Skocz do zawartości

CzerWCowe wieDZmy 2009-----CIaGLe RAzEm MAmuSKI:): | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 9,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• zefer

1295

• MAMULA

1889

• zoltri

1139

• lucky

990

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
HEJ LASECZKI 🙂

KUŹWA ZAKRĘCONA JESTEM PRZEZ TĄ ZMIANĘ CZASU 🙃 🙃

U NAS POBUDKA JAK ZWYKLE PRZED 8,NO ALE WEEKEND JEST Ł,WIĘC ZNOWU POSPAŁAM:P

I WIDZĘ NA DZIEŃ DOBRY ŚLICZNĄ DYNIĘ 🙂

KATHY WSPÓŁCZUJĘ TEŚCIÓWKI 😞 ALE PRZEŻYJESZ:P JA NA MOJĄ TEŻ NIE MOGĘ NARZEKAĆ,TAK JAK EDITHD PISZE ZAWSZE COŚ TEŚCIOWA WUKRZA,ALE JA WIEM,ŻE MOJA MNIE LUBI,ZAWSZE JEST DLA MNIE MIŁA,NIGDY PRZEZ 7 LAT SIĘ Z NIĄ NIE POKŁÓCIŁAM,ZAWSZE SŁUŻY POMOCĄ,A,ŻE GADA CZASAMI OD RZECZY TO INNA BAJKA:P DO DZIECI SUPER,ZAWSZE PRZYPILNUJE,A JUŻ Z JESSI TO WSZYSTKO ROBI KLEJĄ PIEROGI,SZYJĄ ITP PRAWDZIWA BABCIA 🙂

EDITHD NO MY WŁAŚŃIE TEŻ MAMY DOBRZE Z CHAŁUPKĄ,BO NIC NIE PŁACIMY TATO NAM CO MIESIAC PŁACI CZYNSZ TO GDZIE JA BĘDĘ MIAŁA LEPIEJ:P :P

MIŁEGO DNIA KOCHANE,MY DZISIAJ NIE WIEM CO BĘDZIEMY ROPBIĆ,TERAZ NAPEWNO POSPRZĄTAM TROSZKĘ,KURCZAKA CHCĘ UPIEC,A POPOŁUDNIU MOŻE DO MOJEJ BABCI NA KAWKĘ SKOCZYNY,PODOGA DZISIAJ PIĘKNA,DOŚĆ CIEPŁO I SŁONECZKO OD RANA 🙂

KWIAT DLA DYNI ŚLICZNEJ!! 😘

• Mamusia
kathy075 napisał:
pije sobie kawke ineczke z mleczkiem i zastanawiam sie co sie bedzie dzialo na obiedzie u tesciow 🤪Wkurza mnie to,ze mowia ze to brzuszek znam Nadie i wiem,ze to nie brzuszek zesrajtonila sie 2 razy tego dnia gdzie zawsze robi raz dziennie...i byla usmiechnieta dopoki nie pojechalismy tam...doslownie zdazylismy sie rozebrac usiazc i...placz Nadinki 🤪 nie,to nie byl placz to byl ryk,szok jakis...nie poznawalam jej bo mi rzadko placze i nie tak...wiec w pewnym momencie ustalam kolo meza i mowie...to nasze ??? 🤪 :laugh:

🙂 u mnei jest kathy tak samo. jak Mała placze to od razu BRZUSZEK...jasneeee... i "co ta mama znow zjadła"

• Mamusia
dziendoberekP:P:P

posiedxialam sobie dluzej ostarniej nocy z filmamai....piskwa piszczy
ide go wykapac bo zasnol wczorj u mojej mamy jak go przenosilam szkoda bylo mi go budzic

ja mam 'tesciowa' ok....ale czuje ze jak bym mieszkala gdzies blisko albo zaraz z nia to bym ja zabila za mila jest....zawsze zycie mialam ;tesciowe 'dobre stawaly za mna hehheheheeh
ale tak jak moi rodzice nie wtracac sie bo mlodzia amy myslimy inaczej.....ja nie bylabym w stanie znow mieszkac z rodzicami z mama tak ale ojciec wrrrr
jak pawlak dziesiec razy do pokoju potrafi w ciagu 5 min przyjsc!!!!

