Skocz do zawartości

CzerWCowe wieDZmy 2009-----CIaGLe RAzEm MAmuSKI:): | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 9,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• zefer

1295

• MAMULA

1889

• zoltri

1139

• lucky

990

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Niebo az skopiuje ci fragment ze slowniczka bo chyba nie wiesz co piszesz albo za bardzo ci sie pomylily slowka

hipokryta obłudnik, człowiek fałszywy, dwulicowy; faryzeusz.

Hipokryta (od gr. hypokrites, ten, kto coś udaje, aktor, hipokryta) - osoba, która ma zwyczaj nie ujawniać swojego prawdziwego zdania o tym czy owym, wypowiadając raczej zawsze taką opinię, o której wie bądź przypuszcza, że zyska nią przychylność rozmówcy bądź słuchacza.

kazdy ma swoje zdanie i broni jego!!!!

• Mamusia
ZOLTRI JA NIE MÓWIŁAM,ŻE JEST NIEBEZPIECZNY TYLKO MI CHODZIŁO PORÓWNUJĄC WAGĘ NASZYCH DZIECIACZKÓW,SAMA WIDZIAZ JAK ETHANEK SIĘ ROZWIJA A JAK NP MOJA VANESSKA U NIEJ NIE MA SZANS ŻEBY SIĘ PODPARŁA RĄCZKAMI,A ETHANEK TAK ROBI DZIĘKI "MASY CIAŁA"JEST BEZPIECZNY BARDZIEJ NIŻ NASZE BO JEST SILNIEJSZY 🙂 🙂NIE MIAŁAM NIC ZŁEGO NA MYŚLI 😘 😘 😘 MOJA NP BARDZO KIWA JESZCZE GŁÓWKĄ,NIBY TRZYMA,ALE BUJĄ NIĄ 🙂

KURWA JUŻ MNIE ZACZYNA WKURZAĆ TAKIE OBRAŻANIA I WOGÓLE.NIBY KAŻDE MA SWOJE ZADNIE A I TAK SIĘ CZEPIACIE. 😠 😠 😠

TO GOŚ TEŻ POWINNA SIĘ OBRAZIĆ,ŻE NIE ZŁOŻYLIŚMY JEJ ŻYCZEŃ A JA NP NIE MIAŁAM ZIELONEGO POJĘCIA,ŻE MASZ DZISIAJ ŚWIĘTO I PRZEPRASZAM CIĘ KOCHANA I WSZYSTKIEGO NAJ!!!!! 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘

WIDZĘ,ŻE CORAZ BARDZIEJ SIĘ CZEPIACIE GŁUPOT,NIE WIEM HORMONY CZY CO ALE NIE MOŻEMY PRZEGINAĆ JEŚLI NADAL SIĘ CHCEMY ZE SOBĄ PRZYJAŹNIĆ 😠

KUŹWA BEATA TY TEŻ NIE RAZ NAS ZLINCZOWAŁAŚ I JAKOŚ SIĘ DOGADALIŚMY,A TERAZ SAMA SIĘ CZEPIASZ 😠

JA BYŁAM GŁUPIA BO ZA DUŻO DAŁAM ZA KRZESEŁKO I CO JAKOŚ MI TO NIE DAŁO POWODU,ŻEBY SIĘ OBRAZIĆ,A TY CO????UWAŻASZ NA TZN M NNIE,AURELKĘ I BHRKĘ ZA FAŁSZYWE??????????????????NIE JESTEM TEGO TYPU OSOBĄ I NIE BYŁAM NIGDY!!!!!!!!!!!!!SAME MNIE POZNAŁYŚCIE JAK NIE JEDEN CZŁONEK MOJEJ RODZINY!!!!NIGDY NIE ŚCIEMNIAM I NIE UKRYWAM TEGO CO MYŚLĘ!!!!!PRZYZNAŁAM SIĘ WAM W SZCZYRKU DO NAJOKRUTNIEJSZEJ RZECZY W MOIM ŻYCIU DOTYCZĄCEJ CIĄŻY I CO....NADAL UWAŻASZ,ŻE JESTEM KŁAMIĄCY OBŁUDNIK??????????WKURZYŁAM SIĘ I MUSIAŁAM SIĘ WYPISAĆ SKORO MAMY BYĆ SZCZERE!!!!!!ALBO NAS TO ZABIJE ALBO WZMOCNI!!!!!!!!!!!!!1BO CHYBA PRAWDZIWA PRZYJAŹN POLEGA NA ZAUFANIU I ROZUMIENIU SIĘ NAWZAJEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Mamusia
dziewczyny looz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
weszlam zyczyc dobrej nocki.
Ja dzisiaj bylam na zakupach i kupilam piekne ciuchy 🙂 Mam dobry humorek teraz 😉
teraz rybki w piekarniku, malenka spi, maz przed tv. Mialam wlasie gosci z polski. Tez maja synka malego, rocznego. Wiec milo bylo troszke po polsku pogadac 🙂

Caluje was. I dla solenizantki- 100 lat!!! 😘 😘 😘

• Mamusia
NO I SIĘ ZGODZĘ Z AURELKĄ NIE TRZEBA PRZEBYWAĆ WSRÓD WYKSZTAŁCONYCH LUDZI ŻEBY NIE BYĆ " 😜ROSTAKIEM"JA KUŻWA JESTEM TĘPAKIEM PO LO Z MATURĄ TYLKO I CO PRZEZ TO MAM BYĆ GORSZA OD WYKSZTAŁCONYCH LUDZI???????????????JAKBY PRZYSZŁLO CO DO CZEGO TO BYM ICH NA PIERWSZYM LEPSZYM ZIELENIAKU SPRZEDAŁA!!!!!!MYŚLĘ,ŻE WYKSZTAŁCENIE NIE MA TU NIC WSPÓLNEGO Z ROZUMEM I TOKIEM MYŚLENIA!!!!!!!!!!!!!!!

