Skocz do zawartości

CzerWCowe wieDZmy 2009-----CIaGLe RAzEm MAmuSKI:): | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 9,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• zefer

1295

• MAMULA

1889

• zoltri

1139

• lucky

990

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
moj tymek juz ponad tydzien temu brumy robilm teraz wytyka jezyk i ma radoche 🙂

a ja chyba nie mam pierdzielca na punckie ciuchow, butów czy torebek..moj maz ma wiecej par butów niz ja 🤪
nawet chce teraz 2 pary butów wytawic na allegro, bo chyba raz na nogach mialam i leza,,,jedne z torebka w komplecie hihi...
chyba dlatego ,ze nie lubie zakupów...

• Mamusia
Goś napisał:
niebo napisał:
Auri smok jest zaje...!!! zeby moj tymo ssał to kupilabym,bo mam konto na ebay'u

ide kolacje wciagnac..juz wiem dlaczego mialam wilczy apetyt i korbe na slodycze- wczoraj przyszla @. zupelnie bezbolesnie...

gratulacje ,to juz mozesz zaczac starania o dziewczynke , 😉
poczekam jeszcze, niech tymo podrosnie zeby byl starszy brat 🙂

• Mamusia
niebo napisał:
Olivcia mała fighterka!

mam jednak na jednym punkcie pierdzielca..moglabym zoo w domu miec gdyby nie pewne ograniczenia...

Każdy ma swojego bzika ja wczoraj @@@@ dostałam i to tak z zaskoczenia i tez mi się nie wiadomo co chciało 🤪
i tez nie boli ale bardzo intensywna 🤪

• Mamusia
hej

ale ma popierniczony dzionek 😞

pozytywy to kupiłam sobie buty, i wyskoczyłam na aerobik

negatywy to to że po rozmowie z moja dyr wiem, że jeśli nie znajde pracy do 23 listopada to zasile konto bezrobotnych w polsce 😞 z jednej strony sie ciesze bo nie chciałam tam wracac, ale zawsze to była jakaś praca jakbym czegoś nie znalazła...

teraz musze sie wziąść pilnie za szukanie pracy a nie lajtowo jak to robiłam wczesniej..

ja też nie przepadam za robieniem zakupów, robie je wrecz ekspresowo...i najlepiej jak chodze sama 🙂

zoltri!bombowy ten smoczek 🤪 🤪

jutro wyjezdżam do rodzinki wiec nie bedzie mnie do poniedziałku 😞 a ja już tesknie za Wami 😞

• Mamusia
Sofia tez mi powysysala cycole i spi.Padla.jest ostatnio taka podirytowana...I martwie sie troszke,bo byla przezeibiona i brala 7 dni Bisolmed... no i odstawilismy kropelki a tu wciaz kaszel,katar i chyba gardlo zajete...Nie wiem co zrobic. Chyba pojde do pediatry, bo juz 10 dni mija a ona chorchla...

Ja lubie zakupy. I najbardziej lubie na nie chodzic sama!Buty uwielbiam i torebki tez... Nie niszcze bardzo. Tak jak Gos mam niektore buty sprzed 7,8 lat i wciaz sa dobre. Torebki lubie oryginalne,z jakims fifem zawsze. ale teraz tez nie nosze torebek,bo mam wszystko w torbie od wozka.