mieszkalam rok temu z jakies pol roku i dosc...moze dlatego ze jestem na swoim przyzwyczajona a pozniej ciezko do rodzicow wrocic

• Mamusia
czesc dziewczyny
wczoraj pojechalismy na zakupy do selgrosa, kupilam zapas bebilonu, kaszki w plynie, chemie do domu itp. nowa suszarke(160zl 🤨 ) i poszlo 500zl 😞 a kuzwa nic nie kupilam niezbednego .
wrocilismy i szybko kapiel malego a jak na lotnisko grzałam po wujka, przyjechal na holiday'a na 2 tyg. mieszka w coventry w uk.
no i jak wrocilam bylo juz pozno. Tymo dzis do 7.30 nowego czasu spal czyli starego do 8.30! bo nie przestawilam budzika.
dzis w planach obiadek u moich rodzicow , M na targi sie chce wyrwac,bo sa budowlane. i tak dzien zleci

Kathy ale mialas jazde, Tymo tez raz taka akcje walnal na "wyjezdzie" wiec mysle,ze to norma, nie byl jej dzien i widocznie chciala zostac w domu.a wy mieliscie inne plany 😞
wazne,ze to nie jakis bol chorobowy.
kwiatuszek leci do.... 🙂

milego dnia , moze wieczorem wpadne.

AAAA GOS WYGLADALYSCIE OBŁĘDNIE!!!! CZAD!!!! REWELKA!
ja tak jak Zosia nie obchodze tego swieta, moze dlatego,ze nie jest w polskiej tradycji.

• Mamusia
JA WYSŁAŁAM MAŁĄ Z TATUSIEM NA SPACEREK A SAMA SPRZĄTAM I OBIAD 🙂

A JA ŻAŁUJĘ,ŻE U NAS NIE MA HALLOWEEN WŁAŚNIE ZE WZGLĘDU NA DZIECI,SUPER ZABAWA,SZCZEGÓLNIE DLA TAKICH PODROSTKÓW,JESSI BY MIAŁA WIELKĄ RADOCHĘ WIĘC NAPEWNO IM COŚ ZA TYDZIEŃ ZORGANIZUJĘ 🙂

GOŚ DLA CIEBIE,ŻEBY NIE BYŁO,ŻE TYLKO PORTKI,WPŁYNĘŁAŚ MI NA AMBICJĘ:P :P :P [img size=336]http://www.brzuszek.net/images/fbfiles/images/PA251133.JPG" src="https://brzuszek.net/applications/core/interface/js/spacer.png" />

• Mamusia
Gos u mnie w zeszlym roku dzieci chodzily przebrane, odwiedzaly mieszkania zbierajac slodycze itp. takze w Pl juz sie rozprzestrzenia taki zwyczaj.za kilka lat bedzie norma jak mysle. a pamiatka swietna!

pineska w sukience - cos nowego :whistle: 🤪

a reniferka nie kupilam,bo wy macie wiec poszukam czegos innego,poza tym kupilam dwa misie i chyb a wystarczy, ma jeszcze kilka kurteczek wiec jest w co przebierac.

• Mamusia
Pinesska -nareszcie wyglądasdz jak prawdziwa dziewczynka ,ślicznie!!!!!!!!NO!!!!!!

Beti
nie mów ze przez nas nie kupiłas przeciez my w trójke raczej na spacer z dziećmi tą zimą napewno nie wyjdziemy wiec czemu????twój Tymus w reniferku-juz sobie wyobrazam!

