel. jedzie ze mną w piatek na zakupy i rzucimy to chyba do ciebie Zosiu już do hotelu żeby tego nie wozić ale zobaczymy jeszcze jak coś to zadzwonię do ciebie 🙂

Jeszcze tylko 3 dni 🙂

• Mamusia
Anulka kawusia i herbatka we własnym zakresie bo jeszcze z tych pieniążków musze kupić naczynia jednorazowe.

Moja własnie zjadła zupkę i śpi mam 3h luzu mój kochany szkrab 🙂

Bichito gratuluję cierpliwości powiem ci że moja tak zasypia od początku i jest to super sprawa 🙂

• Mamusia
kurka moj kundelek dostal zastrzyk antyalericzny od pchlowbo kurwa sorki znow za slowko powierzyc komus psa i pchly ma wrrrr....Ethankowi kupilam masc na ciemienuszke teraz spi jak zabity w moim pokoju tutaj chlodno bo slonce dopiero wieczorkiem tu zerka....moj chlop jutro leci do szkocji cos ma zrypany humor szczerze nigdzie nie bylismy w weekend nie moglam tylek mi poslyszenstwa odpowiedzial a w tyg nie ma nic....jakos nie moge sie zebrac aby sie przynajmiej opalic wiec sie nie wystarszcie jak ksiezyc zobaczycie.....buziolki:P:P

• Mamusia
oto lista zakupów jak czegos nie ma to pisać:

35 kiełbasek
3 tacki boczusiu na grilla
5 tacki karczku na grilla
5 szt kaszanki na grilla (to może odpaść jak nie lubicie)
2 kg pomidorów (na sałatkę)
2 kg ogórków (na sałatkę)
1 kg cebuli (na sałatkę)
4 bochenki chleba dużego
4 soków pomarańcz. 2l
2 szt soki jabłko 2l
2 szt soki??? 2l
4 szt coca-cola 2l
4 szt wody n/g
musztarda duża
ketchup duży
25 szt oscypków
naczynia jednorazwoe
chpisy
paluszki

• Mamusia
babeczki jak ktoś ma jakieś pikle typu ogórasy (nie to ja przywiozę) ale grzybki na przykład to zabierzcie bo już mi orientacyjnie wyszło 300 zł za to co poniżej a to są ceny z głowy a do wódeczki będa super sprawą 🙂

ja oczywiście smalczyk zrobię ten obiecany

• Mamusia
radzia my cię znajdziemy:P :P :P :laugh:

dla mnie kaszanka może być 🙂no i Twój obiecany chlebek ze smalczykiem:P

Kasiu słońce mam jeszcze prośbę,kupcie kartonik mleka do kawki ja wam zwrócę kasę,bo trochę się boję taki kawał wieść,żeby się nie zepsuło 🙂

• Mamusia
Aniu mleczko kupię ale to niebieskie skondensowane?? Bo ja tez piję kawke z mlekiem i nie bedziesz kasy zwracac bo nie tylko my pić będziemy.

Jeśli wy z mężem pijecie wódkę to kup a jak piwko to kupcie piwko każdy przywozi to co uważa i to oc bedzie pił.

Chipsy i paluszki to są grosze więc kupimy.

• Mamusia
NO W SUMIE MASZ RACJĘ CHYBA SIĘ ZA 2ZŁ NIE POZABIJAMY:laugh: TO KUPICIE TO MLECZKO JA WEZMĘ KAWUSIĘ I CUKIER 🙂

NO I CHIPSY I PALUSZKI TEŻ JAKIEŚ KUPIĘ 🙂

A WÓDKI JA NIE MAM ZAMIARU PIĆ,MĘŻOWI TO NIE POZWOLĘ,BO PRZECIEŻ RANO MUSI WRACAĆ DO DOMU A PO WÓDZIE TO WIĘKSZY KAC I DŁUŻEJ SIE UTRZYMUJE WE KRWI WIĘC TYLKO PIWECZKO 🙂

KUŹWA JAKBYM MIAŁA PRAWKO TO BYM JUŻ POJECHAŁA I SOBIE Z ZOSIĄ DO SOBOTY POCZEKAŁA,A TAK TO LIPA 😞

• Mamusia
hejka!

my teraz przy cycusiu, gość juz pozegnany 🙂

pod listą sie podpisuje 🙂 kaszanka tez moze byc..a co do soków bo widziałam tam znak zapytania to dorzuciłabym czarna porzeczke 🙂

grzybki jakies mam w piwniczce 🙂 wiec zabiore i moze cos mi jeszcze w oko wpadnie wiec nad tym pomysle 🙂ogórasy tez moge wziasc 🙂

jejku!moze zaczniemy wielkie odliczanie do godziny zero:P hehe