Skocz do zawartości

CzerWCowe wieDZmy 2009-----CIaGLe RAzEm MAmuSKI:): | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
justyna_Cg napisał:
aha ale to uczucie jest okropne non stop latam i zmieniam wkładki 😮 mam zagrozenie przedwczesnym porodem od 26 tyg ciazy a skurcze mam przynajmniej raz dziennei dlatego ciezko mi teraz wyczuc kiedy to napewno juz porod.... 🤢
skurczy porodowych nie pomylisz!te skurcze to pikus, sa przepowiadajace, te prawdziwe sa 1000 razy mocniejsze.jak pierwszy raz o 2 w nocy dostalam bol to juz wiedzialam,ze sie zaczeło.

• Odpowiedzi 9,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• zefer

1295

• MAMULA

1889

• zoltri

1139

• lucky

990

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
justyna pamietaj,ze u kazdej jest inaczej! ja mialam pierwszy skurcz o 2, pozniej 2.30 i tak do 7 rano oraz czesciej, pojechalam gdy byly tak jakos co 3 min i jeszcze kilka godzin mineło zanim urodzilam. i tez mialam historie ciazy nieciekawa wiec jak mi sie cos nie podobalo to jechalam albo do gina albo do szpitala na sprawdzenie co jest- dla swietego spokoju.nikt na Ciebie nie nakrzyczy,ze bez potrzeby przyjezdzasz skoro masz zagrozenie.

• Mamusia
edithd napisał:
mi brakuje brzusia. dzis porządkowałam ciuchy w szafie i jeszcze kilka ciążowych wyszperałam... fajny był ten czas. i to prawda co mówia, ze po porodzie się juz tego bólu nie pamięta. bolało cholernie, ale to sie rzeczywiście zapomina...
dokladnie, juz nie pamietam tego bolu i w sumie moge znow rodzic- kilka chwil i po 🙂 a najsmieszniejsze,ze jak tylko tymus wyskoczyl to nagle wszytsko minelo jak reka odjał i nie wiem skad mialam tyle sily! a przeciez na lozku krzyczalam "w dupe jeza" i "nie mam sily" itp!

• Mamusia
Niebus mi brakuje raz w tygodniu przynajmiej ogladam filmiki itp jego jak jeszcze byl w srodku ten bol co przezylam...ale zeby znow zlapac go w wodzie dala bym wszystko 🙂 🙂 🙂):

ale nastepnej dzidzi nie 🙂 🙂 🙂

kobiety jak mnie zaczol kregoslup walic od kilku nie wiem czy skolioza daje znak przez noszenie mlodego alebo mnie rozklada 😞 😞 😞

• Mamusia
hmm, chyba ze trafi na taki typ połoznej jak ja... o 2 w nocy pojchaliśmy ze skurczami do szpitala a ta wredna su...zła ze ją ktoś raczył w spokoną noc obudzić skomentowała to "przyjeżdżają tu takie wystraszone, blade, jakby się było czego bać...jakby sie cos działo".. juz mi sie wtedy z 8h wody sączyły...

• Mamusia
zoltri napisał:
Niebus mi brakuje raz w tygodniu przynajmiej ogladam filmiki itp jego jak jeszcze byl w srodku ten bol co przezylam...ale zeby znow zlapac go w wodzie dala bym wszystko 🙂 🙂 🙂):

ale nastepnej dzidzi nie 🙂 🙂 🙂

????????????????????????????? co to zoltri??? no more kids????

• Mamusia
anty gryp lykam lykam mi tylko z nosa cieknie ...gos mnie zarazila....Edytko moze przed sama 30stka albo po ...na jednego cala milosc a tak poza tym nie czasy na wiecej 🙂 🙂 🙂

setny raz w tym tyg widze Wladce pierscieni na tv...moj ma jakas manie wrrrrr jak jeden film zapoda tak caly tydzin do snu ma

• Mamusia
cześć Mamuśki. obiecany kfiat leci do Aniutki. u mnie posuchy cześć dalsza 😉
Mała sie o 4:40 obudziła i przed pół godziny kwękała bo sie wykupkać biedna nie umiała.... w kańcu jak walła to aż domem zatrzęsło hahaha 🤪 🤪 zassała cycai za 2 min spała. i tak do 8.10
mamusia w kuchni poszalała, mięsko sie dusi, ziemniaczki obrane, sałateczka ready, ciasto śłiwkowo-jabłkowe w piekarniku. yupi:P :P :P