No a Haloween fajne jak chodzi o dzieci bo tą jesdna noc mogą łazic do póżna po ulicach ,pomazane "krwią",straszyć ,przebrac sie -fajne:P
ale ja to jestem staroswiecka ,kapelusz mi wystarczył ,ja i tak jak wiedzma na codzień 😞

• Mamusia
GOŚ TO FAKT,PRZEBRANIA NIE POTRZEBUJESZ:P :P :whistle: :whistle: :whistle: :whistle:ALE NIE MARTW SIĘ JA TEŻ:laugh:

W PEŁNI SIĘ GOŚ Z TOBĄ ZADZAM TEŻ MIAŁAM TO NAPISAĆ,TO CO,ŻE MY MAMY PRZECIEŻ MIESZKAMY DALEKO OD SIEBIE,A NA ZJAZD LATEM RACZEJ W RENIFERKACH NIE PRZYJEDZIEMY:laugh: :laugh: :laugh:

NO UBRAŁAM SUKIENKĘ NIECH MA HEHEKURDĘ I ONA NA 6-9 MOJE DZIECKO JAKIEŚ DŁUGAŚNE,CIEKAWE PO KIM:P :P :P NO I DOROSŁA DO BUCIKÓW OD AURELKI TERAZ SĄ W SAM RAZ 🙂

• Mamusia
Hej lasencje 🙂
My wczoraj wrócilismy o 2 w nocy akurat mały wciągnął butlę :P Wiec do wyrka i spac obudził mnie o 7.30 wiec potargana, zaspana wstałam do niego wzięłam go do nas do łóżka P jeszcze spał polożyłam małego a on na boczek i P za nochala :P:P:laugh: Tesciowa puka i mówi że moga go wziąść na dół do 10 to sobie jeszcze pośpimy więc ja na swoja tez nie mam co narzekać zawsze chetnie pomogą no i o 10 wstałam a oni pojechali na zakupy- jeszcze nie wrócili 🤪 🤪
a my z P. wstaliśmy ubralismy małego poszlismy na spacerek i do znajomego bo kupujemy motor P. jedzie jutro z kolegami obejrzeć

http://www.allegro.pl/item784960244_honda_cb_600_hornet_unikat_dodatki_stan_idealny.html 🤪

A i wczoraj wylicytowałam dla małego

http://www.allegro.pl/item767626084.html

• Mamusia
A no i zaczynamy upowac prezenty pod choinkę 🙂 Bo zaraz i ceny niby promocyjne a g... prawda bo zawsze są wyższe i potem wszystko na jeden miesiąc a tak spokojnie na 3 miechy to mozna kupowac :P:P no i małemu czegoś szukam na pierwszą gwiazdkę myślałam nad tymi chodzikami pchaczami 🙂

haloooo sliczne moje

jestesmy z powrotem...mam newsa Nadia plakla tylko na babcie :laugh: powaznie nie klamie hahahahaa i to w nieboglosy wiec babcia nie odzywala sie i Nadia siedziala cicho.
Tak Niebus masz racje miala chyba taki dzien-skoro Tymus tez tak mial i Rozalka wiec chyba nie raz tak jest 🙂 Kwiatek dla...Tymusia 😘

my teraz kapiel malutkiej...butla i spanko.Odpalamy eurobisnes i lukamy na taniec z gwiazdami :P

• Mamusia
Goś napisał:
ale tu cisza dzisaiaj 😞

Własnie nadrabiam zaległości 🙂
Kathy, kwiatuszek dla Twojej córci-mam nadzieję,że Jej juz lepiej i się usmiecha. Moja tez ma dziś marudę na maxa. Tylko noszenie na rękach. Chyba brzuszek Ja boli 😞
Co do prezentów pod choinkę to Iza zazdroszcze Ci,że robisz to juz teraz- ja jestem z tych, co kupują w ostanim tyg ☺️
Ja dzis byłam na tym abiegu kosmetycznym, który dostałam na imieniny jeszcze w maju.Było bosko-przez 1,5 godz tylko leżałam i ładnie pachniałam, a pan Łukasz mnie masował, robił peelingi i maseczki.Zyć nie umierać 🙂 Mogłabym tak ciagle- niestety taka przyjemnosc kosztuje 215zl! 😮 Nie stac mnie by było...Swoją droga przegięcie pały u tej Erisowej...
Poza tym ta pogoda jesienna mnie przygnębia- spałabym non stop.Nietety się nie wyśpie, bo od jutra 3 turnus w dziekanowie...