Skocz do zawartości

CzerWCowe wieDZmy 2009-----CIaGLe RAzEm MAmuSKI:): | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 9,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• zefer

1295

• MAMULA

1889

• zoltri

1139

• lucky

990

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
zoltri napisał:
a u was kobitki brak ochoty moze powodowac karminie piersia:P:P:P

mozdzek wytwarza inne hormony niz potrzebne aby nam sex byl mily

ZOLTRI!!!! TY CHYBA MIJASZ POSTY JAK CZYTASZ. JA SIE TU OD KILKU DNI SKARŻĘ ZE U MNIE POSUCHA BO MĄŻ JAKIS NIECHĘTNY. JA TO BYM DO ANULKI PO SPRZĘT JECHAŁA CO OCHOTA TAKA....

• Mamusia
kochajcie się i rozmnazajcie dziewczynki nie ma na co czekać bo klimakterium za pasem....hihihi 🙃

już wróciłam ;zakupki udane ,kupiłam dla maluchóchów body z Disneya,i buciki-jak zwykle ,trampki dla Matika,a balerinki dla Karoliny,Olivce wkład do wanny bo zaczynamy kapiel w duzej wannie ponieważ jej kąpiel w małej na stojaku kończy się zalana łazienką i Piotrek z mopem 😠
no i oczywiscie coś dla małej-pizamki 6-9m ,ale takie prawdziwe :spodenki i bluzka z kotkami ,papućki z króliczkiem i tez pake body 6-9m,zaczynam robic zapasy bo z tego co Anulka pisała to juz ma pogromadzone dla Vanesski do 18 roku zycia a ja tylko na najbliższe 2 miesiące :evil:
aha, i jeszcze kupiłam sobie w koncu 2 termoopakowania z TT ,bo herbatki juz zabieram na spacerki a i do Pl sie przydadzą 🙂 kosztowały 14.99 to patrzyłamw pl tyle samo wychodzi 😞

• Mamusia
a własnie miałam was pytac ,czy wy kapiecie jeszcze wasze brzdące w tych małych wanienkach gdzies na stojaku,pralce stole,czy juz w duzej wannie ,bo ja tak sobie nie wąobrazam schylona podtrzymywac ją w dużej wannie a w wanience chlapie jak kaczorek,i juz nie wyrabiamy a z drugiej strony tak sie zastanawiam ile to wody nalać do dużej wanny zeby ta mała glista się wykapała???I dlatego kupiłam ten wkład ,zobaczymy cz to zda egzamin 🙂
http://www.allegro.pl/item740706498_lezaczek_do_kapieli.html

• Mamusia
GOŚ BUJAJ CYCKI 😠 😠 😠 WCALE NIE MAM DO 18-GO ROKU ŻYCIA,TYLKO NA KILKA MIESIĘCY,MAM SPORO NA 6-9,ALE NA 12 M-CY KILKA RZECZY,DRESIK,BLUZY JAKIEŚ,SUKIENKI:P :P

A JA KĄPIE MAŁA W MAŁEJ WANIENCE,ALE WKŁĄDAM JĄ DO DUŻEJ WANNY BO W PRZECIWIEŃSTWIE DO TYCH 30-STO LATKÓW DAJĘ RADĘ SIĘ SCHYLAĆ:P :P :P

NOCNIK ZAJEBISTY 🙂

KURDĘ JA MUSZĘ JAKĄŚ SUKNIĘ WYSZUKAĆ NA CHRZCINY 🤢

• Mamusia
anulka
narazie moje cycki buja Olivka ,a pogadamy ja ty będziesz mieć 30 lat .po tych gimnastykach z Vaneską nie bedziesz mogła z fotela grubego dupska podnieść,ja kręgosłup mam tylko jeden i dbam o niego,a przynajmniej jak nie muszę to go nie nadwyrężam:laugh: gófniarzu!

• Mamusia
No my już po spacerze i kawce u sąsiadki

Gosia mam jak na razie tylko jeden komplet Reksia bo był przydział ale one są w obiegu do 30 listopada więc z palcem w nosi ci załatwie i sobie też bo chcę dziewczyną na stare lata w prezencie dać tak jak my od teścia dostalismy wartościowe monetki:P

Aniutka i dobrze zrobiłaś!!! Niech stary się nauczy że nie wszytsko ma na pierdenięcie musi sobie na przyjemności zapracować.

Ja moją jeszcze kąpie w wanience na wersalce ale już się nie mieści więc chyba będe zmuszona do dużej ja wpakować.

Gocha a nie wiesz że Anula zapasowy kręgosłup w lumpku kupiła:P

Idę przygotować ziemniaczki na duszonki bo jak mój z zawodów strażackich wróci to jedziemy na działkę zakończyć sezon i duszonki sobie zrobimy 🙂

• Mamusia
dzieki Radzia ,-pamietaj o mnie ,a o jakim nominale te monetki i co warto ją kupić ???Fakt,fajnie bedzie dac kiedys na pamiątke naszym laskom monete wybita w roku ich urodzenia:laugh: i to jeszcze z Reksiem:P ile kosztuja?

A ten nabytek z lumpka to pewnie jej do 40-stki nie donosi 🙃

• Mamusia
Edith nie omijam postow i czytam ze zrzumieniem :P:P:P:P

tylko napomknelam ze czasem jest tak:P:P:P:P

gos ja swojego byka w wannie kapie juz od przyjazdu..mam ta gadke na ktorej sobie lezy i pluska wszedzie hehehe ma ubaw:P:P:P:P

ja juz na kregoslup nie wyrabiam a co dpoero jakbym miala kloca trzymac caly czas chodz ja mam stojak :P:P:P:P

dla mnie nie zrobili zapasowego kregoslupa wiec tez staram sie dbac:P:P:P

:laugh: wiem wiem nikogo nie ma aby ze mna pogadulic

mialam ostatnio dola-klotnia z mezem o pierdolke ale smutno mi bylo bo nie lubie sie klocic.Poza tym jestem wsciekla bo dzisiaj idziemy na imprezke 😠 ktora wymyslila tesciowka 😠 heehh a mial by weekend we trojke 😠 o tym,ze idziemy dowiedzialam sie dzisiaj jestem wsciekla!!! 😠 🤪 Nadzia mi marudzi...bo dziaselka ja swedza-zainwestowalam w zel do dziaselek dla dzieci i jak reka odjol!!!

buziaki mamuski -zycze lepszego wiecorku niz moj...tesciowka :laugh: 😲 🤪 🤪 🤪 😠