• Mamusia
ZOLTRI MA NADZIEJĘ HEHE I JA TEŻ NIE NAPISAŁAM TEGO ZŁOŚLIWIE POPROSTU WIDZIAŁAŚ JAKA VANESSKA CZY OLICIA DROBNE WIĘC SĄ "SŁABSZE" 😞ALE NADROBIĄ:P :P :P :P NO I JESSI CAŁY CZAS SIĘ PYTA O WAS WIĘC NIE WIDZE OPCJI,ŻEBYŚCIE U NAS NIE BYLI BO CI NAKOPIĘ DO TEJ DUPY!!!!!!!!!!!!!!!!NAWET WCZORAJ BYŁA JESSI Z TATĄ U ZNAJOMYCH I IC SYNEK 2 MIESIĘCZNY WAŻY 7KG 🤪 I WIESZ CO POWIEDZIŁA,ŻE JAK MAŁY ETHANEK!!!:laugh: :laugh: :laugh: WIĘC MYŚLI O WAS I ....WIESZ JUŻ SAMA NIE MASZ WYJŚCIA GRODZKA OTWARTA I CZEKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Mamusia
a mi sie płakać chce...
miało być tak pięknie... pierwszy raz od kąt się urodziła Mała pomalowałam paznokcie włosy nawet się już prawie pomalowałam Grześ tez był już gotowy - wykąpali z moja siostrą Rozalke i czekała mała na cyca a ja kładąc sie koło niej już myślałam o szalonej nocy w rytmie hmmm w wielu rytmach, aż tu nagla Rozalka jak nigdy w życiu zaczęła krzyczeć.... i to tak strasznie wydzierać się chodziliśmy z nią, zdjęłam jej ubrano - mysląc że może coś jej źle założyli albo ją gniecie, wykąpałam ją jeszcze raz, przez myśl przychodziły nam dziwne rzeczy co mogło maluchowi zaszkodzić - Grześ zaczął wydzwaniać na pogotowie co się dzieje - odpowiedzieli mu ze dzieci tak mają... byłam u progu załamania, Rozalka nie akceptowała podawanej piersi - w ogóle jak by nie była piersią, w końcu się porzygała ale to nie sprawiło jej różnicy... jako że ręce mi już usychały(pół godziny noszenia)dałam ją Grzesiowi uspokoiła sie - po kilku zmianach noszącego okazało się że mnie nie toleruje i płacze mi na rękach 😞 no i musiałam iść się wykąpać w tym czasie Rozalka zmęczona zasnęła. A teraz siedzę przed monitorem z mokrymi włosami i zmytym makijażem 😞 i czeam na Grzesia który pobiegł po wino 😞 na otarcie łez

Gosiu nigdy nie znałam blisko żądnej Gosi i dlatego nie wiedziałam o Twoich imieninach - za rok będziemy pamiętały

• Mamusia
Widzisz jaki z niej cwaniak...zazdrosna:P:P:P

Dobrze ze jej przeszlo...moj tak reaguje jak sie obudzi i ktos mu nieznany na codzien go bierze albo w ogole kolo niego jest...tak mialam w pl!!!! Minke do placzu wiedzialm ze odrazu musze go wziasc i chwilka i sie uspokajal...a pozniej to juz z rak do rak chodzic..ciesyl sie

• Mamusia
JUŻ WIDZĘ WALKĘ ETHAN PLUS TAYSON 🤪 :laugh: :laugh: :laugh: MÓJ UKOCHANY ZIĘCIULEK!!!!!

BHRKA KURCZĘ WSPÓŁCZUJĘ,A MOŻE MAŁA WYCZUŁA,ŻE COŚ SIĘ KRĘCI,ŻE CHCECIE WYJŚĆ WIESZ,ŻE DZIECI SĄ ZDOLNE I PRZECZUWAJĄ TAKIE RZECZY 😞ALBO POPROSTU ZŁOŚLIWOŚĆ,ZAWSZE TAK JEST ŻE JAK SIĘ COŚ ZAPLANUJE TO LIPA 😞 😞PRZYNAJMNIEJ U MNIE TO DZIAŁA 😞ALATEGO STARAM SIĘ WSZYSTKO SPONTANICZNIE ROBIĆ:P

• Mamusia
PAPA WIEDŹMY I JEŚLI CO NIEKTÓRYM ZALEŻY NA NASZEJ PRZYJAŹNI TO UDOWODNIJCIE TO!!!!!!!!!!!!!!MI NP BARDZO,JESTEŚCIE DLA MNIE JAK RODZINA I ZŻYŁAM SIĘ Z WAMI I NIE CHCĘ KŁÓTNI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!