Skocz do zawartości

CzerWCowe wieDZmy 2009-----CIaGLe RAzEm MAmuSKI:): | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 9,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• zefer

1295

• MAMULA

1889

• zoltri

1139

• lucky

990

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
edithd napisał:
jejus, paulinka, ja za pierwszym razem przeczytałam ze nowa sofie ochrzciliście i troche mnie wcięło... 🙃 🙃 🤪 🤪

od jutra rana akcja SUWACZEK
chocbym sie zesr...miała to pewnego dnia zobaczycie mój suwak 🙂

amen
a moja krowka juz chrapie i nici z kakaa 🤢 😲 😲 😲

• Mamusia
no dobra to ja już się suwaczkami pobawiłam 🙂 i nawet Glitery sobie zrobiłam:P - ale nie wkleja mi się zdjęcie przy suwaczu - tz. robie suwaczek ze zdjęciem - ale na brzuszka wkleja się bez zdjęcia. Wczoraj próbowałam odciągnąć coś pokarmu żeby zamrozić i jutro drinkować i wyobraźcie sobie że odciągnęłam po wieczornym karmieniu 20ml! spróbuje jeszcze dziś w dzień ... i chyba szykuje się zabawa jutro z małą ilością alko 🤨 🤨 bo w dzień ona ciągle chce jeść a głupio jak sobie odciągnę i nie będę miała co jej dać...
a wstałam tak wcześnie bo towarzyszyłam G w jedzeniu śniadanka i zawsze Rozalka się budzi o 6 tej - a dziś jeszcze śpi - ale już się kręci
miłego dnia babulce 😘

• Mamusia
och ten Tymuś 🙂 całe szczęście że to tylko Tymuś a nie morze 🙂
Edith - śliczne te suwaczki z tej strony 🙂 i udało mi sie zrobić ze zdjęciem :laugh: wreszcie 🙂 - no cuż zrobie chyba jakąś babkę ucieraną ... bo kruche jest lepsze ze śmietaną a śmietany oczywiście nie posiadam a Grześ mi kategorycznie zabronił wychodzenia z naszym króliczkiem na dwór

• Mamusia
NO JESTEM 🙂

MOJA CÓRCIA MI WALNĘŁA KUPSZTALA JEDNEGO,ZDĄŻYŁAM JĄ POWYCIERAĆ PRZEBRAĆ I ZA CHWILĘ PODCHODZĘ DO NIEJ A ONA ZNOWU NIEŁADNIE PACHNIE,ZAGLĄDAM A TU KUPA NR2:laugh: 🙃 I DAJE W CHACIE JAK W SZALECIE PUBLICZNYM 🤪

EDITHD GRATULUJĘ SUWACZKA 😘

JA ZA ZDJĘCIEM JESZCZE NIE PRÓBOWAŁAM ROBIC 🙂

U NAS ŚNIEŻYCA ZNOWU SYPIE OD RANA,ALE JUŻ DZISIAJ MUSZĘ WYJŚĆ TROSZKĘ Z MAŁĄ,BO KURDĘ TRZEBA HARTOWAĆ,BO PRZECIEŻ ZIMA ZA PASEM I CO MAM Z NIĄ AŻ DO WIOSNY NIE WYCHODZIĆ 🤢 TERAZ NAWET CZYTAŁAM ARYTKUŁ W MAMO TO JA,ŻEBY NAWET W TAKĄ POGODĘ WYCHODZIĆ Z MALCEM,ŻE ON TEGO POTRZEBUJE,ŻEBY TYLKO NIE WYCHODZIĆ Z GORĄCZKĄ,A TAK TO ZAWSZE.

U NAS NOCKA Z PRZEPYSZNYM DŁŁŁŁŁŁŁŁŁUGIM KAKAO ŻE AŻ RANO NIE MOGŁAM SIĘ OBUDZIĆ DO MAŁEJ 🙃 A TO JUŻ BYŁA 7:P :P

BICHITO JA TEŻ PRZECZYTAŁAM,ŻE SOFIĘ 🤪 HEHE

MIŁEGO DNIA LASECZKI I KWIATUSZEK DLA EDITHD ZA TĄ UPARTOŚĆ W DĄŻENIU DO SUWACZKA 😘

• Mamusia
Anulka jaka Vaneska dłuuuuuga i co za nogi 🙂 - mnie wzięło z suwaczkami hihi teraz szukam odpowiedniego do ślubu :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: ale ze zdjęciem 😁

dobra niby przekonałaś mnie - i tak muszę jechać kupić farbę do włosów - chociaż jeszcze się waham czy nie zostać przy "swoim" kolorze

• Mamusia
hej laski!

dziekuje za troske!!! nie zalało i nie wywiało mnie ale niektore dzielnice gda byly pozalewane, ja mieszkam wysoko wiec raczej mnie nie zaleje, chyba,ze tsunami...

jestem sama wiec wszystko sama robie i z tymkiem sie kapie wiec zajmuje to wiecej czasu...wczoraj jakos byl marudny, pozniej wrocil kuzyn, Tymek dostal mleka Nan na probe i za jakis czas zwymiotowal nim.. 🤨 dzis chyba sprobuje raz jescze z Nan, bo go roche tarmosilam na kolanach zeby nie plakal i moze mu wymusiłam te wymioty ☺️ sprawdze w dzien dzis a jak nie to mam juz 2 kartony mleka ,ktorego nie moze pic 😞
jak go wykapalam poszlam rbic mleczko na noc- wracam z butla a on spi 🙃 polozylam sie obok niego i mecz ogladalam- zenada.
pozniej wzielam telefon do reki a tu sms od Anulki 🙃 a ja mam sciszony sms wiec nie slysze jak przychodzi...komp mialam juz zamkniety wiec tylko odpisalam,ze zyje.

Dzis w gda spokojnie! wieje ale juz nie huragan, bo wczoraj wialo z sila huraganu nawet do 130km/h.

Edi czy mnie oczka nie myliły i juz masz fotelik na siedzaco ???nie za szybko hmmm? nie boisz sie o kregosłup- zobacz jak to dziecko wisi!

• Mamusia
dziendobry
:P:P:P:P

Anulka jaka Pineska rozczochrana moj od razu mial ladnie ulozone bo w wodzie heheheh

Ethan pobodka nocna wrrr kiedy on w koncu sie naulczy spac cala noc juz bylo tak pieknie cale noce spal w pl a teraz on dalej domaga sie amciu

Edith bravo suwaczka:P:P:P

niebus 🙂 🙂 🙂

• Mamusia
ZOLTRI PRZYZNAJ SIĘ,ŻE MIAŁAŚ W SZPITALU SZCZOTKĘ I ŻEL DO WŁOSÓW I MU UŁOŻYŁAŚ:P :P :P :P

NO I MOJĄ NIESTETY WYCIĄGNĘLI Z BRZUCHA I NIE MIAŁA SZANS NA UŁOŻENIE FRYZA 😞

BETI DOBRZE,ŻE WSZYSTKO OK!!!!BRAKUJE TYCH DRUGICH RĄK W DOMU NIE???ALE JUŻ JUTRO M WRACA WIĘC NAPEWNO BĘDZIE SIĘ SYNECZKIEM ZAJMOWAŁ CAŁY CZAS 😘 😘 😘