Skocz do zawartości

CzerWCowe wieDZmy 2009-----CIaGLe RAzEm MAmuSKI:): | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 9,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• zefer

1295

• MAMULA

1889

• zoltri

1139

• lucky

990

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
czesc

uwazam ze nie potrzeban ta nagonka okreslenie kakao nie do wszystkich musi trafiac , ja tutaj czasem zagladam ( raczej zobaczyc co u zosi ) i lubie was poczytac i nie rozumiem dlaczego tak zareagowalyscie nikt tak naprawde o was nic nie napisal , tylko o jednym okresleniu , co do kamilki ja nie pozostalam obojetna wkleilam apel w majowkach i rozeslam go do wszystkich moich znajomych , na krzywde dziecka nie pozostaje obojetna , bo sama to w zyciu przeszlam ( 3 operacje i ponad 30 zabiegow chirurgicznych z moja pierwsza corka )

nazywania nas przez was mocherowymi beretami mysle ze nie jest na miejscu

niebo a to ze fajnie byc czerwcoweczka to wszyscy wiedza 🙂

• Mamusia
Gos jestem pewna,ze jest wszystko lepiej niz ok 🤪

M zabrał Tymka na wycieczke na lotnisko odebrac starszego syna, a ja mam czas na spokojne odkurzanie i mycie podłog, koty na tarasie a ja zaczynam latac na odkurzaczu 🙂 wiedzma jestem 🙃 a jak!!!!

Gos rozumiem,ze 18cie konczysz i impreze robisz 🤪 wbijam sie na niemca:P

• Mamusia
hejka Laski!
tydzien człowieka nie ma i 150 stron napisałyście!
my byłyśmy u moich rodziców i pojechałyśmy autobusem co było niemal tragiczne w skutkach bo Rozalka coś złapała tz katarek i ciągle się z nim męczy, męczy się ona a mnie aż serducho ściska - biedna Zosia i Kamilka - ile one muszą mieć siły postaram się też im pomóc na tyle ile dam radę no i gosia jest wielka i wszystkiego najlepszego dla niej w dniu jej świeta i kwiatuszek wirtualny
a ja myślałam też że idzie mojej małej ząbek bo zachowywała się inaczej - ale to przez ten katarek a mała biała kropeczka na dolnym dziąśle i górnym to kolonia bakterii czy coś takiego i wszystkie dzieci ponoć ją mają, zresztą byłam z mamą u super pani doktor która kazała mi słuchać mamy jako kobiety doświadczonej hihi
widzicie majóweczki nie takie złe, a jak się z więzienia nie ma ziomków to kakao się kojarzy z miłą, przyjemną, cieplutką a nawet pyszną sprawą bo dobre kakao nie jest złe 🙂
miłego dnia wszystkim

• Mamusia
Cześć laseczki.

Ja tylko na momencik bo mam dzisiaj mnóstwo gosci i pedze z Kubą do lekarza bo mi zaczyna pokasływać. Wczoraj ponadrabiałam zaległosci ale zasnęłam na laptopku i nic nie wyklikałam.

Najważniejsze [color=#FF6600][/color]GOSIU WSZYSTKIEGO WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!! I poza tym dziewczyno jesteś WIELKA!!! Czytałam i płakałam!!! Suuuuper że sie udało. Ja postaram sie u nas zoorganizować zbiórke, może ludziska zareagują.

Radziu trzymam kciuki ale wierze ze wynegocjujesz super warunki!

Beatko meżulo tylko podziwiać za stronkę, czekam z niecierpliwoscia aż zacznie hasać!!! A i wąteczek na forum adekwatny !!!

Kakao i jego historia jest the best = zresztą tak jak wiedźmy i ich historie!!!

A u nas weekend tak zleciał ze szok. Przygotowania do remonciku - postawiłam na swoim!!! Mały normalnie zmienia sie w oczach. Wczoraj zaczaił jak sie przewracać z plecków na brzuszek i jak radzić sobie z podwinietą rączką!!! Płakałam ze śmiechu i szczęścia bo bałam sie ze przez tę rozwórkę później zacznie rozwijać się ruchowo a tu takie zaskoczenie. Zębulce idą mu na całego, wszystko mamy uslinione!!! Wpadne później i Was poczytam!!!

• Mamusia
kuźwa a ja z lenistwa nie nadrabiałam zaległości i nie wiem co Gosia pisała może wiecie na której stronie jest ten post bo chętnie go przeczytam.

Z szefem wynegocjowałam wszystko co chciałam ale roboty mam do zarąbania aż strach zapuszczać się głębiej ale obiecałam że stanę na uszach i wszytsko wyprowadzę 🙂

Anula jasne że chcę płytkę:P

• Mamusia
moja glista spi 🙂)

musze w koncu wziasc sie za prasowanie 🙂)
a dzisiaj mykam na pilates, jestem z tego powodu bardzo happy, a tak wogóle sie zastanawiam od czego bolą mnie miesnie brzucha i tak już 3 dzien, nie przypominam sobie abym miała jakis wysiłek fizyczny 😞

Anula, ja rownież bardzo chetnie posłucham kołysanek 🙂

Radziulka!Kobieta z takim pokładem energi jak Ty napewno da sobie rade 🙂)przecież za Zosia byłas naszym motorkiem ciążowym 🙂)wiec to bedzie dla Ciebie pikuś:0

a ja musze pochwalić mojego męża, widze że zaczyna sie starać.. 🙂 ale jeszcze troche go pomecze, a co!! 🙂