Skocz do zawartości

CzerWCowe wieDZmy 2009-----CIaGLe RAzEm MAmuSKI:): | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
a tak poza tym nie wiem czy pisalam e moj maluch dostal wczoraj pierwsza dwie lyzecszki jabluszka z marchewka i nerwa dostawal jak mu nie chcialm dac fajnie to wygladalo narazie brzusio nie bolal a i glodomorkowi zaczelam dosypywac dwie lyzki kaszki do mleka narazie lekki rezultat:P:P:P

• Odpowiedzi 9,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• zefer

1295

• MAMULA

1889

• zoltri

1139

• lucky

990

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Cześć laski!

Ja już po pracy.

Widać ze w takim układzie prawie każdy chłopina strzelił focha bo mój też! Ale cóż to troche wieksze dzieci od naszych wiedżmiatek!

Ja pędze wysłać siostre z małym na spacerek a sama biore się za gimnastykę sprzątania bo mam na amen ZALEZIONY domek ☺️ Tydzień pewnie bede sprzątać!

Buziale kochane

• Mamusia
a Ty Renatko już wróciłaś do pracy???

to nastepne spotkanie zorganizujemy bez chłopów i nikt nam fochów nie bedzie strzelał 🙂)

wynajniemy nianie która nam przypilnuje nasze małe wiedźmiątka a my sie zabawimy hehe

ja mam własnie akcje cyc, ale musze sie zaraz wziąść za prasowanie, choć strasznie mi sie nie chce jakaś niedospana jestem 🙂

• Mamusia
NO JA POSPRZĄTAŁAM,POPRAŁAM,BYŁAM NA ZAKUPACH A TERAZ SMAŻĘ WOTRÓBKĘ,BO ŁUKASZ MI PODKRĘCIŁ,A JUŻ ZE STO LAT NIE JADŁAM 🙂

BRAWO DLA PUDZIANKA,JA JAK SIĘ NAPATRZYŁAM I NASŁUCHAŁAM CO RENI PODAJĘ TO DZISIAJ TEŻ JADĘ KUPIĆ MAŁEJ SOCZKI JAKIEŚ JABŁKOWE I JABŁUSZKA W SŁOICZKU I PRZETESTUJEMY PO TROSZKĘ 🙂

ZOLTRI HAHAHA BARDZO ŚMIESZNE PKSEM 😠 :P :P :P

A MOJA ŻMIJKA DZISIAJ MARUDZI,CHYBA TĘSKNI ZA SZCZYRKIEM,BO TAM TAK PIĘKNIE SPAŁA,A TYLKO WCZORAJ WESZLIŚMY DO DOMU I JUŻ BYŁY HUMORKI,ALBO TO SPRAWKA TYCH DUCHÓW 🙃

• Mamusia
wIESZ NOWY SMACZEK dostała. Pomału małymi kroczkami a polubi 🙂

A ja mam dzisiaj straszny dzień marudy i wiecie co ząbeczki chyba mu na ostro się w dziąsełka pchają bo wszystko jak leci pielucha śliniak pięści moje palce po kolei laduje w buzi, a lodowy gryzaczek to z ust nie chce wypuscić. Właśnie mi padł, mam nadzieje ze to juz nie spanie bo będzie wczesna ranna pobudeczka.

Aniu nie wróciłam jeszcze do pracy ale mam taką nieciekawą teraz sytuacje w pracy i na prośbe dyrektora MUSZE iść kilka razy w m-cu odwalić swoje. Wiesz zwolnili laske która umiała mnie zastąpić a ją nią. I teraz z racji tego ze ZA kilka chwil wracam do pracy MAM ZROBIĆ SWOJE I PRZY OKAZJI PODUCZYĆ KOLEJNĄ KOLEŻANKĘ SWOJEJ PRACY i tej zwolnionej dziewczyny. PARANOJA

• Mamusia
Janek wykąpany, najedzony i spi 🙂 ja zdązyłam posprzatac i poprasować rzeczy małego...

