Skocz do zawartości

CzerWCowe wieDZmy 2009-----CIaGLe RAzEm MAmuSKI:): | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
byłam na spacerku z niunią w parku -sama,bo chłop przyszedł ,zjadł i padł 😞 budze go na kafkę ale mu sie nie chce dupska ruszyć ,to chyba zrobie i pójde do niego ,bo musze sie przytulic dzis do jego kompa ☺️ bo on ma podłączoną drukarke a wydrukuję ten tekst o Kamilce i planuję jutro działać 🤔 i albo mnie wysmieją ,albo dadzą kaskę i poleci przelew do Polski 😞no i chce wydrukowac kilka tych danych konta ,zeby rozdac to moze ktoś jeszcze wyśle,albo sie osmieszę ,bo wiecie ile teraz takich hohsztaplerów co żebra pod kościołami 😠 mam nadzieję ,że NIE!

• Odpowiedzi 9,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• zefer

1295

• MAMULA

1889

• zoltri

1139

• lucky

990

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
jestem 🙂 nie moglam wejsc na bebzon i netu nie mialam wiec sie zabralam i pojechalam na starówke z małym. kakao nie bylo,bo przyjechal i padl po 12godzinach pytania tych osłów baranów zeby zaliczyli... dzis znow mial to samo, wlasnie wraca...
czytam was i sikam ze smiechu-taaaa, ja na allegro wylicytowaam:laugh:
wanienke mam taka wieksza i mam w niej tzw. foczke i w niej siedzi mały , pozniej przejdzemy do wyjecia foczkii kapieli w samej wanience a pozniej juz duza wanna ( jak ja kupimy hihi)

• Mamusia
witam ponownie 🙂

wróciliśmy z Wrocka dwoma autami taaadaaa, kupiliśmy jednak tego passata do tego combi 🙂 nawet jestem z niego zadowolona 🙂

mały został z dziadkami a taki wymęczony że szok:0 zjadł babci 60 ml butli a mi przy cycu zasnął i teraz mnie rozsadza ech..pewnie nie dojadł no i kolejna nieciekawa nocka przedemna

zrobiłam dziś karpatke wiec ide po kawałek i troche sie zrelaksowac bo jestem padnieta

• Mamusia
beatka, niezłą fotkę rzuciłas na NK 🙂)) kwiatulec za to. w ogóle zauroczona jestem Twoimi zdjęciami ze ślubu. serio-super są!!! u nas OK. mąż wrócił z rowerka, ja spędziłam popołudnie z przyjaciółka i jej córeczkami - jedna w wózku a drugą w brzuszku 🙂 Mała w łóżku, ja z moim ulubionym winkeim - różowym Carlo Rossi i z pucharkiem lodów...pychaaaaaaaaaaa

• Mamusia
Goś - a Ty sie nie przejmuj. nikt Cie nie wyśmieje!!! ja bym na Twoim miejscu poszła przed mszą do księdza i mu to dała zeby z ambony przeczytał o Kamilce i powiedział ze po mszy będziesz zbierała kaske. sama kiedys pisałaś ze chodzisz do kościoła co tydzień wiec pewnie Cie ksiądz kojarzy i ludzie tez, to Cie nikt o machlojstwa nie będzie podejrzewał. ja bym tak zrobiła. napisz potem co i jak!

• Mamusia
a ja sie czuje do du.....katar mnie rozklada kurka 😞:*( 😞 😞 😞 😞 😞

kupilam dzis znow miszeczke ale od razu z przyczepiona lyzeczka u mojej mamy zostawialm:P:P na jej karmienia:P:P:P
i psu bezrekawnik na chlodne dni ahhaha 🤪 🤪

maly po kapieli oglada tv bo spac mu sie zbytio nie chce :P:P:P

buziaki:P:P

• Mamusia
justyna_Cg napisał:
czesc dziewczyny. mam taki problem, dlatego pisze do was 😉 jak odchodzily wam wody to jak to wygladalo i jaki kolor?

mi odchodzily wolno, 2 razy chlusły na podpaske o 16.30 i 18.30, ale mało, były przeźroczyste, leciały wolniutko całą noc. zaczęłam rodzić następnego dnia ok 7.30 na porodówkę mnie wysłali a o 12.00 mi cąły pęcherz przebili, bo one sie wolno sączyly, ale wciąż było ich dużó ale wody to jest bardzo indywidualna sprawa..każda z nas miała chyba inaczej...

• Mamusia
justyna
mi odeszły wody i wierz mi tego nie da sie przegapić .to jest ciepłe ,różowo-przezroczyste i leci po nogach i nic nie mozesz zrobic ,ja dostałam ataku smiechu ,poszłam sie wykapać ,podkładałam sobie te wielkie podkłady poporodowe ale to nic nie dawało -przemakały,i marsz na porodówę:laugh:

• Mamusia
spadam dziewczynki kapac marude ,która spała i obudziła się niedawno więc nie wiem jak to bedzie z tym spaniem teraz???? 😞

dobranoc ,jutro po akcjii:KAMILKA sie odezwe ,papapapa 😘 😘 😘
jeszcze buziak i kfiat dla Aniutki ,na passata-combi,a tak na marginesie to do seksiku tez sie bedzie niezle nadawał 🤪