Skocz do zawartości

CzerWCowe wieDZmy 2009-----CIaGLe RAzEm MAmuSKI:): | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 9,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• zefer

1295

• MAMULA

1889

• zoltri

1139

• lucky

990

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
hej laseczki
ja już wczoraj nie miałam siły tutaj wpadać

z moim znów wczoraj się pożarłam ale nie chce mi się o tym pisać, żałuję tylko że nie zostałam z wiedźmami dłużej 😞

spotkanie było super, kobitki tak jak Gocha pisała jeszcze fajniejsze w realu i facetów mają super. Gadałyśmy jak byśmy były starymi kumpelami 🙂 ale muszę napisać że Aniutka i Reni to bardzo spokojne kobitki 😉 a reszta to same oszołomy:laugh:

nie wiem czy wam tutaj wkleję fotki ale na nk w moim profilu będą 🙂

• Mamusia
hej,my też już na chacie 🙂ja chcę z powrotem do Szczyrku,było zajebiście chociaż do teraz męczę kaca:P :P :P ale taką imperzkę trzeba było porządnie oblać,bo nie wiadomo kiedy znowu okzaja się nadarzy 🙂

dziewczyny są super,małpeczki!!!Faceci też przesypatyczni!!!no i oczywiście dzieciaczki to na pierwszym miejscu!!!

Radzia szkoda,że nie zostałaś bym się mniej spiła heheheh:P :P :P

• Mamusia
Z TEGO CO PAMIĘTAM,PODKREŚLAM PAMIĘTAM:P :P TO TAK OKOŁO PÓŁNOCY,FACECI WCZEŚNIEJ SIĘ ZMYLI I PILNOWALI DZIECIACZKÓW,A MY SIEDZIAŁYŚMY NA PÓŁPIĘTRZE,BO NAS DESZCZ PRZEGONIŁ,A GOSIA KURDĘ NIE WIEM KTÓRA BYŁA GODZINA JAK POJECHAŁA,ALE JESZCZE NIE BYŁO CIEMNO 🙂

• Mamusia
hej laski ,ja już w Stalowej,i tak jak Kacha już w drodze do Bielska żałowałam ,że nie mam z wami noclegu,a mój Piotrek tylko powiedział ,że trzeba było wczesniej o tym myśleć i ze dziewczyny bardzo fajne .on chyba do końca nie wierzył ,ze my sie naprawde spotkamy a tu niespodzianka...
pogoda faktycznie byla do kitu ale co to dla nas,no i moja akcja na koniec z kluczykami ,a nogi mi sie trzesły jeszcze w domu ze złości -jestem kompletnie głupią blądynką i przez to zamieszanie nie pożegnałam się z Beatka i Zosią 😞