Anulka, może Vaneska tylko tak za pierwszym razem, a za nastepnym podejściem bedzie lepiej 🙂

jak to jest z tymi dodatkami, czy ja karmiąc cycem też moge juz wprowadzać??

reni to faktycznie z ta pracą paranoja. A z drugiej strony dobrze wiedzieć że jesteś niezastapiona bo wiesz że miejsce bedzie na Ciebie czekać. U mnie zaś teraz przyjeli kolejną nową osobe do komórki księgowej i obawiam sie że nie bede miała do czego wracac 😞

a co do Kubusia- jesli to faktycznie ząbki to bardzo szybko mu wyrastaja. Słyszałam też że dzieci potrafią 3 miesiące przed ząbkowaniem tak się ślinić. A te lodowe gryzaczki są naprawde super. I słyszałam jeszcze że w aptekach są specjalne żele łagodzące ząbkowanie.. 🙂

• Mamusia
RENI JA TEŻ SŁYSZAŁAM,ŻE DZIECIACZKI DŁUGO WCZEŚNIEJ SIĘ ŚLINIĄ,OBY VANESSIE ROSŁY ZĘBY TAK JAK JESSI,BO JEJ TO NIE WIEM KIEDY WYROSŁY,OT TAK POPROSTU,NIC SIĘ NIE MĘCZYŁA.

RENI CO DO PRACY TO JESTEM ZDANIA JAK ANIUTKA,POPROSTU JESTEŚ NIEZASTĄPIONA 🙂

I SĄ ANIU ŻELE NA ZĄBKOWANIE,KOSZTUJĄ GROSZE BO SAMA SOBIE JE KUPOWAŁAM JAK MI ÓSEMKI ROSŁY,COŚ OKOŁO 10ZŁ 🙂

JA JUŻ KŁADĘ SIĘ Z MĘŻULKIEM BO DAWNO NIE POPRZYTULALIŚMY SIĘ TZN OD ŚRODY,ALE I ON I JA STWIERDZILIŚMY,ŻE TO ZA DŁUGO:P :P

BUZIACZKI!!!

• Mamusia
O to jutro pedze po żel łągodzący. Bo mało brakło i sacholem bym, juz dzisiaj posmarowała tak go meczyło bidulke...

A z pracą to jest tak ze moja firma jest w upadłosci i nie ma okresu ochornki dla kobiet w czasie ciaży macierzyńskiego czy wychowawczego. Wiesz teraz moge być potzebna a jak wróce OUT!!!
Oby nie!!! A tak normalnie to powinni Cię przyjac na tych samych warunkach na twoje stanowisko pracy, więc spoojnie luzik nie martw się bedzie dobrze!

A mój padł godzine temu i spi i ani go nie ruszam, ani nie umyty, nie przeinięty ani nie przebrany ani nawet nie najedzony. Pewnie o 24 pobudka

• Mamusia
to miłego przytulania Anulka!!

Reni! niby jest ten okres ochronny ale z drugiej strony realia bywają inne..u nas w firmie odkad jestm zatrudniona zawsze wszystko było porabane....wiec nie zdziwiłabym sie jakby była redukcja etatów i ja polece, ale narazie nie mam zamiaru się tym przejmować 🙂 na zasiłku dla bezrobotnych jakas kaska jest a i ja bede dłużej z Jasiem 🙂 zawsze trzeba szukac pozytywnych stron 🙂u Ciebie tez bedzie dobrze-zobaczysz!!

🙂 czesc kochane wiedzmy

moja mala Nadia miala goraczke 3 dni tzw.niby trzydniowka jakis wirus ale obylo sie bez antybiotykow.Zrobilysmy badania krwi i moczu.Mocz w normie krew... hmm wyszla lekka anemia 🤨 Nadinka dostaje zelazo i kwas foliwy-takze witaminowo...dobrze,ze juz wszytsko jest okej...w dzien w ogole mi nie spi i jestem skicana 🤪 noce przesypia cale teraz maz probuje ja ujarzmic...dzisiaj bez kapania tylko ja podmylam-dzien brudaska :P nie mam sily -jak raz ja nie wykapie to nic sie chyba nie stanie 😲 🤪

poza tym widzialam fotki z Waszgo spotkanka-ale Wy jestescie sliczne mamusie 😘 😘 moje kochane tesknie za naszym kilkaniem